Geçen hafta iş görüşmesine gittim, aynı firmadan tekrar aradılar görüşmeye gelmem için ama bir sorun var yardım eder misiniz?

İyi günler arkadaşlar, ben geçen hafta Webhelp TR firmasına iş başvurusu yapmıştım kariyer. net üzerinden. Beni bir kaç gün sonra arayıp görüşmeye çağırdılar, 24 Kasım Cuma günü görüşmeye gittim. Pazartesi gününe kadar olumlu olursa aranırsınız, olumsuz olursa mesaj gelir dediler. Bugün beni aradılar telefonda görüştüğüm kişi mülakat yaptığım kişi değildi, beni iş görüşmesine çağırdılar tekrardan, salı günü için randevu verdiler, ben geçen hafta iş görüşmesine geldiğimi de belirtmiştim telefonda, randevulaştıktan hemen sonra bana Webhelp'ten bir mesaj geldi, "Yaptığımız değerlendirmeler sonucu, ilgili pozisyon için şu anda sizinle çalışma imkanı bulunamamıştır..." diye başlayan bir mesaj. Hem beni yeniden iş görüşmesine çağırıyorlar hem de böyle bir mesaj gönderiyorlar. Firmayı aradım, beni arayan bayanı sordum, dediler o şuanda yok, ben de durumu anlattım, bu sefer de dediler "Durumunuzu not aldık, süreçle ilgili bilgilendirme tarafınıza yapılacaktır, yarın gelmenize gerek yok." Ne yapacağımı bilemiyorum. Hem arıyorlar gel diyorlar hem de mesaj atıp gelme diyorlar, nasıl bir firma bu anlayamadım. Başta büyük bir hevesle gitmiştim ümitliydim ama böyle yaparak kendimle oynanmış gibi hissediyorum. O firmada çalışma hevesim kalmadı diyebilirim. Sizce ne yapayım? Bu firma hakkında herhangi bir bilgiye sahip olan var mı?
Geçen hafta iş görüşmesine gittim, aynı firmadan tekrar aradılar görüşmeye gelmem için ama bir sorun var yardım eder misiniz?