- +1 yıl
İşinden genel anlamda bir memnuniyetin varsa, ben sağlıklı bir iletişim kurmanı öneririm. En azından müdürüne anlaşmanızı hatırlatmanı isterim. Saat 1 de çıkış diyip, 4 olduğu halde anca işten çıkabiliyorsan burada bir yanlışlık var. Bazen ayda 1 geç çıkabilirsin bunu sorun etmene gerek yok. Ama her hafta bu oluyorsa, doğru değil. Seninde dinlemeye ihtiyacın var, tatil günün var. Neden 3 saatin boşa gidiyor kiii..
Bunun en doğrusu, patronunla konuşmak olur canım :) başka türlü çözemeyebilirsin. Bir de yeni işe girdiysen, zamanla adepte olursun emin ol..04 Yorumla- Soran+1 yıl
işimden asla memnun değilim benden sürekli fazlasını istiyorlar. Yani nasıl desem asla yaranamıyorum. işim muhasebe ama çay kahve istemeler kahvaltı hazırlamadım diye trip atmalar vs hepsi var. Ama bugün yaşanan canımı acayip sıktı
- +1 yıl
Canım bu problemleri yaşıyorsun. Özellikle kendi işin dışı, sana iş yaptırılması hoş değil. Çıkma imkanın varsa çıkmanı ve başka bir yerde iş bulmanı tavsiye ederim. Yine de tabi sen bilirsin.
- Soran+1 yıl
en kısa sürede çıkacağım canım başvurulardan yanıt bekliyorum :(
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı olsun.. 🙏
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hem 4 e kadar zaten durupta sen gittikten sonra müşteri geldiyse ne yapabilirsin ki ve gitmene yakın da müneccim değilsin ama müşteri geliyor benim kalıp fatura kesmem gerekiyor da diyemezsin zaten fazlasıyla durup gerekeni yapmışsın teşekkür etmesi gerekirken bu azarlama nedir ya Türkiye deki işverenlere acil reset gerekiyor. Ben olsam iyi bi sıkarım işverenleri. Hayatım iş bul kendine öyle çık bu adama yaranılmıyor demek ki
022 Yorumla- Soran+1 yıl
iş arıyorum canım zaten ama neler var neler acayipler gerçekten :( işverenlere düzenleme şart gerçekten köle olarak görüyorlar
- +1 yıl
Mecbur değilsin ki bitanem neler var duyuyoruz okuyoruz görüyoruz işverenler de bi acayip ya böyle yapa yapa milletin ne çalışası gelir bunlar da çıkar eleman yok derler ben senin kölen değilim ki sen benim rızkıma aracılık ediyorsun başka bir şey değil ki rızkımı veren rabbim zaten
- Soran+1 yıl
Kesinlikle öyle ama sorsan mükemmel takılıyor hepsi korkunçlar. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten bu şekilde düzen devam etmez
- +1 yıl
Hepsi öyle diyor zaten bitanem çalışacak adam yok diye sen kendine bi bak otur bi düşün bu adamlar neden ayrılıyor vs vs neden oluyor diye kendilerini hiç suçlu görmezler hep suçlu çalışan. Valla aynen öyle tatlım düzenin değişmesi lazım hemde en acilinden
- Soran+1 yıl
sorma benden önce her gelen kaçmış. ilk aylarda bana çok çok iyi davrandılar böyle devam ederse ömür boyu çalışırım diyordum da yok yani devam etmek aptallık olur burada
- +1 yıl
Önceki çıkanlardan bilgi alabilirsen al çalışacağın iş yerleri için araştır iyiyce millet kafayı yemiş özellikle iş verenler ilk başta cicim ayları sonrası aman diyorsun gerek yok hayatım sana iş çok ona da eleman çok sen muhasebeci felan mısın fatura felan dediğine göre
- Soran+1 yıl
evet canım muhasebeciyim. aynen iş çok başvurdum geri dönüş bekliyorum. Egoları inanılmaz
- +1 yıl
Aaa ne güzel meslektaşız seninle 😊 evet inanılmaz egoları var bazı işverenlerin
- Soran+1 yıl
ayyy çok sevindim meslektaşım <3 kesinlikle öyle inanılmaz
- +1 yıl
Senin ön muhasebe mi yoksa resmi işlemler de var mı
- Soran+1 yıl
ben tekim şu an işte hem ön muhasebe hem resmi hem finansman :D
- +1 yıl
Hmm iyi bakalım aynı benim ki gibi bende de resmi işlemler var resmi de tutuyorum ben kendini ezdirme hayatım boş ver orayı sen nice yerler var maaşında iyi mi burada 😅
- Soran+1 yıl
asgari ücret desem :D anlaşmamız ilk ay asgari ücret sonra arttıracaklardı ama arttırmadılar
- +1 yıl
Asgari ücrete çalışma bitanem başlangıç olarak bile kabul etme derim artık yeni bir işte başlangıç olarak en az 7.000 TL iste yılbaşında zammı da iste sana tavsiyem ben senden yüksek alıyorum yalana gerek yok
- Soran+1 yıl
paraya ihtiyacım vardı kabul ettim :( ama çıkacağım zaten dert etmiyorum o yüzden. bi meslektaşıjm var gerçi o sadece resmilere bakıyor hem hafta sonu tatil hem 12bin alıyor.
