Başara bilir miyim, bazı arkadaşlarım geç kaldın diyo ama büyükler bile okuyo o yaşta
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHarekete geçmektense kulp takmaktan bir vaz geçemediniz gitti. Üniversite dediğin yerde 60 yaşında olan bile var sen gitmiş 5 yıla mıymıylanıyorsun. Yapmak istiyorsan yap, geç diye bir şey yoktur. Okulu sen okuyacaksın başkalarının dediğine ne bakıyorsun?
13 Yorumla- +1 yıl
Tam benim kafa ahahah
- +1 yıl
Delirttiniz lan beni diye bağırırken avare avare dolanasım var. Anlıyorsun sen beni 😂
- +1 yıl
Bıktım böyle sorulardan bea. İşsizlikten sıyırdım zaten artık, hani biraz kafa dağıtayım diyorum bir bakıyorum paso böyle saçma sapan sorular.
En İyi Cevaplar
+1 yılİstersen ortaokul mezunu olup, şu an lise oku..
Ne fark eder ki okumak için seneleri, yaşları, günleri belirtmek. Geçmiş olabilir 5 sene bunda anormal bir durum yok ki? Hem sana kısaca bir örnek vereyim.
Benim babam, çok geçmiş yıllarında liseden mezun olup, yıllarca üniversite okumamış ve çalışma hayatına erken atılmış bir bireydi. Bundan 4-5 yıl önce benimle birlikte üniversite sınavına hazırlandı şu an kendisi halkla ilişkiler mezunu. Diploması odasında asılı:) sence okumak için geç midir? Çevrene bakmanı isterim. 40-50-60 yaşlarında ki kişiler ne olursa olsun, o diplomayı almak için canla, başla mücadele ediyorlar. Geçsin istersen 10 yıl geçsin aradan zaman. Sen yeter ki okuma aşkını, isteğini, hedeflerini kenara atma..
Şimdi 5-10 yıl hesabı yapmadan, okumak istediğin alanı belirleyip, çalışmalara başla derim. Başaracaksın ben bundan çok eminim canım. Yeter ki kendine güven ve çevrende bir eleştiri varsa bile, onları dinlemek yerine çalış, başar ve cevabını yaptıklarınla göster olur mu? Hadi bakalım başlasın çalışma!🩷82 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu yorum beni mutlu etti 😊
- +1 yıl
Rica ederim..
Mutlu olmana sevindim..🩷🩷
Neden geç olsun ki bana göre okumanın yaşı yok kesinlikle. Benim çok samimi bir arkadaşım 30 yaşında hukuk fakültesi mezun oldu. Bir insan yeter ki önüne hedef koysun ve o hedef için mücadele etsin gerisi gerçekten de teferruattan oluşuyor. Hem bahsettiğin yaş aralığı hiç de geç kalmış bir yaş aralığı değil bence mutlaka hedeflerine yürümelisin. Ne olursa olsun kesinlikle hayallerinden vazgeçme.
10 Yorumla
okuyabilirsin tabi ki ama bazı seyler zamanında güzel. şu an üniversiteye baslaman demek 4 yıl hayatının gitmesi demek. 23 yaşındasın 27 hatta 28 e kadar okul okuycaksın. e bu şartlar altında gelirin kimden olucak? hayatını nasıl idare ediceksin? belli bir olgunluga eriştiğin için ünideki 18yaşındakiler sana bebe gelicek. bilmiyorum zor olurdu. ama yapbilirsen yaparsın niye olmasın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
119
Cevap
112Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜniversite okumanın yaşı olmaz normal olarak ta okursunuz çalışırken de okuyabilirsiniz her türlü olur yani yaşa takılmayın üniversite okumanın belli bir yaşı olmaz...
30 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır geç değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHanımefendi, aslında bu konudan bir çok kişi övünme sandıkları için pek bahsetmem ama sorunuz tam benim dünyama uyuyor diye, size faydası olsun diye ve son olarak ta yorumu okuyan birilerine örnek olur diye yazma gereği duydum.
Ben 45 yıldır öğrenciyim.
Ömrümün 25-30 yılı ogrencilikle geçti.
4 önlisans, 3 lisans, 1 yüksek lisans mezunuyum. Şu an iki bölümde daha öğrenciyim 9. ve 10. bölümleri okuyorum.
