YKS2026 Sizce üniversitede okumak için hangisi diğerine göre daha iyi bir bölüm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlahiyat İşletme Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce üniversitede okumak için hangisi diğerine göre daha iyi bir bölüm? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İyi bir yerin işletmesi ticaret bu kadar önem kazanmisken bence iyi bir işletme mezunu büyük paralar kazanabilir 1 0 Yorumla
KamilMusa67 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hiç birisi hocam. Başka seçenek yok mudur acaba 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Var da sıralama yapmak için sordum üniversite tercihi için Yorumla KamilMusa67 +1 yıl işletme yazın o zaman. lütfen Yorumla Soran +1 yıl Yazdım yazdım ikisini de 😄 Yorumla KamilMusa67 +1 yıl başarılar Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi bir yerin işletmesi ticaret bu kadar önem kazanmisken bence iyi bir işletme mezunu büyük paralar kazanabilir
Hiç birisi hocam. Başka seçenek yok mudur acaba
Var da sıralama yapmak için sordum üniversite tercihi için
işletme yazın o zaman.
lütfen
Yazdım yazdım ikisini de 😄
başarılar
Teşekkürler
Türkiye'de ilahiyat okuyacan.