Tipik dinci zihniyet aklınız cinsellikte olduğu için herkesi öyle zannediyorsunuz.
O kadar sapık düşüncelere sahipsiniz ki yorum yaopıp cevabını duymamak içğn engelliyorsunuz.
Van’da üç lisede sınıfların kız ve erkek öğrenciler olarak ayrıldığı ortaya çıktı.
Biz öyle ikiyüzlü öyle aşağılık bir millet oldukki Allah başımıza taş yagdirsa hakediyoruz gerçekten insanlar açlıktan geçim sıkıntısından mahvolmuş devleti soyan soyana tarikat cemaatlerde taciz tecavüz bitmiyo tek derdimiz kız erkek ayrı okutulması haber doğru yanlış farketmez ama yanlış bir uygulama kız ve erkek toplum içinde beraber okulda toplumsal bir yer ve ayrı okutmak zararlı Kabe'de bile kadın erkek beraber namaz kılarken böyle bir uygulamanin ne İslam'da ne Kuran'da bir yeri yok çapulcu dinci yobaz kafalıların uydurmaları alayı şirk işler alayı haramı helal helali haram sayar alayı da dünya perest.
Zaten başımıza ne geldiyse bu dinci zihniyet yüzünden geldi ve gelmeye de devam ediyor.
Bu ülkede zaten cehalet düzeni yalakalık düzeni yolsuzluk ve adam kayırmacılık düzeni devam ettiği sürece hiç bir şekilde ülke gelişmez devletin her kademesinde ruhunu satacak insanlar dolu o yüzden bu ülkeden ben umudumu kestim adaletin olmadığı bir yere Allah pislik yağdırır ve yağdırıyoda işte
Bu zihniyet osmanlıdan beri var o yüzden osmanlı sevdası var.
Osmanlı'da adalet vardı Osmanlı'nın son dönemlerinde hep böyle ikiyüzlü yobaz insanlar çoğaldı o yüzden Osmanlıyı sever bunlar şeriat gelse ilk kendilerinin kolu kesilecek hırsızlıklarindan
İşte şeriatı bile bilmeden istiyorlar. Onlar şeriatı birden fazla kadın ile birlikte olmak için istiyorlar.
İşte yobazlar kendi nefislerine göre şeriat düzeni yapıp milleti sovusleyecekler tıpkı İran'da Afganistanda Arabistan da olduğu gibi deveye binmek sünnet derler ama cumaya bile BMW ile giderler
Suç onlarda değil onlara inanlarda.
Onlarında Allah belasını versin inşallah
Veriyor da anlayan yok.
Zaten anlayacak olsalar hala 20 sene başımızda olmazlardı
Açlıktan sürünüyorlar ama hala da tepedekinden vaz geçmeyiz diyorlar.
Valla bu seçimde Erdoğanin karşısında kim olursa olsun oy verecem ama yeni iktidar bence bunların oy kullanma hakkını ellerinden alsın bir daha ulke böyle bir iktidar gelmesin
IQ testi yapılmalı.
😂😂😂
Dinci Zihniyet değil (sözde dinciler ) lütfen öyleleri yüzünden İslam'dan uzak duruyorlar @kralkobrax21
Aynen işte ha dindarlar ayrı dinciler ayrı
@Herşeygeçiçek00 Dinci zihniyet kelimesi sizi neden rahatsız etti, dinci zihniyet kelimesini anlamını biliyormusunuz, bu sadece islamla alakalı bir durum değil sizler bunu islamla ilişkilendiriyorsunuz.
Amcacim ne alakası var dinci Zihniyet yüzünden diyorsun dindar biri olmak kötü bişey değil , öyleleri dindar değil ve sözde dindar insanlar yani bunun farkını ayirmazsan eğer yanlış anlaşılırsin
@Herşeygeçiçek00 Dindarlar başkalarını hayatına karışmazlar, kendi içlerinde ibadetlerini yaparlar, ben binlerce insan tanıdım, sözde dindar cemaatlerin içinde de bulundum hepsi de dini çıkarları için kullanıyorlar, inançları çıkarları için kullananlara da dinci zihniyete sahip denir.
Şimdiye kadar geçilmemiş olması şaşırtıcıydı benim için. Bir sonraki adım da 'kızlar okumaz' olur 🙄 Din denen olgu sanki sadece bu konulardan (cinsellik) ibaretmiş gibi sürekli bunlarla ilgili fetvalar veriliyor her şey sonunda buna bağlanıyor🙄
İşin ironi tarafı da kızlar okumaz diyenlerin eşleri kardeşleri ya da kızları hastalanınca da kadın doktor muayene etsin demeleri.
😂 Buna hep gülerim abi trajikomik geliyor bana bu nasıl bir anlayış. Hastaneye gelip kadın dr istiyorum derken dün kızlar okumaz dediğini unutuyor mu? Yoksa sadece kendi kızı mı ahlaklı, namuslu, dindar?
Onlar sapık zihniyetli oldukları için herkesi kendileri gibi görüyorlar, öyle olmasalar 6 yaşındaki kızı 29 yaşındaki bir erkeğe sözde nikah adı altında verirler mi
Onlar namusu kadının bacak arasından ibaret zannediyorlar, nikah adı altında vajinadan akan bir kaç damla kan onlar için namuslu ve lşerefli olmanın göstergesi.
Aslında ayrı olduklarında daha tehlikeli oluyorlar
İşte bunu anlayamayan zihniyet var.
Cevap
6Cevap
Maalesef ülkeyi batırdılar içinden geçtiler. yakında orta çağa dönemine döneriz.