Sizin geç falan kaldığınız yok, okumanın yaşı olamaz, okumayı sadece meslek edinmek, para kazanmak olarak düşünmemelisiniz. Öyle olsaydı mesela Ali Koç, Ömer Sabancı gibi insanlar veya ailesinin parası çok olanlar tahsil görmezdi.
Siz hiç çekinmeden niyet edip bir an önce çalışmaya başlayın. Şimdiden başarılar dilerim.18 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.. belki sizin kadar olamam ama inşallah başarılı olurum 😊
- +1 yıl
😮😮 yuh nasıl o kadar okudunuz yaaa
Cevap sahibi+1 yıl@syklopn52 Eyvallah.
Cevap sahibi+1 yıl@gorevbasarisiz Burada yuh kelimesi münasip değil ama, nikine uygun olduğu için bir şey diyemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, hiç belli olmaz o, siz bir başlayın, başarılar dilerim.
- +1 yıl
Şaşırma anlamında demiştim
Cevap sahibi+1 yıl@gorevbasarisiz tamam sorun yok.
Aynı yaştayız muhtemelen, ben diş hekimliği son sınıf öğrencisiyim. Erken bitirmek bitirmek belki maddi yönden kazanç sağlayacaktır ama ben şu anda da bir üniversiteye girer okurum. 23 yaş hiç de büyütülecek bir yaş değil ki üniversiteye herkes 18 yaşında başlamıyor. Her yaştan insanın olduğu bir yer burası. Üniversiteye gitmediğini düşünürsek ekstrem bir olay olmadığı sürece hayatın boyunca asgari ücretle çalışmaya mahkum olacaksın. Ama üniversite okursan elinde bir kariyerin olacak ve o konuda kendini geliştirip iyi paralar kazanabilirsin. Hem sen okusan da okumasan da o 4-5 yıl geçecek. En azından istediğin bir şey için zamanını harcamalısın.
22 YorumlaAsla geç değil. Üniversitede her yaştan insan var, öyle lise gibi sistematik aynı sınıf aynı yaş yok merak etme. Kaldı ki sen gayet gençsin hâlâ.
Üstelik okumaya karar verirsen 4-5 sene sonra mesleği olan biri olacaksın, okumazsan da sadece yaş almış olacaksın. Yeni yaşlarına hedefini gerçekleştirerek girmen daha güzel olmaz mı?21 Yorumla
Soran+1 yılTabiki çok güzel ama erkek arkadaşım bile geç kaldın artık diyip laf etmeye başladı sadece ailem destekledi ama giricem gidicem teşekkür ederim yorumun için 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam 22 yaşındayım. İlk uzaktan eğitim ile önlisans bitirdim, dedim ki işe gireceğim. Devlette işe giremeyince özelde girmek istedim. Özelde çalışan vizyonsuzların beni görünce "yaa yazık yaşın da küçük niye 4e tamamlamadın üniversiteyi, önlisans çok komik" demesi üzerine, kpss çalışırken aniden yolumu yks ye cevirdim. Kpss bilgim ile iyi bir üniversitede uluslararası ilişkilere girdim. Tam 22 yaşında. Belki inanmayacaksın ama resmen sınıfın en küçüğü benim. 35 yaşında olan var 52 yaşında olan var. 18 19 çok nadir. Çünkü artık devir değişti. Herkes ha diyince giremiyor üniversiteye. Benle aynı yaşta oldugun için diyorum. Hic bekleme oku koş. Ne geç kalması. İyiki gitmişim, iyi ki üniversite ortamını görmüşüm. İyiki lisans okuyorum.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Niye geç olsun okumanın hiçbir şekilde yaşı yok. İsteyen 30'unda da okuyor 50'sinde de okuyor. Yeter ki insanın içinde okuma hevesi olsun. Maalesef bazı insanlar bu konuda "ne gerek var, bu yaştan sonra okuyunca bir şey mi olacaksın" gibi saçma sapan insanlara destek olacağına köstek olacak cevaplarda da karşılaşabiliyoruz. Sen yeter ki içindeki okuma ateşini, hevesini söndürme.
