Eğitim & Kariyer 1 ay Hangi işe gitmeliyim kafam çok karıştı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bi ilaç deposu var iki vardiya cumarteside tatil. Saatleri: 08.30/18.30 18.30/04.30 Sakız deposu var orada üç vardiya cumartesi çalışma var. Hangi işe gitmeliyim kafam çok karıştı? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 377 görüş paylaştı. ilaç deposu daha mantıklı cumartesi de yok mis. 3 vardiya sıkıntı ya bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Evet yaa:( ama ilaç deposuda 10 saat çalışma var. Yorumla sedomania2 1 ay ama en azından 2 gün dinleneceksin bir de öyle bak Yorumla
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Sakız deposu daha iyi geldi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 10 yorumu gör Soran 1 ay Ama cmrtesi çalışma var neden ora daha iyi geldi? Saatler şu; 07.00/15.0015.00/23.0023.00/07.00 Yorumla Mervan4747 1 ay E ne güzel 8 saat iş, ben 8 ay izin olmayan kafede çalıştım, tabii önemli günlerde bazan alırdım Yorumla Soran 1 ay Ama cmrtesi tatil değil ben cmrtesi tatil istiyorum da :( Yorumla Mervan4747 1 ay Pazar var mı? Yoksa hiç mi yok tatil Yorumla Soran 1 ay Pazar var tabiki Yorumla Mervan4747 1 ay Oha ne güzel, kaçırma bence. Bu arada iş nerede? Ben haftada 7 gün çalışıyordum 😒 Yorumla Soran 1 ay Ya her işte tatil olmak zorundadır neden şaşırdın bu kadar 😂 iş gebzede Yorumla Mervan4747 1 ay Bende tatil yoktu, Cumartesi diyince ben de yok sandım bence sakız fabrikası daha iyi. Hatta yatılı yer varsa bana da iş bulursan minnettar olurum 😂 Yorumla Soran 1 ay Anlıyorum öyle zor hayatta çalışamazdım helal olsun sana) ama ilaçta fena sayılmaz sanki Yorumla Mervan4747 1 ay İlacı boş ver o daha çok, çalışma saati yani. Bence sakız işine gir daha iyi. Eyvallah hayat budur maalesef birde çatlak ayakla çalışıyordum ben hem de çok düşük maaş.. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Sakız bence çiğnersin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Nsjsjsjıskskjsj beyaz giydiriyorlarmış orada Yorumla
tersomurat Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 ay Sakız ne aromalı yenge Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Vardiyalı olana gir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Hangisi işte kskskşs Yorumla Görüş sahibi 1 ay 2 vardiyali olan ilk iş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
ilaç deposu daha mantıklı cumartesi de yok mis. 3 vardiya sıkıntı ya bence
Evet yaa:( ama ilaç deposuda 10 saat çalışma var.
ama en azından 2 gün dinleneceksin bir de öyle bak
Sakız deposu daha iyi geldi
Ama cmrtesi çalışma var neden ora daha iyi geldi? Saatler şu; 07.00/15.00
15.00/23.00
23.00/07.00
E ne güzel 8 saat iş, ben 8 ay izin olmayan kafede çalıştım, tabii önemli günlerde bazan alırdım
Ama cmrtesi tatil değil ben cmrtesi tatil istiyorum da :(
Pazar var mı? Yoksa hiç mi yok tatil
Pazar var tabiki
Oha ne güzel, kaçırma bence. Bu arada iş nerede? Ben haftada 7 gün çalışıyordum 😒
Ya her işte tatil olmak zorundadır neden şaşırdın bu kadar 😂 iş gebzede
Bende tatil yoktu, Cumartesi diyince ben de yok sandım bence sakız fabrikası daha iyi. Hatta yatılı yer varsa bana da iş bulursan minnettar olurum 😂
Anlıyorum öyle zor hayatta çalışamazdım helal olsun sana) ama ilaçta fena sayılmaz sanki
İlacı boş ver o daha çok, çalışma saati yani. Bence sakız işine gir daha iyi. Eyvallah hayat budur maalesef birde çatlak ayakla çalışıyordum ben hem de çok düşük maaş..
Sakız bence çiğnersin
Nsjsjsjıskskjsj beyaz giydiriyorlarmış orada
Sakız ne aromalı yenge
Vardiyalı olana gir
Hangisi işte kskskşs
2 vardiyali olan ilk iş