Ben ortaokulu imamhatip okudum ilk dönem karmaydı 2. dönem kız erkek ayırdılar sınıfları
Sence doğru bir şey mi?
Asla doğru değil
Bu şekilde kız ve erkeklerin birbirlerini daha çok merak etmelerine neden oluyorlar.
Bilmiyorum ama erkeklere öcüymüş gibi algılıyordum tabii o zamanlar
Peki şimdi.
Şimdi öyle değilim bu düşüncrmin zamanla yanlış olduğunu farkettim
Demek ki ne yaparsan yap kadın ve erkeği birbirinden uzak tutamazsın.
Uzak tutulmaması gerekiyor zaten
İşin ironi tarafı da kadından bu kadar korkmalarına rağmen bir kadınla evlenmeleri.
Ne alakası var! Japonya'da da var bu uygulama. Neden Türkiye Japonya mı oluyor diye soruyu sormuyorsun? Tercihe göre zaten olmalı. Neden insanlara zorla bir uygulama dayatılsın. İsteyen karma eğitime yollasın yine isteyen diğerine yollasın.
Sizin özgürlük anlayışınız tek taraflı!
Soruyu soruş şeklinden bu çok net belli!
Japonyada şerat yok bir de onlar müslüman değil.
Bu sitede yazanları okumadığın belli. Ayırmadıkları okullar kerhane gibi, düzüşüp büyük iş yapmışlar gibi bu sitede anlatıyorlar. “Arkadan verecem nasıl vereyim, kulanılmış mı oluyorum” vs. vs. hepsi liseli tayfası. İstersen her kes her şeye göz yumsun sokak ortasında yaparlarken seyrederiz, bu vurdum duymazlıkla...
Sanki ayrı kaldıklarında olmuyor, erkekleri ve kadınları ayırmakla bazı şeylerin önüne geçemezsin.
o onların hayatı kime ne
kim naparsa yapsın zorla eğitim olmaz
Yasaklanan şey her zaman daha çok merak uyandırır ve arzulanir. Bence hangi okul türü olursa olsun karma eğitim olmalı.
geriye gitme konusunda en çok çabalayan ülkelerdeniz onlar sayesinde büyük bi toplumda dinden soğudu
Ya herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine lafı bize çok Uygun. Ne alaka şimdi İmam hatipte olsa yanlış
Saçmalık bence bakıp özenmemiz gereken o kadar ülke varken biz saçma sapan işler yapıyoruz
İmamhatip okulu oldugunu niye yazmadın acaba? Algı mı yapıyorsun ?
İmam hatip okullarında da karma eğitim var.
Bazı okullar karma bazıları ayrı.
Yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum
İmam hatip sonuçta?
O zaman kızları oraya kayıt etmesinler
En güzeli işte olması gereken bu
Bunun sonu şeriat ve kızlar ile erkeklerin bir birlerini daha çok merak etmeleri değil mi?
😂😂😂
Ayrıca batı ülkelerinde ayrılar ne olmuş
Bir sürü deney yaptıktan sonra
Kızlar ve erkekler ayrı olduklarında daha çok başarılı oluyorlar Çin’de bu uygulanıyor şimdi
Onlar bunu namus ve din adına yapmıyorlar ama
Yürü git be
İşine gelmedi değil mi savunacak argümanın kalmadı o yüzden yürü git diyorsun.
Senin gibi birine ben şey anlatmam çünkü sen anlayamayacaksın parmaklarımı yoramam canım
Kadınlara oturup kalmayacağın için mi üzüldün içlerine girmeyeceğin için mi seni rahtsız etti? Kıyamam ya
Senin gibi olan birini karşıma hiç çıkmasın daha iyi engellerim kendime ve sosyal medyayı sana karşı korkuyorum işte
Saçmalığa bak.
Seçime doğru giderken oy için daha neler göreceğiz bakalım.
Az kaldı gidecekler.
Gidici olduklarını anladıkları için daha bu tür şeylere daha çok yönelecekler.
Oylemiymis🙄
Öyle yapmışlar.
Vay be
Gercekten mi inanamıyorum ulkeye
Maalesef gerçek.
Bu şekilde karşı cinsi daha cazip hale getirmiş oluyorlar.
Doğuda her şey normal zaten.
Ne alakası var bunun bölge ile bir alakası yok.
Çocuk evlilikleri ve din tüccarlığı en çok doğuda oluyor. İsterseniz beni konuşturmayın. 😊
Emin misin. haberleri okumuyorsun galiba, daha 1 ay önce adam 6 yaşındaki kızını 29 yaşındaki müridine nikahladığı ortaya çıktı.
Peki doğuda yaşanan çocuk gelin skandallarına ne diyorsunuz? 60lık zengin dedeler 10 12 yaşında ki kızları çatır çatır alırken, bunlara göz yuman aileler mesela?
Batıda daha çok araştır izmirin bir ilçesinde çocuk yaştaki kızlar zorla kaçırılıp evlendirilmek zorunda bırakılıyorlar, çocuk gelin olayı dinci kesimlerde daha çok çünkü ergenliğe girmiş genç kadın evlendirilmek zorunda.
İsteyen karma okusun ne varki bunda
Zorla ayırıyorlar.
Sonumuz yakındır
Bence evet
Sence bu iyi mi kötü mü?
Ne güzel işte
Nesi güzel.
Sence okullar ayrı olsada bunun önüne geçebilirler mi?
Okullarda olmasa bile başka yerlerde yaparlar.
Sen öyle sanıyorsun, ayrı bırakmak daha çok merak uyandırır
Yazkkkkkkjkkkkkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?