Sen ne dersin @Bakımlıkızçehanım ☺️33 Yorumla- +1 yıl
Hemen cevaplıyorum emre beyciğim. Bu ara yorumunuza katılıyorum. Harika bir yorum☺️
- +1 yıl
Rica ediyorum. Ben teşekkür ederim asıl ☺️
Yaa 2020 lise mezunuyum benle aynı sınıfa 35 yaşındaki sigortacı abiler. Evli 1 çocuklu kadın, 5 sene sınava hazırlanıp o sene kazanan gelen bir sürü kişi ve ben üniversiteye geç gittiğim için benden küçük olanlqr açıkçası her çeşit insan var içinde. senin de için rahat olsun
20 Yorumlageçen gün üniversitede bi abla gördüm 40 yaşlarında filandı köpekler vardı geçemiyordu benden beraber geçmemizi rica etti yanına gittim öyle yürürken öğretmen misiniz diye sordum öğrenciyim deyince çok şaşırmıştım. d biraz geç galdım filan deyince motive ve tebrik ettim bence dersleride genç kızlardan daha iyidir :p okumanın yaşı gerçekten olmuyor
20 Yorumla
+1 yılİstedikten sonra okumanın asla yaşı yoktur, kim ne derse desin hayalinizden vaz geçmeyin, benim bir yakınım 40 yaşından sonra üniversiteyi okudu çok iyi dereceyle üniversiteyi bitirdi, şu anda öğretim görevlisi, çevremde 40 yaşlardan sonra ikinci üçüncü üniversiteyi okuyanlar var, bu hayatta hiçbir şey için geç deyil, geç diyenler yanlış düşündüklerini yıllar sonra anlayacak
10 Yorumla
+1 yılOkulun kütüphanesindeki bilgisayarda işim vardı bir gün ama açamadım. Yanımda oturan teyzeden yardım istedim. Nerden baksan 60 yaşınaydı ama kendini geliştirmeye devam ediyordu. Hiç bir şey için geç değildir. Öyle olsaydı Tolstoy bisiklet süremezdi.
20 Yorumla
+1 yılİlk yılda sınıfımızda 60 yaşında bir teyzemiz vardı hayallerini gerçekleştirememiş imkansızlıklardan ve torun sahibi olduktan sonra bu kararı almış sınava girmiş kalkmış gelmiş başka şehirden öğrenci hayatı yaşıyordu yani hiçbir zaman hiçbir şey için geç değil
10 Yorumla
+1 yılBenimde iki sene geçti bu sene gireceğim fakat açıktan okuyacağım aynı zamanda çalışıyorum tabiki istediğim bu değil ertelemek durumunda kalabiliyoruz bazen. bence denilenlere takılırsak denilenler kadar yol alabiliriz. Çoğu eski neslin mantığı okuyamayan evlensin kafasında. Tabiki bazı konularda fikir görüş alabiliriz ama yönü belirleyecek onlar değil sensin
10 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle geç değil. İnsanlar taktir eder çabanı. Tabi bunu yapabilecek istek, güç ve enerjin olmalı. Hayatın akışı her insana özeldir. Belki böylesi senin için daha iyi olacaktır. Olumsuz yorumları boş ver, kendinin ne isteğine odaklan. Üniversite okuyarak , hayatının belki de yirmi beş, otuz senesini şekillendirebilirsin, bu eğitimle.
10 YorumlaOkumanın yaşı olmaz ben ikinci üniversitemi bitiriyorum 30 yaşındayım geç mi kaldım hayır iyi ki diyorum okumak kadar güzel bir şey yok inanın vazgeçmeyin başarırsınız kolaylıklar diliyorum 3. Yü de düşünüyorum biliyor musunuz 🌹
12 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim umarım sizde emeklerinizin karşılığini görürsünüz 🥰
Okumanın yaşı yok kesinlikle...
Elinde fırsatın varsa kesinlikle değerlendir oku hem o kadar da a geç değil yeterki kendine güven ve iste sen istedikten sonra başaramayacağın hiç bir şey yoktur unutma.
Şimdiden başarılar.🤍
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🤍
+1 yılBenimde 3 sene kaybım oldu ama okum bu yıl ise üniversite mezunuyum. Bence hiç bir şey için geç değil. Yani sonuçta bir şey kaybetmezsin ama bu soruyu sürekli kendine sorup harekete geçmezsen çok zaman kaybedersin. Sen başkasına bakma sana geç diyenlere sor bu zamana kadar neyi başarmışlar erteleye erteleye..
