Tam zamanli ise almiyolar gunluk is ariyorum ev temizlik bulasik mutfak yardimci vs. ?
Ist avrupa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam zamanli ise almiyolar gunluk is ariyorum ev temizlik bulasik mutfak yardimci vs. ?
Ist avrupa
Öncelikle yorumlarda denk geldim sanırım eşinizden ayrısınız. Kaç aylık hamilesiniz bilemiyorum ama, ilk 3 ay bir kere çalışma düşüncenizin olmaması gerekiyor. Bebeğiniz ve sizin sağlığınız açısından dinlenmeniz şarttır. Bu hamilelik sürecinde, temizlik veya günlük işler yapmanızı doğru bulmam. Market veya kafe zaten bu durumda size önermiyorum.
Sadece bir yer duymuştum eğer İstanbul ' da ikamet ediyorsanız, Turkuvaz medya grubu var atv stüdyoları. orada matbaa kısmında kadınlar masada paketleme işi yapıyor günlük işler. Kitap, dergi paketleme yapıyorlar. Ulaşabilirseniz orayla irtibata geçin derim. Ya da kitapevleri paketleme işleri oluyor günlük olarak gidip, çalışma imkanı sağlanıyor.
Bu süreçte siz sosyal yardım yerlerine başvuru yapın. Eski eşiniz size ve doğacak çocuğuna yardım etmek zorunda. Ailenizin size destek olması gerekir tek başınıza tüm yoğunluğu sırtınıza yükleyemezsiniz. Bu süreçte yardımsız olmaz. Umarım her şey istediğiniz gibi olur..
On yargisiz anlayisli sekilde zamanini ayirip bana yardimci olmaya calistigin icin cok tesekkur ederim🌸
Dedigin yerlere bakacagim
Esim le kotu ayrildik kendisinin tehditleri var maalesef savcilik siksyet vs ugrasiyorum zaten
Ailem de maalesef bosanmis kadin alvgisi dedikoduculari elalem ne der dusunce yapiya sahip olduklari icin irtibati kopardik tek basima kaldim boyle bende ugrasiyorum :) hoscakalin
Dualarımda olacaksınız🩷🩷 kendinize dikkat edin..
Cevap
9Cevap
şu an çalıştığım yrde patronlar elemandan çok memnundu küçuk cocugu vardı kadının hemde hamileydi.. makıneyi patron onun evine bıraktı işleri teslim aliyodu
Eşin yokmu? kaç aylık hamilesin? ne kadar lık bir kazanç için bunu yapacaksın?
Ayrildik
5.5 aylik
Bebege dair butun intiyacilRi almam lazim hic bisiyi tam dehil
+ dogumdan sonrada bebegimle gidecegjm gunluk is ev temizlik vs ariyorum
Cok fena dardayim.
Hamile iken temizlik işi tehlikeli. Fazla ayakta durman da doğru değil. Evde terzilik minvalinde bir iş yapabilirsin.
is ilanlarin abmasn varidri illa ki ya
Bazı uygulamalar var ama güvenilir mi bilmem
Kocan ne iş yapıyor ki
kaç aylık hamilesin riske atma bence
Evlimsin
motorkurye
Cafelerde falan
Eşin çalışmıyomu
Ütü de iti misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?