Hatta çayımı bitiremedim kadın bir dahaki sefere içersiniz dedi güldü sizce?
1 ay
Pazartesi günü iş görüşmesine gittim, iyi geçti ama 3 gün geçti aramadılar. Olumsuz mudur?

Hatta çayımı bitiremedim kadın bir dahaki sefere içersiniz dedi güldü sizce?
Belki değerlendirme aşamasında olabilirsin. Veya senin gireceğin pozisyonda şu an başka biri çalışıyordur. Çıkış gününe kadar çalışması gerekiyordur bu yüzden bekletiyor da olabilirler. Ya da tanıdık biri aracılığı ile, bir kişiyi torpilli olarak işe almış olabilirler. En iyisi sen ne yap biliyor musun? Yarın bir ara orayı. Bilgi al. Olmuyorsa, başka işlere yönelirsin..
Ya aramayı ben de düşündüm. Ama bilemedim
Benim de böyle olmuştu bi keresinde. Çok içime sinmişti. Baktım aramadılar, ben aradım. Dedim ki benim başka teklifleri de değerlendirmem gerekli ama açık konuşayım, içime sizin şirketiniz sindi. Bir cevap gelmedi sizden, alternatifleri değerlendirmek için sizin cevabınızı netleştirmek istedim dedim. Sonuç.. Meğer alınmışım işe ama beni araması gereken hatun aramayı unutmuş... Hemen gelin dediler. Gittim.
Ne kaybedersin ki.. Ara bence
Öyle mi diyosun aramayı düşündüm ama çekiniyorum.
Görüş
25Görüş
Hastane demissin bende hastane lere basvurdum daha önce çalışmıştım lüks bi hastane de 2 aşamalı görüşme olmuştu belki değerlendirme yapıp dönerler veya donmezler sana tecrübe vs sordu mu bi arkadaşım özel hastaneye gitti tecrübe sormuşlar en az 9 ay tecrubeniz var mı demişler kıza geri donmediler çünkü tecrübe isriyolsrdi
Beni 1 haftaya arayacağına söz verdi aramadı 2 hafta sonra aradı. Ki içime olumlu doğmuştu geç de olsa öyle doğdu. Biraz daha bekle, karar verme aşamasındalardır. Hayırlısı olsun, umarım olur. Ben de daha dün gittim
Çok teşekkür ederim bakalım biraz daha bekliyim
Çalışan alımı sandığından daha karmaşık bir süreçtir, başka adayları inceleyecekler, eğer görüştüğün kişi insan kaynakları ise seni kolayca eleyemez tabi kabul edilemeyecek bir şey yapmadığın veya istemediğin sürece.
Kaderimiz aynı ben de pazartesi günü okuldan haber bekliyorum. Hâlâ arayan yok. Hadi benimki kesin gibi ama seninkini bilemem.
İnşallah alınırsın olmazsa canını sıkma. Bir sonraki iş görüşmesinde yaparsın.
Sadece seninle görüşmüyorlar. Başkaları da var. Hepsi bitince değeelendirip dönerler ağlama hemen
4 gün daha bekle aramazlarsa başka iş bak herşeyin hayırlısı olsun...
hayat bi gündür o da bu gündür deyip çayı içsen çoktan aramışlardı
O çayı bitirtmesigine göre sen başka işlerde bak..
Olumsuz olduğunu hemen anlayamazsın ki. Değerlendirme aşamasındasındır.
Genellikle is gorusmelerinde cay kahve ikrami yapilmaz , yapiliyorsa da adayi deneme amaclidir, zarf atarlar. "çayımı bitiremedim kadın bir dahaki sefere içersiniz dedi güldü" burada ki ifadenizden anladigim maalesef olumsuz.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤗 inşallah güzel haberler alman dileğiyle
Çok teşekkür ederim ama sanmıyorum
Her firmanın farklı prosedürleri vardır. Sizden sonra görüşmek istedikleri başka adayda olabilir. Olumsuzda sonuçlanmış olabilir. Bir ay sonrada dönüş yapabilirler. Yani bunun belirli bir zamanı yoktur.
Birdahaki sefere icersinizden kasti sanirim sizi kovmakti yanlis anlamayin ama kovmus gibi oldu
Yok çay bitmedi. Çay borcumuz olsun bir dahakine dedi
Umarim o boecu obur dunyaya birakmazlar
Yok demiş zaten sürekli gitmiş biri olarak söylüyorum
Ne yok demiş anlamadım
Belki de birini bulmuşlardir ve deniyorlardir olmazsa seni ararlar ama muhtemelen olumsuzdur
Olumsız da olsa geri dönüş yapıyo musunuz dedim evet dedi. Yani mail yoluyla olumsuzdur derlerdi. Ama tabi bilmiyorım 3 fğn geçti ysrın 4
Bekle bakalim ama genelde çoğu iş yeri olumsuza geri dönüş yapmiyor
Hayırlısı ne üzerine iş arıyorsun
Üzülme daha iyilerine layık olursun inşallah
Belki ararlar acele etme
Hangi sektörde iş başvurusu
Diğer görüşmeleri de değerlendiriyorlardır
En İyi Görüş