10 YorumlaKesinlikle değil. Bölümünden şikayetçi o kadar çok kişi var ki.. boşuna ikinci bir üniversite okumuyor bu insanlar. Eğer kendine güveniyorsan (çünkü sistem gittikçe zorlaşıyor) senin yerinde olsam girerdim sınava ama eğer endişelerin varsa işsiz kalacağın bölüme geçme ve kendini yetenek konusunda uzmanlaştır. Yani kuaför , aşçılık vs bence bunlar çok iyi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle değil ben 2018 mezunuyum 2 sene keyfimden gitmedim 2020'de gittim pandemiden dolayı online oldu Bir sene 2021 oldu 2022'de son senemi okuyacaktım çok sıkıldım bıraktım şu an bir ofiste çalışıyorum kendi bölümümün üzerine 2023'te de 2022'de okumadım son senemi okuyacağım demek istediğim o ki kesinlikle oku
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver o arkadaşlarını... Bizim sınıfta biri var adam artık ellisine gelmiş saçlar beyazlamış ama gelmiş üniverste okuyor... Üniverstede yaş sıkıntısı yok. Belki ortam yapmakta zorlanabilirsin ama sonuçta eğitim ortamdan daha önemli haksız mıyım? Ayrıca ortam için de çok korkma, bu senin nasıl bir sınıfa geleceğine göre değişir ben yaşıtlarımla olduğum halde yanlızım ama önemli olanın eğitim olduğunu biliyorum. Bence sakın geç kaldığı düşünme 👍
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen 23 yaşındasın hayır geç kalmadın tabikide ama keşke zamanında gitseydin her şey zamanında güzel. Bende 21de gitmiştim üniversite kazandığım halde defalarca ailemin istediği yer değil diye göndermemiştiler sonunda yine benim istediğim yere yakın olmuştu ama. Ve önlisans olmasına rağmen sınıftaki en büyüğümüz benden 10 yaş büyüktü hem kendi iş yeri vardı hem okuyordu. Lisansta çok daha büyükleriyle bile rastlaşabilirsin. Kısacası geç kalmadın git.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKomşunun kızı vardı açık lise mezunu sonra 30 yaşında kocasindan boşandi baba evine döndü iş bulamadi lise mezunu diye sonra üni okumak istedi
32 YASİNDA TİP FAKÜLTESİNİ KAZANDİİ kadin şimdi tip fakültesi 5ci sinifta ve 38 yasinda üstelik doktor bir sevgilisi var ve geçen hafta doktor sevgilisiyle nişanlandi.. sence gecmi cidden geç kaldin diyenler senin okumani istemiyolardir onlarla konusma
10 YorumlaGeç değil, eğer gitmezsen geç olacak.
Bence hemen başla sınava hazırlanmaya, gir ve kazan.
Ben bu yaşta tekrardan üniversiteye gitsem mi diye düşünüyorum, sen kesinlikle gitmelisin.
10 Yorumla
+1 yılGeç kaldın diyenler boş demişler. Benim üniversitede teyze vardı, kimse de a bu teyze geç kalmış falan demiyor. Üni öyle bir yer değil. Herkes kendi halinde, kendi topluluğunda takılıyor bir nevi
10 Yorumla
+1 yılİstediğin zaman okursun istediğin zaman b8rakırsın bu senin kararın senin hayatın başka insanları dinleme boş ver kim ne yaparsa kim ne derse desin takma bir kulağından girsin 1 kulağından çıksın boş ver sen ne istiyorsan onu yap
10 Yorumla50 yaşında üniversiteye başlayanlar var nesi geçmiş...
12 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım erkek arkadaşım bile destek olcagina şimdi aklına geldi dedi o yüzden moralim bozuldu
+1 yılOkumanın yaşı yok lakin memuriyetin yaş sınırı 30 ile 35 arası...40 tan sonra zor..
12 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım
- +1 yıl
hayatin daha yeni başĺıyor.. kpss sınavına hazırlan ve yerine yerleş daha sonra da ünv. ile yerini yükselme sınavlariyla garantile.
