Derslerimde başarılı olamıyorum, ne yapmalıyım?

Derslerimde başarılı olamıyorum ortaokuldan beri derslerimde bir türlü başarılı olamıyorum şu an açık lise okuyorum bu yıl da dershaneye gidiyorum her gün çok ders çalışıyorum gerçekten elimden geldiği kadar gayret gösteriyorum buna rağmen derslerim de başarılı olamıyorum matematik de yapamıyorum temelim yok ortaokuldan beri matematik yapamıyorum sözel dersleri bile zar zor yapabiliyorum ailemin de benden beklentileri çok yüksek benim 4 yıllık iyi bir üniversite okumamı istiyor ailem ama benimde derslerim iyi değil dershanede ki rehberlik öğretmenimle de görüşüyorum sürekli bana sen bu dersleri yapamıyorsun zorlanıyorsun yapamazsın da senin temelin yok diyor aileme de bunu söylüyor öğretmenim ama ailemin benden beklentileri çok yüksek bir de ailem fazla anlayışlı da değil artık bu dersler yüzünden iyice psikolojim bozuldu dershaneye gitmek istemiyorum bu yüzden zaten başarılı olamıyorum niye boşuna binlerce lira para vereyim değil mi bunu aileme de Söylüyorum ama beni her gün zorla sabahtan akşama kadar dershaneye gönderiyor ailem boş 1 gün tatilim bile yok 1 boş günüm bile yok her gün dershanedeyim. Ne yapmalıyım sizce? İyice kafayı yedim artık bir yandan ders kaygım var bir yandan da aile korkum var ya kazanamazsam ailem bana kızarsa ailemin benden beklentileri yüksek çünkü.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir insan bu kadar çok ders çalışıp her gün sanattan akşama kadar çok ders çalışıp da neden başarılı olamaz ya anlamıyorum?
Derslerimde başarılı olamıyorum, ne yapmalıyım?