Tercih döneminde ne yazmamı önerirsiniz
mimar sinan matematik bölümü
Ytü kimya bölümü
Sakarya hemşirelik bölümü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercih döneminde ne yazmamı önerirsiniz
Merhaba, benzer bir soruya yakın bir zamanda cevap verdiğimi hatırlıyorum ama tek fark mimar sinan matematik bölümü eklenmiş. Siz eğer atanma açısından önemsiyorsanız sakarya hemşirelik bölümünü tercih etmenizi öneririm. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Matematik, kimya bölümü güzel bir bölüm. Sanırım sen sayısalcı veya eşit ağırlık ağır basan tarafsın diye düşünüyorum:) üç bölümde inanılmaz kendi çapında, güzel meslekler ve güzel okullar. Tercihini ilk üçe güzel karar vermişsin. Sana tavsiyem üç bölümü de tercihlerine yazabilirsin. Hatta senin yerinde olsam, en başa hemşirelik ardından kimya, matematik olarak tercihlerimi yaparım. Ama hemşirelik en başta olsun. Bir de sıralamanı baya iyi tutturman lazım hemşirelikte. En az bir 100 bine girmeye çalış. Bol test, bol konu, son aylar deneme çözerek kendini hazırla. Hayırlısı olsun :)
Bu karar sana kalmış. İstanbul yazmak zorunda değilsin. İstediğin şehir sana kalmış. Ama senin yerine olsam, hemşirelik ilk tercihe yazardım net. Okulda güzel bir okul..
Cevap
1Cevap
Ben de üçü arasında kalıp hemşirelik yazmıştım🙃
Evet memnunum bazen acaba matematik öğretmenliği mi yazsaydım diyorum ama sonrasında doğru yerde olduğumu düşünüyorum.
ODTÜ mekatronik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?