+1 yılTabi ki de geç değil, okumanın yaşı olsaydı doçentler profesörle de olmazdı değil mi? Bir tek hazırlanması biraz zorlayabilir, o da ara vermiş olduğun için, ama hiçbir şey imkansız değildir. Bol şans! 🌺
10 YorumlaLiseden mezun olalı 5 yıl değil 6 yıl oldu artık diyebiliriz ve hâlâ okul devam ediyor yani geç diye bir şey yok. Senin yaşındaki kimsenin bir yere uçup kaçtığı yok herkes okumaya devam ediyor istisnalar hariç 😊
10 Yorumla
+1 yılİstersen herşeyi yapabilirsin çevrendeki kişileri dinleyerek hiçbir şeyi yapamazsın boş ver dinleme onları çalış kazan sonra oluyormuş işte dersin kazanamazsanda en fazla paran gitmiş olur üni sınavına hazırlanacaksan bile kimseye söyleme bence heves kırıyorlar
20 Yorumla
+1 yıl5 sene önce mezun oldum liseden 26 yaşıma gireceğim ve üniversite 1 sınıfım hayallerin için kulaklarını tıka ve başla ❤️
30 Yorumla
+1 yılŞöyle geç kalmışsın demişlerdir. Bi manava gittiğinde her zaman en iyi meyveyi seçersin ya. Mezuniyetimden sonra personel seçiminde seçici davranılıyor demek istemiştir. Yoksa hiç geç değil okul İçin.
10 YorumlaAsla! Benim annem kapalılık nedeniyle üniversiteyi yarıda bırakmak zorunda kalmış. 35 yaşında Ankara'da üniversite bitirdi üstüne çap yaptı. İki dil öğrendi. Okumanın yaşı yok lafı aşırı doğru. Sen kendini nerede mutlu hissediyorsan öyle yap. Okumak istememek de bir ayıp değil herkes anasının karnından üniversite mezunu olarak doğmuyo. İçinden geleni yap, hiçbir şey için geç değil!
10 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yoktur yeter ki sen iste ve bunun için çabala. Bence olumsuz konuşanları dinleme senin hayatın, senin kararın sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran.
10 Yorumla
+1 yılOkuyacağın bölüme bağlı eğer sıradan bi bölüm okumaksa amacın açıktan oku yoksa mühendislik, Tıp ya da hukuk okuyacaksan bence oku güzel bölümler geç değil bu arada
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin ve tutkulu olduğun bir bölüm olursa kaç yaşında olursan ol başarılı bir şekilde bitirirsin 👍 kendine güven başkalarının ne düşündüğune ne dediğine bakma.
10 Yorumla
+1 yılEğer okumak istiyorsanız o ne der bu ne deri bırakın, okumaya bakın... Benim bir tanıdığım emekli olmasına yakın mimarlığa girmişti. Bitirdi de. Emekli olduktan sonra bir süre mimarlık yaptı.
10 Yorumla8 milyon lisans öğrencisi var, seçeceğin alan önemli olmalı ve yurtdışına bağlantısı olmalı aksi takdirde zaman kaybı. Sağlık sektörü geleceği parlak bir alan. Kolay gelsin.
10 Yorumla
+1 yılBen 7 yıldır liseden mezunum. Ve üniversite okumayı düşünüyorum. Neden geç olsun. Ne saçma bir düşünce okumanın biseyler öğrenmenin kesinlikle yaşı yoktur. Vardır diyenler cahil kesim
10 Yorumla
+1 yılBende iki yıl geç gittim liseye üniversiteye hazırlanıyorum bu yaşta profildeki yaşım doğru ben başkaları için yaşamıyorum hiç umursamıyorum onları
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Hiçbir şey için geç değil iyi şanslar olsun. Eğitimin yaşı olmaz yeter ki sebat edin. Başarılı olursunuz. Etraf ne der bakmayın , dusunmeyin. Kendi bildiğiniz yol en doğru yoldur.
