• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Okulda arama yapıldığında nasıl saklardınız? :D?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Okulda yapılan aramalarda telefon , sigara , mp3 vs bunları nerelere nasıl saklardınız? :D komik anılarınız var mı :D
Okulda arama yapıldığında nasıl saklardınız? :D?
Telefon Soruları Arama Soruları Okul Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Fatih8764
    Fatih8764 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben hatirliyorumda bir keredinde okula yeni siralar gelmisti benim arkadasin babasinin fabrikada yapitiriliyor bizde para topladik bir tane sira su sekilde
    ...
    .----------------,.
    ... ortasi kesilip ici oyulacakti yaptirdik siralar geldi sansa o gun nobetciyim tasidim butun siralari ozel sirayi aldik sinifima goturdum sirayada sinifin 2. reisini oturtum 1. BENDIM YALAN YOK sonra okulun 2. gunu arama yapilicak hocalar geliyor bizim nobetci bana mesaj atti telefonlaari doldurduk tabi kalin olanlari ust sinifa sepetle gonderip kurtuluyorduk 5 sene boyle. gecti bazende icine tavla resmini cizip gazozuna tavla yaprdik

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• XxXstartXxX
    XxXstartXxX Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

bak aklıma geldi bir gün lisede arama oluyo ama birden baskın gibi bendede uzun parliament var aha yakalandık dedim benim bide dosyam vardı ince olanlardan var ya onun içine koydum pakedi dosyayıda polarla sardım masanın altına koydum hoca aramaya başladı cantayı falan aradı yok en son tam cıkcaktı sıradan elini atmaz mı sıranın altına aha dedim yakalandık poları aldı üstünden yokladı bir içini açıp sallamadı öyle yokladı eline gelmedi cıktı bir rahatladım var ya o an hayatımda en cok yusuf yusuf çektigim an olarak aklımda bazen arkadaşlarla anlatır güleriz hala

3
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yöntem iyi :D 3 saniyelik kalk krizi geçirmişsindir o anlarda :D

Yorumla
    • XxXstartXxX
      XxXstartXxX
      +1 yıl

aynen az daha gidiyodum ayıkmadı uzun parliament yerine kısa olsaydı kesin eline gelirdi uzun parliamente o günden sonra ayrı bir ilgim oldu :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahahah :D

Yorumla
    • XxXstartXxX
      XxXstartXxX
      +1 yıl

senin yok mu böle bir anın anlatda bizde gülek az :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya sigara falan kullanmazdım telefonu da çantanın dibine atardım bulmazlardı hiç komik anım yok :D

Yorumla
    • XxXstartXxX
      XxXstartXxX
      +1 yıl

:P olsa iyi olurdu o korkuyu bilirdin :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşamadım hiç :D bakalım hayırlısı :D

Yorumla
    • Fatih8764
      Fatih8764
      +1 yıl

Ben hatirliyorumda bir keredinde okula yeni siralar gelmisti benim arkadasin babasinin fabrikada yapitiriliyor bizde para topladik bir tane sira su sekilde
      ...
      .----------------,.
      ... ortasi kesilip ici oyulacakti yaptirdik siralar geldi sansa o gun nobetciyim tasidim butun siralari ozel sirayi aldik sinifima goturdum sirayada sinifin 1 reisini oturtum 1. BENDIM YALAN YOK sonra okulun 2. gunu arama yapilicak hocalar geliyor bizim nobetci bana mesaj atti telefonlaari doldurduk tabi kalin olanlari ust sinifa sepetle gonderip kurtuluyorduk 5 sene boyle. gecti

Yorumla
    • Fatih8764
      Fatih8764
      +1 yıl

Aga bazen o airanin icinde tavla oynardik taslarini getirirdik kuesun kalem cetvel yardimiylla tavla resmini cizer tavla oynardik heeeey gidi gunler sene sonu geldihinde o sirayi 250 tl ye sattim

Yorumla
  • simay_buse
    simay_buse Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl

bize haber verilmedi hatta busabah oldu. hocamız yandak i hocayı çagır sınıf hazır dedi bizde anlmadık. sonra kızlar saga erkkeler sola gitti. hoca baştan söledi telefonu olan varsa şimdikten versin ararken bulurska kötü olur dedi. bizde 4 kız hemen verdik. telefonlar gitti. yani nekadar aglasakda gitti eve geldik anneme söledim annemde ayakkabını içine ya da südyenine koysaydın dei salagım şite ben gerçekten hemen verdik. ama biz birinden şüpheleniyoruz arkadaşımız sölemiş olabiir. ama 8 ler felan ful telefon getirmişler deste deste telefonlar hocaların ellerindeydi ayy çok içim acıyo babam gelsin offf yaa

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Lise 2 de sınıfa derste hocalar gelmişti birden. Kızların çantalarını bayan, erkeklerinkini erkekler kontrol ediyor. Biz kızları dizdiler tahtaya bizi aramaya üstümüzden başladılar tabi. O sırada bir kız arkadaşımızın telefonu çantasındaydı. Üstü aranan bir erkeğe el kol hareketiyle durumu anlatmıştı ve çocuk telefonu aldığı gibi pantolonunun içine atmıştı. :D Sınıfta 3 hoca vardı ve hiçbiri fark etmedi. Birde bizim tavan değişik biraz döşemeli gibi bir şey işte üste açılıyor arada boşluk var. Ne zaman arama olacak deseler sınıftakiler malzemeleri oraya saklarlar. :D

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

54

Cevap

• Baranbabapriu
    Baranbabapriu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Bende 7. sınıftım yani orta okulda arama olduğu zaman gülmeyin tuşlu telefon getirdiydim nedenim benim kullandığım telefonun ekranı arkası kırıktı yani tamire vermiştik o yüzden o gün tüşlü getirdiydim mp3 ve kamerası vardı yani çekebiliyorum ama çekmedim sace mp3 dinledim sonra 5/6 derselrindeydi aram yapılacak dediler bende aha sıçtık dedim bizim bi ark vardı telefon getirdiydi normal o çöpün kenarına ya da akıllı tahtanın arkasına koyucaktı bende ne yapçağıma şaşırdım tahtanın arkasına koydum ve kurtuldum o arada kurtuldu böyle bi anım işte

1
    0 Yorumla
  • IBerKFurkaN
    IBerKFurkaN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Hahahaha hiç unutmuyorum lise sondayız galiba ders tarihti müdür ve müdür yardımcıları 4 kişi sınıfa girdiler dediler telefonu melefon ne varsa şimdiden verin yoksa kötü olur dediler ilk başta vermeyi düşünsemde vermedim neyse abicim işte 2 3 arkadaşım verdi telefonunu falan sonra bizi talhtaya kaldırdılar telefonum cebimdeydi sınıfımızda küçük total 20 kişiyiz geçtim arkadaşlarımın arkasına hemen telefonu cebimden alip iç çamaşırıma attım bulamadılar işin kötüsü bizim okul telefon dolabı yaptırmıştı aramada temiz çıkan öğrencileri 2. kez sıra sıra arayıp sorguluyorlardi oğlum ya da kızım niye getirmedin telefonunu falan diye neyse abi sıra bana geldi sordu hoca niye getirmedin falan filan dedim hocam bozuktu oyuzden getirmedim falan boyle 2 dersimizi yemişlerdi öyleydi yani hiç unutmam bu da böyle bir anımdır :)

1
    2 Yorumla
    • IBerKFurkaN
      IBerKFurkaN
      +1 yıl

Çok güzel zamanlardı çok keşke tekrar dönsem 9a tekrar okusam 4 sene

Yorumla
    • IBerKFurkaN
      IBerKFurkaN
      +1 yıl

Birde ben ş*refsizliğine cüzdanımı ön cebime koyardım hep telefon var sanirlardi böyle çok kez fake attım hocalara :d

Yorumla
  • themarmarasea
    themarmarasea Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Pencere kenarında oturuyodum. Pencereyi açıp hemen altına çivi çakmıştık bir tane iş eğitimi dersinde çaldığımız çekiçle çiviye bir ip bağlamıştım ipede küüçük para keseleri varya ondan bağlamıştım arama falan olacağında büütün emanetleri koyuyodum keseye penceereden sarkıtıyodum arama boyu aklım çıkıyodu ulan acaba düşecekmi diye Hocalar gidince alıyodum tekrardan :D

2
    0 Yorumla
  • neqatiwe
    neqatiwe Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

