Selamlar... Grup ödevimizde 10 puan ben daha düşük almışım, mümkün olmayacağı için hocaya hemen mail atmak istedim. 10 puanında değilim ama haksızlık var, siz böyle durumda ne yapıyorsunuz?

Selamlar... Grup ödevimizde 10 puan ben daha düşük almışım, mümkün olmayacağı için hocaya hemen mail atmak istedim. 10 puanında değilim ama haksızlık var, siz böyle durumda ne yapıyorsunuz?
Eğer bir haksızlık görüyorsam tabii ki onun ortaya çıkması için ne gerekiyorsa yaparım yapmışlığım da vardı Hoca çok fazla sınav kağıdı okuduğu için sanırsam otomatiğe bağlamış ve bir sorunun cevabı doğru olmasına rağmen yanlış diye işaretlemiş sonrasında bunu gösterdiğim zaman hata olduğunu anladı hocalarda hata yapabilir O yüzden yaptığımız işin arkasına durup kontrol etmemiz gerekiyor Ne olur ne olmaz
1 puanın bile notlara ne kadar etkisi olduğunu, hepimiz biliyoruz. Ben elbette çalışıp, çabalayıp, sınavı geçmek için mücadele verip haksızlığa uğruyorsam, hakkımı aramakta çok normal olduğunu düşünüyorum. Tabi tartışma konusu haline getirerek değil, daha sakin güzel bir üslupla uğradığım haksızlığın telafi edilmesi için ricada bulunurum. Gereği üst makamlara kalır..
Mantıklı konuşmana muck
Bende sana muckkk😚😚
Teşekkür ederim balımmmmmm🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
Tabii ki de uğraşırdım kuzum, o kadar çalışmışım, çaba sarf etmişim neden hakkımı aramayayım? Benden daha az çalışanla neden aynı puanı alayım? Sorun puan da değil aslında ama haksızlık olduğu için kesinlikle itiraz ederdim sakin bir şekilde tabii.🌸
Haklısın kuzum. 🌸
Evet tabi ki eğer haksızlık olduğunu düşünüyorsan notlarında bunu söylemek gerekir.
Teşekkürler kanks
Cevap
6Cevap
Bence takılma. Bizde lisede olmuştu. Tahtalardan 2 kişi bir şey yapacaktık. Arkadaş tahtaları getirdi bende babamla o çalışmayı yaptık okula götürdük. Hoca bana 100 arkadaşa 60 vermişti
Hakkım varken neden aramayayım ki, zaten yanlışlık olmuş, iyi ki söylemişim. 😃
E iyi o zaman. Bazen de böyle iyi ki yapmışım dedirtiyor insana
Ben bir itiraz ettim aynı dersi 3 dönemde verdim
Baya sıkıntı olmuş ya
Hemde nasıl sonuçta her şey bitti onlar yaptıklarıyla kaldı.
Önemli olan puan değil dediğin gibi hakkını araman gerekir
🌸🌸
lisede kimya yazılısına itiraz etmiştim ilk başta hoca bana tepki gösterdi ben yanlış mı okuyorum diye fakat benim dediğim doğru çıktı, sınıfta hocanın dediği cevabı bulmuştu genellikle. ilginçti. herkesten 5 puan eksilmişti ve bana 5 puan eklenmişti o da düşüktü benimki yine de 75'ti pek çalışmamıştım djkdnf
İtiraz ederim, en azından niye öyle bilgilenirim
haksızlık barizse evet aslında öyle ama hoca cins biri değilse düşman edinmezse kendine seni :D itiraz et tabi.
Cins hocalar çok şey ya... Aman aman okullardan ırak. 😃
Ndndf kolay gelsin valla
Okulu ayağa kaldırırım.
Ben itiraz etmiştim genelde sonuç degişmiyor
Hakkımı aramak hocayla görüşürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?