Derslerimde başarılı olamıyorum, ne yapmalıyım?

Liseye gidiyorum açık öğretim lisesinde okuyorum bu yıl dershaneye gidiyorum her gün ama derslerimde başarılı değilim deneme sınavında hep 180-195 arası puanlar alıyorum Tyt de ayt de hiç yok eşit ağırlık bölümünde okuyorum dershanede ama matematik yapamıyorum temelim yok matematik de başarılı değilim ortaokuldan beri matematiğim yok iyi değil bugün Dershanede ki rehber öğretmenim babamı arayıp okula çağırdı ona durumu anlattı derslerinde başarılı değil oğlunuzun hiç temeli yok dersleri yapamıyor dedi babamda öğretmenime niye o canım mıdır niye dersleri yapamıyor bunun aklı yok mu dedi öğretmen de babama kimi insanlar var akıllı aslında herkes akıllı ama bazı insanlar derslerinde başarılı olamıyor yapamıyor falan dedi sonra babamla okuldan çıktık beni aldı eve geldik yolda bana hep kızdı yeter artık sen beni öldürdün sen beni kanser ettin sen beni bıktırdın ben artık senin yüzünden kafayı yiyeceğim dedi bana. Gerçekten çok ders de çalışıyorum elimden geldiği kadar gayret gösteriyorum her gün dershaneye etütlere gidiyorum sabah saat 8 de gidiyorum akşam saat 4 e kadar etütte ders çalışıyorum hep günde 8 saat ders çalışıyorum sürekli konu tekrarı yapıyorum çok soru çözüyorum bol test çözüyorum her gün çok kitap da okuyorum her gün 1 saat kitap okuyorum ama yinede derslerimde başarılı olamıyorum ortaokuldan beri derslerimde başarılı olamıyorum. Ne yapmalıyım?

Derslerimde başarılı olamıyorum, ne yapmalıyım?