Ya sen neden böylesin herekse AKP'limisin diye soruyorsun? Demokrasi ve Cumhuriyet çocuğuyuz kardeşim biz Kürdüde Türküde Lazıda Arapıda benim kardeşim sanane faşistlik yapma. Adam güzelce düşüncesini söylüyor AKP'li diye yaftalıyorsun sanane sanene. Biz sana diyormuyuzKadeş gemisinin hesabını verin diye sus ve insanlırn düşüncelerine saygı göster. Bu arada hani söyleyim Barak Aşiretine mensup Türk oğlu Türküm Anadolu Çocuğu Hz. Muhammedin ümmetiyim sende benim kardeşimsin Bu ülke içinde yaşayan Terör destekçisi ve Allah düşmanı hariç herkes benim kardeşim sana ne oluyor herkese AKP li diyorsun Demokrasi var kardeşim bu ülkede.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
AKPli değilim ama andımızın dayatılmasını onaylamıyorum, Türk çocuklarına bişey olmaz da Kürt çocuklarına zorla söyletilmesi devletten soğutabilir
AKP ve mensupları hakkında aklına gelen bütün küfürleri et ve benim ettiğimi say, öylesine AKP düşmanıyım, benim biraderlerim var AKPli onlarla bile görüşmüyorum. Olayı başka bir yönden incele bir adam sana ateistim diyor ahlaklı birisi sen ateist olamazsın yaşayışın dört dörtlük Müslüman olduğunun kanıtı müslümansın diyorsun, bu adam İslam hakkında ne düşünür zorla dayatıldığını düşünür değil mi
Ya kardeşim senin o kürt dediğin insanlar da savaştı Çanakkalede bu vatan için canını verdi onlarda tc tıpraklarında yaşıyorlar onlardada tc kimliği var o laz okumasın o kürt okumasın diğeri Çerkez okumasın dersek zaten kendiniz içimizde bölmüş oluruz bu vatanı bu ülkede bu kimliği taşıyan herkes kürdüylr, lazıyla çerkeziyle Türktür ve ne mutlu Türk'üm demekten gocunmamalıdır
Sogukta cidden işgence oluyordu helekii şişman göbekli ve kel bir müdürünüz varsa 1 saat konusuyorsa cidden zordu abi diledigin kadar okut insanın içinde olucak vatan sevgisi.
gelmesi iyi oldu. türk olmayan çocuklara da okumama hakkı verilsin sorun ortadan kalkar zaten. bu ülkenin atatürkün izinden gitmeye ihtiyacı var çünkü.
Ya sen neden böylesin herekse AKP'limisin diye soruyorsun? Demokrasi ve Cumhuriyet çocuğuyuz kardeşim biz Kürdüde Türküde Lazıda Arapıda benim kardeşim sanane faşistlik yapma. Adam güzelce düşüncesini söylüyor AKP'li diye yaftalıyorsun sanane sanene. Biz sana diyormuyuzKadeş gemisinin hesabını verin diye sus ve insanlırn düşüncelerine saygı göster. Bu arada hani söyleyim Barak Aşiretine mensup Türk oğlu Türküm Anadolu Çocuğu Hz. Muhammedin ümmetiyim sende benim kardeşimsin Bu ülke içinde yaşayan Terör destekçisi ve Allah düşmanı hariç herkes benim kardeşim sana ne oluyor herkese AKP li diyorsun Demokrasi var kardeşim bu ülkede.
Hadisi kendim yazsaydim da degisen birsey olmayacakti. Sen hadise bak nasil yazdigima degil. Kuranla dalga gecen bizim adamimiz falan olmuyor. Iftira atmayin
Andırımızdan rahatsız olan soysuzdur. Bu kafaya göre Kahraman Irkıma ifadesi de ırkçılık olur ve kaldırılması gerekir. ( Ortam müsait olsa onu da yaparlar çünkü bunlar Milli değerlerden rahatsız. Kürtçülük yaptılar , Arapçılıj yaptılar , Ermeni oldular ama Türk olamadılar
En İyi Cevaplar