üniversitede 4 yıllık matematik bölümü mü?
yoksa 2 yıllık sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümü mü?
yoksa 2 yıllık sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümü mü?
3. seçenek hiç okumamak. Bilgisayarlar her b0ku hallediyor. 2 bölümden de bir nane olmaz. Biraz çalışıp bir takıcı açsan bu okullar bitene kadar bir işletmen olurdu. Okuma devri bitmiştir canım benim. Bunu bir mühendis olarak söylüyorum.
canim benim kaldırım mühendisi tanimi cikmisken cok da sökmez ne oldugun. zort unide zart muhendisligi okursan tabi yok. okuma devri hicbir zaman bitmez. ameleye duyulan ihtiyac kadar okumuş insana da var
Okumuş ve işi gücü var olan biri olarak. Nitelikli bir insan olarak yazdığımı belirttim. İyi bir üniversitede okudum ve ticaret yapıyorum. Senin yazdığın bölümlerinden bir b0k olmaz dedim. Sen daha yazılanı anlamıyorsun sen matematik okusan ne olur gidip hostes olsan ne olur? Analitik düşünce yetisini kaybetmişsin.
matematik okusan ne mi olur? madem nitelikli bi insansin matematigin calisma alanini da biliyorsundur. ama herhalde senin icin veri analistligi , yazilimcilik , bankacilik , akademisyenlik gibi işler boş. matematikçi birine gelip de analitik dusunce yetisini kaybetmissin demen de ayrica komik. sırf bu nitelikten dolayi bile donen is verenler mevcutken. iyi bir unide okuyup , iyi bir bolum bitirdiysen keske kendi isini yapsaymissin ticaret yapacagina. belki okumayanlarin yaptigi gibi ticarete atıldığın ve kendi alaninda is yapmadigin icin bos geliyodur
Kendi alanımda kendi işimin patronuyum. Bu cevap sana yeterli olur. Tecrübelerime dayanarak bir şeyler söyledim. Üniversite adı önemli değil akademik personelin kalitesi önemlidir. İş alanına göre bölüm seçilmez. İlgi alanına göre bölüm seçilir. Üniversite seni meslek sahibi yapmaz. Sen kendini meslek sahibi edersin. Başkasının altında köle gibi çalışıp çok kazanmaktansa, kendi işimi yapıp az kazanmayı yeğlerim. Ki başkasının altında genelde daha az kazanırsın. Herkes hangi işi iyi yapacaksa oraya yönelsin. Hayat senin hayatın dilediğini yapmakta serbestsin tatlım benim. Fikir istedin söyledik o kadar. Seni bir şeye ikna etmiyorum.
ayni seyleri soyluyoruz , bana yazdıklarını inkar ediyormusum gibi anlatmana sasirdim. bir diğer şaşırdığım sey ise bu yazdıklarının basta 'ikisinden de bir b0k olmaz' demen. surekli de canim benim , tatlim benim gibi ustten bi uslup takinman hos degil. ne mutlu senin adina. iş alanına göre bolum secilmez talihsiz bi yorum. is alani veya alanlari tam da senin ilgi alanin olacak sekilde secilebilir ki temel anlamda matematikten bahsediyoruz zaten. yolun da acik olsun
Cevap
5Cevap
4 yıllık matematik bölümü
Mat bölümü ilköğretim matematik değil ise okuması çok zor
değil
Matematik okusan direk öğretmen olamazsın, pedagojik formasyon alman gerekir; ama Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri okursan mezun olur olmaz iş bulabilme imkanın olur.
mattan sadece ogretmen mi olunuyo saniyosun
ucak hizmetciligini savunuyo ya
Sorunun cevabını biliyorsan ne diye bir daha sorma gereği duyuyorsun? 😂
cahil avı
İş imkanları, kpss vb şeklinde kıyaslayabilirsiniz
sizlere soruyorum iste
Cogray ve belgesel kuşağı 8 yıllık
Lisans her zaman iyidir
Matematik
matematik bölümü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?