11 Yorumla
+1 yılAçıkçası okuyacağın bölüme bağlı o kadar süreden sonra okuyacağın uğrunda savaş vereceğin bölüm helal olsun dedirtmeli vakit kaybı olmamalı tabi ki o 5 yıllık süreçte olan bilgi de gittiği için zorlar seni zoru başarmak senin elinde umarım başarılı olursun 👍👍
10 Yorumla
+1 yılOkuyan kişilerden hiç bir eksigin yok hocalarda destek olur sonuçta ders alıp orada öğrendiğin bilgiler doğrultusunda sinava giriyorsun geçmişten soru sormuyorlar 😊😉
10 Yorumla
+1 yılHayat hiç bir şeyi yapmak için geç değildir. şu an da ne hissediyorsak onu yapmanin tam vakti. Çünkü hissetmeden yapınca anlamsizlasiyor. Hissettiğimiz an taçlanir. Başarılar dilerim 🌼
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarını felan dinleme. üniversitede her yaş var daha gençsin hayatını kurtar ben iki üni bitirdim şimdi hem yüksek yapıcam hem gene üni okucam
10 YorumlaOkumanın yaşı yoktur istersen 40 yaşında ol yine okuyabilirsin arkadaşların büyük ihtimalle kiskaniyorlar aldırma hem okumak kadar güzel bir şey yok umarım güzel yerlere gelirsin 🙏♥️
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin için geç değil sonuçta okuyorsun işe yetişmeni gerektirecek bir durum yok asıl üniversitenin ilk zamanlarını dolu yaşamaz isen geç kalırsın bilmem anlatabildim mi? Özellikle 18 - 24 yaş arası çalışmıyorsun tek işin okumak ve üni hayatını son damlasına kadar yaşamak ben bu yaşları doğru düzgün değerlendiremedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer medeni insanların olduģu güzel bir şehirde ve iyi bir bölümde okumıcaksan, zaman öldürmekten başka bir şey olmayan üni okumak. Eğer okucam diyirsan bir tavsiye sakın ilçede üni seçme. O kadar rezalet bir şey ki ilçede okumak. Köy gibi çok sayıda yerde okul var.
00 Yorumla
+1 yılYoo alakasi yok istediğin zaman istediğin seyi okursun. Sonra iş bulabilir misin? orasi nasip yani isteyen istediğini desin sen bildiğini yap.
10 Yorumlabenim lise mezuniyetimin üzerinden 10 sene geçti bn sınava hazirlaniyrm üni okumak icn sn 5 seneden bahsediosun. Okumanın yaşı yk yeterli iste sn
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBence yaşa takılma derim ve kimin ne dediği de umurunda olmasın. Sen üniversite okumana bak hiç geç kalmış sayılmazsın, başarılar dilerim
10 Yorumla Okumanın yaşı olmaz ne kadar okusanda bitiremezsiniz hayatın devam ettiği sürece öğrenir ve tecrübe edersin okumak güzel
10 Yorumla
+1 yılYani aslında bir insan okumak istiyorsa içinde o hevesi varsa bence bu durumun yaşla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılİnsan okumayı bıraktığı zaman yaşlanır. 20 sinde de olsa 80 inde de olsa okumayı bırakan insan yaşlıdır.
10 Yorumla
+1 yılGeç değil bence ileride yaptıklarından değil yapmadıklarından pişman olacaksın herkesin ne dediğine bakma hayat senin hayatın
10 YorumlaHiçte geç değil arkadaşım . Doya doya git oku üniversiteni.
10 YorumlaTorunu olduktan sonra lisans bitiren insanlar , çocukları ile aynı okula başlayan insanlar var kesinlikle içinden geleni yap
10 Yorumla
+1 yılOkunur tabi yaşı başı olmaz herkes istediği yalta okuyabilir
10 Yorumla
+1 yılValla 25 yaşındayım. Yeni başladım. Evet zor oluyor, kafam rahatlığa alışmış hocaların fantazilerini doyurmak zor oluyor. Ergen dolu sınıf ayrıca. Onlarla da anlaşamıyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Hangi bölüm
- +1 yıl
@Su_perisiii00 felsefe
- +1 yıl
Açıktan mi okuyon
- +1 yıl
@Su_perisiii00 hayır örgün
Saçmalama tabiki istikrarlı güçlü bir şekilde çalışırsan kazanabilirsin kimseye kulak asma yap
10 Yorumla- Devamını Gör (171)
Devamını Gör(216)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Lise mezunuyum, üstünden 5 sene geçti. Üniversiteye gitmek için çok mu geç?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler