Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuda dershanede ki öğretmenlerimle konuştum bana hep senin temelin yok diyorlar.
Herkese selamlar ben açık öğretim lisesinde okuyordum liseyi açıktan okudum bu yıl mezun oldum hatta bu yıl Haziran ayında yks sınavına gireceğim ama derslerim hiç iyi değil derslerimde başarılı olamıyorum deneme sınavlarım da hep kötü geçiyor hep en sonlardayım deneme sınavlarında en fazla 15-16 doğru arası yapıyorum Tyt de aytyi de hiç yapamıyorum ayt daha kötü geçiyor bu yıl dershaneye gidiyorum ama derslerimde başarılı değilim üstelik çok ders de çalışıyorum elimden geldiği kadar gayret gösteriyorum buna rağmen derslerim de başarılı olamıyorum bir de her gün dershaneye sabahtan akşama kadar etüte gidiyorum ders çalışıyorum. Ne yapmalıyım sizce bunun için?
Tek yapacagin oturup sıfırdan baslamak eğer bir hedefin hayalin varsa elde etmek için çabalarsın hangi bölüm istiyorsun bilmiyorum ama yüksek bir hedefse sakın ümitsizliğe düşme herkes senden çok mu iyi hepsi sıfırdan başladı ama erkek basladi diyelim ki olmadı bir sene daha hazırlanırsın ama bu iyi bir hedefin varsa yoksa bu sene de gidebilirsin
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?