AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Yaşınız çok genç kesinlikle geç değil.30 da olsanız geç olamazdı emin olun.
Okumanın yaşı yok benim bir arkadaşım emekli oldu mühendis şimdi hukuk 3 de okuyor
Yok geç değil, kimsenin ne dediğini umursama sen oku.
Yaşı yok. Okumak insanı geliştirir başkalarını dinleme bu konuda.
Hayır, ne alaka hiç geç değil. Hemen hazırlan ve gir.
Okumanin yaşı yok geç değil bende 34 yaşındayım ünv girmek istiyorum
Yoooo.
Okumak denen eylemin yaşı sa zamanı da yok.
Hayır tabiki geç mi benimde 3 olmuştu bu sene gittim ayrıca şu an okuduğum bölümde 55 yaşında adam var geç kalmak ne demek toplum baskısından uzak dur ve gerçekten bu sefer kendine güven düzenli olarak ders çalış yapabilirsin kendine inan...
Şimdi 22-23 yaşındasındır. Ya şimdi değil de 30-35 yaşında karar verseydin üniversite okumaya? O yüzden geç kalmadın erken de değil tam zamanı.
Ben 30 yaşında mezun oldum üniden. Geç falan değil.
Gayet normal ben de 3 sene sonra başladım. Hem sen niye insanlara göre hareket ediyorsun? Ne istiyorsan onu yap. Allah aşkına takmayın artık şu insanları yaaa...
Biz üniversitede ilk yıldayken sınıfta 27 yaşında bir kız vardı. Şimdi hepimiz mezun olduk. O hemen en güzel yerde işe başladı. Bizim çoğumuz işsiz. Hiçbir şey için geç değil. Kimin karşısına ne fırsatlar çıkacağı belli olmaz
Hayır değil imkanın varsa okuyabilirsin yaşı bizden büyük insanlar da var okuyan ve mezun olmuş olan.
Senle benzer durumdayım, 2017 de sınava girdim ve İstanbul'da iyi sayılabilecek bir üniversitede makine mühendisliği okumaya başladım ama piyasadaki maaşların iyice düşmesinden dolayı bu bölümü okuduğuma pişmanım, yeniden üniversite sınavına gireceğim ve döviz getirisi olan başka bir bölüme geçeceğim. Bence 5 sene geç değil ama 10 sene olursa geç olmaya başlar yeni bir hayata atılmak için
Bu arada 5 sene sonunda üniversiteye girip o alanda devam etmek istiyorsan okulu bölümünün en iyi %5'i içinde bitirmem lazım, bu şart aksi taktirde ortalama bir mezun olursan senin yerine gençleri alırlar. Eğer sadece diplomam olsun diyorsan zaten yaş konuşman saçma, Sultan Tayyip sağolsun heryere üni açtı ve üniversiteye gitmeyi herkese çok kolay hale getirdi.
Hiç geç değil canım. Hatta bir kez o okuma telaşına girdin mi gözün hep daha fazlasını istiyor. Eğitim başka bir şey, başla bir yerden dediğimi anlarsın. Bende 23 yaşımdayım ve hazırlanıyorum üniversiteye. Geç mi yani? Asla
Hayır asla geç değil. Ben döneminde giden biriyim ve 30 40 yaşında insanlar bile var ve renk katıyorlar sohbetleri daha güzel bile oluyor asla kötü hissetmezsin eğer yeteri maddi güç ve özgürlüğün varsa kesinlikle bu tevrübeyi edin
Gec degil. birinci üniversitesimi bitireli 10 yıl oluyor, ikinciyi yarıda birakmistim. devam okumayi düşünüyorum bu aralar
5 değil 20 sene oldu lise biteli. Bu yıl üni başvuru yapacağım kimseye de ne yaş ne bilmem ne sormadım. Kime ne
Niye geç olsun ki canım sorman bile hata git ne gerekiyorsa yap en azından çabalıyorsun ilerde işine yarıyacağı kesin milletin lafına niye bakıyorsak bende onu anlamıyorum kendi hayatları dışında onları her şey ilgilendiriyor...
Öncelikle hiçbir şey için geç değil Eğer okuduğun meslekten ilerleyeceksen sadece 5 yıl geç emekli olursun başka da bir dezavantajı olmaz. Her şey kendini gelistirimene bağlı
Sınıfımda 40 yaşında insanlar da var ve hepsini takdir ediyorum yani sayılara takılma eğer yapmak istiyorsan bu yeterli bir ölçüt.
İkinci ünv otuz yaşında okudum. Keşke daha erken yapmışım. Ama iyi ki de yaşım büyük diye vazgeçmemişim. Hayatım değişti🙏
Evet çok geç kesinlikle okumanin yaşı vat gayette eğitimin beş para etmediği bir ülkede bu yaştan sonra okula gidip napcam
Yok ya geç kalmadın benimde 5-6 sene geçti üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum. Başarırsın tabi ki
Hayır değilsin kaç yaşında giden var üniversiteye kuzum bende senin durumundayım istiyorsan başla arkadaşlarını dinleme :)
Sacmalik neden geç olsun ki. Bak ben bile 12 sene sonra üni okuyorum. Kendine guven. Kim ne derse desin. Dinleme.. yaparsin..
5. Senesinde kazanan çok insan var ki neden geç olsun ama çok sıkı çalışmanız lazım hala baslamadiysanız bir an önce başlayın çünkü az kaldı
Ben ortaokuldan ayrılım aradan 10yıl kadar geçti liseye başlayıp 3 yılda bitirdim hızlandırılmış olursa 2 yılda biter
Çok geç artık cook şans insanın ayağına defalarca gelir degerlendire bilirsen aksi halde başkalara gider sans
Okumanın yaşı olmadığını biliyorum okumada da olmadığı gibi üniversiteside de yaş sınırı yok
Kimsenin sözüne kulak asma bende çok geç gittim üniversiteye hala okuyorum pişman mıyım asla kendine güven ve devam et
Hiçbir şey için geç değil hayatta. Yapabilirsin tabii ki, kendine güven. Başarılar diliyorum, her şey gönlünce olsun.🙏🌸
Hiç umursama aynıyız ben kimseyi umursamiyorum çalışıyorum hem işte hem yks
Liseden mezun oldum 3 sene sonra gittim biraz yaş olarak fark oluyor ama tavsiye edebilirim bizim sınıfta 34 ve 40 yaşında kadınlar var :) okumanın yaşı olmaz
29 yaşında hukuk 3. sınıfım okumanın yaşı yoktur 💕
Asla yok 10 yıldır lise mezunuyum bu yıl sinava nişanlımin zoruyla girdim ve geçtim tek şartı vardı açıktan okumamı istiyordu. şu an 4 yıllık açık ogretimden okuyorum asla yaşı yok
Saçmalama lütfen babaneme 60 yaşında okuma yazma öğrettim şu an 65 yaşında 2 senelik üniversite diploması var böyle düşenleri anlamıyorum nefes alabiliyorsan hala hiç bir şey için geç değildir
Üniversitedeyken, 42 yaşında okuldan arkadaşım vardı üstelik dereceyle bitirdi. Okunanın yaşı yok başla bir yerden :)
ben halen okuyorum ve hafta sonu sınavım var
Hayır geç değil. Elbet bir şeyler kaçmış oluyor, ama kendini geliştiriyorsun.
40 yaşında üniversite okuyanıda gördüm yaşı yok bence
Geç değil tabiki. Sınıf arkadaşım 34 yaşında şu an üniversite okuyor
Üniversiteliler zaten yaş ortalaması yüksek. gitmelisinn. bir engelin yok ise uça uça git.
İstediğin yaşta okuyabilirsin ki araştır 60 yaşında uni bitiren var yeterki okumak iste
23 yaşında mısın? Aynı sayılıyoriz benimde aynı kaç yıl geçti kimsryi umursamiyorum görüşmeyi kestim banada öyle diyen çok kişi vardı şu an sadece ise gidiyorum spora gidiyorum 2 3arkadaşımla görüşüyorum ve yos çalışıyorum tamamen kariyerime odaklanmış durumdayim 26 28 yaşlarında mezun olmuş olacağım ama bir ömür içimde bir ukte daha kalmayacak senin modunu düşüren kişilerle 12 ay istediğin bölümü kazanana kadar en azından kes iletisimi umursama ilerle 😘☺️
Sınıf arkadaşım 47 yaşındaydı. Sen düşün artık 😅
hayır 39 yaşında universiteye hazırlanan birini gördüm/ 2 çocuğu falan vardı üstelik.
Bence hiçbir şey için geç değildir. Önemli olan istemek ✨😊
39 yaşındayım 1 üniversite bitirdim, 2 üniversite açıktan okuyorum :)
Açık öğretim fakültesinde okuyabilirsin ayrıca okumanın yaşı olmaz
İstedikten sonra her şey yapılır okunur da çalışılır da yeterki iste
nesi geç yahu yaşın kaç ki ben 21 yaşında girdim üniversiteye 8 sene okudum sonra bıraktım
Önemli olan başkalarının değil senin ne düşündüğün okumak konusunda...
Rahmetli Kemal Sunal 50 yaşında üniversiteyi bitirdi
Ne alaka önce kendine inan ve yap. Okumanın yaşı olmaz.
Açıktan oku ya da kazanabiliyosan örgün oku
benim 30-40inda okuyan tanidiklarim var 20lerin basi gec degil
Arkadaşlarını boş ver. Kıskançlıktan öyle diyorlar. Okumanın yaşı olmaz. Benim 40 yaşında sınıf arkadaşım vardı üniversitede.
Gec kalmadin tabiki ama meslek icin mi istiyorsun gerek var mi? Baska türlü basarili olmayi dene, cogu üni ye giden işsiz
hevesini kırmak istemem ama ne bilim kanka ya olmaz bu saatten sonra, hiçbir şey için geç değil diyen polyannalara bakma