0.7 uçları sigara paketine koymuştum uç kutusu kırılmıştı. Hoca paketi alıp üzerine ismimi yazınca hocam onda uç var dediğimde hocanın paketi açıp uçları gördükten sonra yüz tipini anlatamam görmen lazım. Hocaya orada hocam bizde ortam beyyleee demek isterdim. :D :D

3
    0 Yorumla
  • türkçü209
    türkçü209 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

bir kere yerde çakmak bulmuştum lazım olur diye cebime attım bir kaç gün sonrada arama yapıldı 3 hoca geldi aramaya basladı herkezi ben çakmagı hatırladım direk kol arama koydum hoca aradı bulamadı rahatladım cebime koydum cakmagı bu sefer diger hoca geldi oda aradı çakmagı buldu tam bagıracaktıki çakmak yanmıyordu :) :) paçayı zor kurtardım

1
    0 Yorumla
  • Xbadman1
    Xbadman1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Kapşonda , en çok ta elimde tutar direk elimi teslim olur gibi birleştirir omzuma atardım zaten ilk benim yanıma gelirdiler seriydim yani soğukkanlı olmak lazım. bir gün de elimdeydi hiç çekinmeden devam ettim arama sırasında müdür alamadı bahane uydurdum annem rahatsız felan cesaret edemediler almaya

0
    0 Yorumla
  • akdenizli3301
    akdenizli3301 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

okulda dıl de askerdeyken arama cok olurdu bilhassa nöbette gıderken uzerıem saklardım nasıl mı? atletın içine dolardım en alt kısmından ustte kalan kısmı da kemerın altına denk getırırdım tutsun dıye. tlfnu da cinsel organımın hemen uzerıne denk getırıdım yanı kemerın altı. böylece cok kez yırtmıstım. dışardan nizamiyeye ise ayakkabıma sokup iceri sokmustm. tabı yaz gelince ayakkabının ıcıne de bakar olmuslardı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben ortaokulda okurken birgün okula babamın silahı ile gitmiştim. Kırıkkale marka 7.65 tabanca. Şarjör doluydu. Sevdiğim bir kıza ilgi duyan iki kişiyi korkutacaktım. Birinci derste arama yapıldı ve müdür tabancaya el koydu. Babam okula gelip beni ve tabancı müdür odasından aldı... Sonra babamın arabasıyla eve gittik, ondan sonra babamın beni hastaneye götürdüğünü hatırlıyorum, sonra neler oldu hatırlamıyorum.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

*tabanca ile müdür odasından aldı yazacaktım.

Yorumla
  • hkannn
    hkannn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Okulda çok vukuatlıydım bigün müdür çağrdı okuldan kaçtım diye sgara vardı cebmde hemen pantalonn içine attm neysw gttk oğlum senn sorunun ne seni döverm falan babanı çağr dedi neyse git dedi tam çıkarken sgara düşmeye başladu topallayarak çıkmaya çalıştım ama düştü malesef gelde dayak yeme orda :)

1
    0 Yorumla
  • pirinsis
    pirinsis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

bizim lisedeki kızlar komple sütyenin içine atıyordu valla. hepimiz aynıydık birimizi keşfetseler hepimizin memeleri kurcalarlardı. öyle öyle bitirdik 4 yılı.

1
    0 Yorumla
  • Mandalinaaaa
    Mandalinaaaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

sigarayı vajina bölgeme koymustum yani yanlıs anlamayın o bölgeye koydum kilodun dışına kilotlu çorabında içine yani sonuc olarak bulamamıslardı :)

2
    1 Yorumla
    • Çılgınsperm25
      Çılgınsperm25
      +1 yıl

Sigara pektini kiskanmadim desem yalan olur 😁

Yorumla
  • kittypurry
    kittypurry Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

İç çamaşırımda saklıyordum. Sıranın altına da bantlıyordum. Gizli, bir tek benim bildiğim yerler vardı pencere arkası gibi- riskli olsa da- işe yarıyordu.

0
    0 Yorumla
  • muzikall
    muzikall Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Bizim okulda bir ara kafayı bozup dedektörle arama yaptilar :D

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

vayy :D

Yorumla
  • justunicorn
    justunicorn Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

Makyaj malzemesi değil de dudak koruyucu vardı yanımda onu bile alıyorlardı hemen örtümün altından bonemin içine sokmuştum😃

0
    0 Yorumla
  • kbr1669
    kbr1669 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bize haber önceden gelirdi ya, öğretmen kürsününün altına saklamıştık 😄 çakal hocalar çöpe kadar aramış ama kürsüyü akıl edememislerdi 😄 Bu da böyle bir anımdı. Tisikkirler

2
    0 Yorumla
  • Kayserili_25
    Kayserili_25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

en guzelı okul kalorıferlı olsa bıle soguk zamanlar ıcın onlem amacıyla soba boruları olur ıcıne atardık kımse bakamazdı...

0
    0 Yorumla
  • JohnnyDeppHayranı
    JohnnyDeppHayranı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

telefonları kağıtlara sarar sonra poşete koyup çöpe atıyoruz biz :DD

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:D riskli ama ya :D

Yorumla
    • JohnnyDeppHayranı
      JohnnyDeppHayranı
      +1 yıl

yok ya çöpe bakmıyolar :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu cevapları gördükten sonra kesin bakarlar :D

Yorumla
    • JohnnyDeppHayranı
      JohnnyDeppHayranı
      +1 yıl

görmezler inşallah :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah :D

Yorumla
    • Bugra112223
      Bugra112223
      +1 yıl

Başkan ayakkabı alti saglammi kelebek bicak icin

Yorumla
  • MarbidAngel
    MarbidAngel Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

lısedeyken öğretmen masasının üzeri kalkmıştı. içinde tahta vardı bır gün arama yapılırken haberi gelmişdi hepımız oraya saklamıştık. bızım lıse çok acımasızdı her şeyı alıyordu bırdaha da vermıyorlardı.

1
    0 Yorumla
  • litha
    litha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Bende sadece makyaj malzemesi olurdu onlari da genelde sutyenimin icinde koyardim 😂

1
    0 Yorumla
  • MenemenLi
    MenemenLi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

müdürde numaram vardı yanıma gelir çaldırırdı titreyen yerim var mı diye..
    bir kerede biyoloji hocası pantolonunu indir demişti bayan şok olmuştuk tüm sınıfça :)

1
    0 Yorumla
  • SonVurgun
    SonVurgun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl

Sigaramı çorabına koyardım orda taşırdım zaten yakalandığım da olmadı hiç

0
    0 Yorumla
  • ecrin344
    ecrin344 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Okulda pantlondu tercihim oyuzden aramlarda telefonumu cogu kez belimin ortasi, pantlnla bel arasina skıştrrdim bulmazlardi :)

0
    2 Yorumla
    • yanliz16
      yanliz16
      +1 yıl

Uyaniikk seniii :))

Yorumla
    • ecrin344
      ecrin344
      +1 yıl

herzaman birde ayakkabının içene atardım :)

Yorumla
  • brk777
    brk777 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Genelde siniftaki kizlara veriridim onlar hallederdi. Eger vaktim varsa kantinciye verirdim onda kalirdi herseyim :)

0
    0 Yorumla
  • etkigirl
    etkigirl Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Bir keresinde parfüm götürdüm çöpe atmisti hoca -.-

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Parfüm falan olunca insanın içi cız ediyor :D

Yorumla
    • etkigirl
      etkigirl
      +1 yıl

Aynen. Cok degerliydi ama :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bazı hocalar aynaları bile alırdı. pislikler :D

Yorumla
  • cici-bici
    cici-bici Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kapalı arkadaşların topuzuna ya da perdeleri top halinde bağlar onların arasına sıkıştırırdık ^^. Ama genelde arama olacağından haberimiz olduğu için soyunma odasına falan bırakırdık...:D

0
    0 Yorumla
  • elenamaria
    elenamaria Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Benim saklamama gerek kalmıyordu çünkü genelde poşede saklardım orayıda hiç bakmazlardı

2
    0 Yorumla
  • engle
    engle Takip Et
    +1 yıl

Sigarayi kagida sarip cope atardik. Bide perdenin boslugu olur ya orayada koyardık

0
    0 Yorumla
  • Lonelyman9
    Lonelyman9 Takip Et
    +1 yıl

Yangın söndürücü dolapları vardı koridorlarda oraya saklardık :D

0
    0 Yorumla
  • Ori34
    Ori34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Okulda arkadaşa oyun cd 'si getirmiştim. Arama'da hoca pornomu l*n bunlar diye soylemisti sinif gulmustu ozledim ya :)

2
    0 Yorumla
  • bylayer
    bylayer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Vay be lise anılarım depresti şimdi ben genelde boksirima saklardim elini sokup alacak değil ya hoca :) klima ya saklayan vardı birde sınıfta :)

0
    0 Yorumla
  • uzman00
    uzman00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Okula girdirmezdik tenefüste elimizde telefon ağzımızda cigar hocanın karşısında içerdik :D

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oha iyiymiş :D

Yorumla
    • uzman00
      uzman00
      +1 yıl

Biz sınıfın içinde kova yapmış adamız :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl okulmuş :D

Yorumla
    • uzman00
      uzman00
      +1 yıl

Okul normal öğrenciler kopuk olunca öyle oluyo :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyiymiş :D

Yorumla
  • Ppolatt
    Ppolatt Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Ben montların cebini yırtıp paketi montun içinr arkalara atıyodm hiç yakalatmadım.

1
    0 Yorumla
  • ProqrammeR
    ProqrammeR Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Bizim zamanımızda sıralar genelde kırık oluyordu üstteki tahtayı kaldırıp sıranın bacağının içine sokardık telefonları kimse bulamazdı ^^

0
    0 Yorumla
  • sezginkara
    sezginkara Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Fermiarin icine yiyosa oraya dokunsun :D gerci sigara icmiyom telde acikti film izliyodum dersteyken bastilar direk attim cantaya bulamadi salaklar :D

0
    0 Yorumla
  • Handö
    Handö Takip Et
    +1 yıl

Camın dışında ki mermere koyarım hep telefonu ya da sıranın altına bant çekerdik hemen oraya :dd

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi yöntemler :D

Yorumla
    • Handö
      Handö
      +1 yıl

Öğrencilik :dd ben hocanın çantasına bile attigimi bilirim :dd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi cesaret vallaha :D hoca tanıdık falan mıydı :D

Yorumla
    • Handö
      Handö
      +1 yıl

Yo gıcığın teki :d anlamadan tabi agsgsh

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bu soruyu soran arkadaş öğretmen yarın arama yapacak sizden tüyo alıyor :)

3
    0 Yorumla
  • KAZASKER89
    KAZASKER89 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Beni aramazlardı babam okul müdürünün kankasıydı :)

2
    0 Yorumla
  • viceroyswitchh
    viceroyswitchh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

sınıf penceresının dıs tarafı dolardı hic unutmam :D

1
    0 Yorumla
  • osilamus
    osilamus Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Biskuvi paketinin icine koy. Paketi cöpe at. Aramadan sonra paketi al.

0
    0 Yorumla
  • saglikcii
    saglikcii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Var cebimdeydi cekedimin ic cebindeydi hoca elini atti tikim varmış gibi issst dedim yirttim :DDD

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğaçlama davranmışsın iyi olmuş :D

Yorumla
    • saglikcii
      saglikcii
      +1 yıl

Aynen bide müdür yardımcısı :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben olsam öyle bir şey aklıma gelmezdi ya da o anda durumu kurtarmak için saçma şeyler yapardım :D

Yorumla
    • saglikcii
      saglikcii
      +1 yıl

:DD

Yorumla
  • üğpoıuy
    üğpoıuy Takip Et
    +1 yıl

Hattı sacimin için e tel çöpe ya da tavnda delik vardi oraya goz kalemi de ayagima :D

0
    0 Yorumla
  • red_hat
    red_hat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Cakmagi gogsume koyardim paketide kitabin icini kesmistik oraya koyup dolaba koyardik aksksjsjdj

1
    0 Yorumla
  • Kabuk3495
    Kabuk3495 Takip Et
    +1 yıl

Biz erkekler yurt aramlarinda telefonlari donumuza sikistirirdik orayida kurcalamasin artik :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öğretmen sandalyesinin altındaki naylonu yirtardik oraya saklardik :))

1
    0 Yorumla
  • play-boy
    play-boy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Valla nasıl sakladığımı anlatmiayacam liselilere örnek olmiyalım ama bende sigara çakmak telefon çakı hepsi bulunurdu ama hiç bir müdür yakalıyamazdı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bizim okuldaki memur önceden haber verirdi herşeyimizide saklardı sağolsun

