İşimden istifa ettim nasıl güzel bir iş bulabilirim?

Büyümekte olan uluslararası bir pazarlama şirketinde çalışıyordum. İlk giren elemandım.4 kişi olarak başladık 8 ay içinde 50 kişi olduk. İlk zamanlar yöneticilerimle aramda daha samimi bir ilişki vardı. İsimleriyle hitap ediyorduk. Gittikçe tavırları değişti. İşe beraber girdiğimiz ve pek iyi anlaşamadığımız iş arkadaşımla beni pozisyon değişikliğine tabi tuttular. O kabul etmeyip istifa etti ama ben işe ihtiyacım olduğu için kabul ettim ve pazarlama alanına geçtim. Oradada en başarılı ilk 3 teydim. Ama tavırları hiç insancıl değildi. Her toplantıda biri gider biri gelir tarzında konuşmalar, azarlamalar , çalışana saygısızlık, eften püften sebepler için para cezası verilen bir çalışma ortamıydı. İlk 3 ay yani eleman sayısı artmadan önce oldukları kişiyle alakaları yoktu. O zaman sorun olduğunda konuşuyor çözüyorduk. Sonra elleri kapıyı göstererek rest çekerek insanları kovulmakla korkutarak çalıştırdıkları için 2-3 ay içinde 20 yi aşkın kişi istifa etti. Ben işe ihtiyacım olduğu için sustum çoğunlukla. Ama son olarak resmi tatil olan 1 Ocakta izin istedim. Vermediler ve çok sert bir üslupla işinin başına geç dediler. Eğer gelmezsem iş çıkışımı vereceklerini söylediler. Gururum kırıldı, aşağılanmış hissettim. Gittim ve istifa ettim. Neden diye sormadılar bile. Ben aylardır kendi iş yerim gibi çabaladım bunun orada çalışanlar dahil herkes farkındaydı. Yaptığım her işi olabilecek en iyi şekilde yapmaya gayret ettim hep. Şimdi daha iyi bir iş bulmak istiyorum ama umudum da yok artık. Burada en rahat olduğum konu pis bakışların kardeşim davranışların olmamasıydı. Artık yoruldum. Ne yaparsam yapayım olmamasından.

İşimden istifa ettim nasıl güzel bir iş bulabilirim?