Selamlar:)
İstemediğin halde okuyup, devlete atanma konusunda %100 eminsin mesela?

Selamlar:)
İstemediğin halde okuyup, devlete atanma konusunda %100 eminsin mesela?

Hayır okumam. Ki elime çok fırsat geçti polislik, idari hakimlik. Hatta polislik olmuştu gelen sonucu görünce oturup düşündüm ve yırtıp attım. Çünkü ben devlet memuru olarak mutlu olamayacağımı bildiğimden ideallerim olan kendi işimi yapma rüyamın peşinden koştum. Sonunda da bu adımı attım bakalım sonucu neler olacak.
İdari hakimligi nasıl kazandın
@çölçiçeği1 Kazandım demedim fırsat geçti dedim. O fırsatı değerlendirseydim muhtemelen olurdu bir iki görüşme yaptım. Sonra vazgeçtim.
Şöyle deyim sana..
Sırf kolay iş bulmak için sevmediğin bir bölümü okuyup o işi yapmaya çalışırsan hayatının en büyük eziyetin yaşarsın.. bir yerden sonra sıkılırsın usanirsın..
Mesela ben üniversite de Sevmediğim bir bölümü okudum onun yerine keşke başka bölüm okusaydım ya da hiç okumasaydim daha iyi olurdu. Zamanına yazık olur ama yinede biseyler öğrendim az ya da çok olsun.
Varsın az kazan ama kafan rahat olsun.
Zamanla severim düşüncesiyle okurum hani yine sevmemeye devam ederse de bırakmam. Çünkü iş bulmak zaten zorlaşmış durumda hani o işten çıksan başka ne bulacaksın kaygısı çıkıyor ortaya.
Çoğu kişi istemediği bölümde okumakta, insanlar ne yapsın, mecbur geliri iyi olduğu, iş olarak kolay bulabileceği bölümü okumak zorunda kalıyorlar. Zorunda kalırsam okurdum.
Cevap
12Cevap
istemediğim bir bölümü okumazdım
ben değilde var öyle meslekler bir tane söylim radyoloji ( kanser olma riski fazla bir meslek ) ama iş bulma kolay olduğu için insanlar okuyor
Sevmediğim işte sevdiğim alanda kendimi geliştirir önüme çıkan ilk güzel bulduğum iş fırsatında da giderdim
Devlet beni alsında çöpçülük yapalım oda elimize düşmüyor her yerde torpil istiyorlar.
şu an çalışayımda ne olursa olsun diyorum para kazanmak şazım
Okurum. Işe başlayınca da sevdigim bolumu okurum.
Okuyosun ülkede kim istediği meslekteki
Aptallık başka bir şey değil aptalsınız okursanız. Ben yedim o naneyi 10. unicersote bitit.
Kaçımız gerçekten istedi bölümü okudu ki
Belki okurdum bilemiyorum
Sevmediğim bir işi yapmam ne olursa olsun
Zaten milletin çoğu öyle ben de şahsen öyleyim 😁
Evet ama öyle bir bölüm yok ki
Bilmiyorum bölüme bağlı
Doktorluk okumam mesela xd
okumam
Okumam.
Okumam
Okuyorum şu an
Hangi bolum o 🥺