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her okulda öyle yardımsever bir abi olur zaten :D

Yorumla
  • Huysuzkişisi
    Huysuzkişisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Kalorifer arasına ve masanın altina kucuk bir kap bantlar o şekilde saklardim :)

0
    0 Yorumla
  • bsoner7
    bsoner7 Takip Et
    +1 yıl

Sigara eğer paketse çöpe atarım sonra gider geri alırım sonuçta çöpte birtek kağıt parçaları var :)

0
    0 Yorumla
  • Afroditt_
    Afroditt_ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Ögretmen masasinin yaninda bir dolap vardi her seyi onun altina atardik :)))

0
    0 Yorumla
  • Thepasserby
    Thepasserby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Çantanın gizli bölmesi vardı yakın arkadaşların telefonları falanda saklardım :D

0
    0 Yorumla
  • dogainal
    dogainal Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

İç çamaşırı içine... Yıllar önceydi be nasıl bir şeydir o ya 'arama' saçmalıkları

0
    0 Yorumla
  • húkúmsūz48
    húkúmsūz48 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Kisin oldu eldiveni masay koyup telefonu icine koymustum :))

0
    0 Yorumla
  • YusufBey21
    YusufBey21 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Bir ara 10. Sınıftaydım hocalar sınıfa aniden habersiz girdi 2 tane de müdür yardımcısı Allah affetsin o korkuyla direk s! kmin içine soktum 😂

0
    0 Yorumla
  • Göktürk35
    Göktürk35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

okulun penceresine koyardım anlamazlardı hiç oyun dışı kalrdı tel :)

1
    0 Yorumla
  • datse
    datse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

ne günlerdi be dersin ortasında baskın eller hava denilirdi : )

0
    0 Yorumla
  • bayanoglaaak
    bayanoglaaak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Göğsüme, ayakkabıma, perdenin alt kısmında bir boşluk vardı bir de oraya :-D

0
    1 Yorumla
    • bayanoglaaak
      bayanoglaaak
      +1 yıl

Bazen de pedlerin arasına sıkıştırırdım :D ne anlayacak

Yorumla
  • -Küheylan-1
    -Küheylan-1 Takip Et
    +1 yıl

Ceket in iç cebini delerdik telefonu içine koyup sırt bölgesine getirirdik kimse anlamazdı :))

0
    0 Yorumla
  • Alasakal
    Alasakal Takip Et
    +1 yıl

O istihbarat varya CIA de yok :D offf offf ne günlerdii

0
    0 Yorumla
  • ByBaggins
    ByBaggins Takip Et
    +1 yıl

Herhangi bir şeye sarıp pantolonun içine atardım :)

0
    0 Yorumla
  • headbangarang
    headbangarang Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl

tuvalete saklardık hep ya da çöpe atardık

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Okulda arama yapıldığında nasıl saklardınız? :D?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Lisede arama yapıldığı zaman telefon, çakmak vb. şeyleri nasıl saklardınız? 12 cevap verildi
Okula telefon sokarken en iyi nereye saklıyorsunuz, nasıl gizliyorsunuz? 5 cevap verildi
Arayan kişinin telefonunu açmak istemediğinizde ne yalan uydurursunuz? 73 cevap verildi
Öğretmenin soru sorduğu an sorunun cevabını bilmediğin için, arkadaşlarının arkasına... 7 cevap verildi
Sevgilinizi anneniz ya da babanızdan gizler misiniz ( özellikle lise ve üniversite yıllarında ) ? 4 cevap verildi
Telefon çaldığında konuşmak istemediğin için ne yalan söyleyip kapatırsın? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesini nasıl içiyorsun?
  • Saçlarınızı en son ne zaman taradınız, düzenli saç tarama alışkanlığınız var mı?
  • Sizin için çılgınlık ne demek?
  • Kendine aşık mısın?
  • Ağlamak seni sakinleştirir mi?
  • Bu güne kadar ne olmak istedinizde, ne oldunuz?
  • Kadınlar Düzelmez mi öyle mi kabul etmek zorundayız?
  • İnsanlarla konuşurken göz teması kurmayı çok önemsiyorum , peki siz konuşurken göz teması kurarmısınız?
  • Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadından olur mu?
  • İtalyan usulü makarna sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