- +1 yıl
Anladım zorda kaldığın için kabul etmek zorunda kaldın bul resmi muhasebeci kimse ona da söyle bulurlar sana bende aynı ücreti alıyorum hafta sonu da tatil benim. Resmi işlemler de kendini geliştirmek istiyorsan resmi takılmak iyidir ön muhasebe her zaman yapılır
- Soran+1 yıl
tabi ki ön muhasebede ne var ki :) aslında ben atanmak istiyorum geçici olarak yapıyorum bunu
- +1 yıl
İnşallah bitanem olur isterim atanmanı en iyisi oda gel gelelim işte ona da ayı dayı lazım varsa hiç durma derim
- Soran+1 yıl
ah keşke olsa kuzucum ya :( neyse genciz daha çözeceğiz inşallah <3
- +1 yıl
İnşallah bitanem kolay gelsin ❤️😊
- Soran+1 yıl
teşekkür ederim kuzucum sana da kolay gelsin <3
- +1 yıl
Teşekkür ederim tatlım 😊💐
O konuda şahsen yapabileceğin bir şey yok. Tüm personel bir olup durumu konuşacaksınız. Bu sefer hepiniz aynı düşnünce patron da bir şey yapamayacak. Arada maaşımı alayım kimse bana dokunmasın diyeniniz olursa çabalarınız bir işe yaramaz. Şöyle düşün; bir çalışan tepki gösterse patron işine geliyorsa kapı orada diyebilir fakat aynı anda tüm personel bunu derse ve aynı anda işten çıkarsa patron zora düşer.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
idari kadroda ben yalnız çalışıyorum. Üretim personellerimiz vardiya usulü çalışıyorlar o yüzden yanımda kimseyi bulamam maalesef :(
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bunu bende yaşadım muhasebe bende ama kahvaltı niye yok niye burası temiz değil tarzı azarlar da yedim ki benim işim değil sen yine 4 iyi ben cumartesi de akşam 8 gibi çıkıyordum hafta içi de asla anlaşılan saat yok hep bir saçmalık ben bir sene falan dayandım başka iş bulamadan çıktım artık ama sen iş bulmadan çıkma
04 Yorumla- Soran+1 yıl
ah çok kötüymüş ya :( yok canım çıkmıyorum henüz başvurular yaptım onaylansın çıkacağım ama :(
- Soran+1 yıl
sen iş buldun mu peki ne oldu
- Cevap sahibi+1 yıl
Aramadım bir süre çok psikolojim bozuldu orada çünkü bir süre uzaklaşmak istedim ama sonrasında da is bulamadım ahzajdhaldhaldha
- Cevap sahibi+1 yıl
Ariyom yakında bulcam inaniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
konuşmayı dene evvela. Eğer süreklilik gösterecekse mesai ücreti talep et. Sonuçta haftalık çalışma süresi belli. 45 saat. fazlası fazla mesaiye girer.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
mesai ücreti vermeyeceklerini girerken söylediler. Gelmediğim gün yok yazılmayacaktım ama gelmediğim günlerde yok yazılıp kesiliyor benden :D
- +1 yıl
Girerken söylemiş olunması yasaları çiğnemeleri anlamına gelmez. Bu yasal bir hak. Çalışma bakanlığına bir dilekçe ile çözersin işi ama belgeli olmalı veya şahitli
- u+1 yıl
Sartlarini tekrar konus ve sans ver.
Baktin ki gidisat ayni ona gore karar ver.05 Yorumla- Soran+1 yıl
konuşmaktan anlasalar o da yok kaç kere memnuniyetsizliğimi dile getirdim ama yok
- +1 yıl
Ben istifa etmistim masimi alip. Sonra patronum kac kere aradi. Halledicez gel diye ama zaten sogudugum bir yere geri donmemistim.
- Soran+1 yıl
bende öyle yapacağım galiba
- +1 yıl
Isini ayarlamadan ayrilma.
Sansin bol olsun 🙏😇💙 - Soran+1 yıl
iş arıyorum bi çok yere başvuru yaptım bakalım :) çok teşekkür ederim <3
Gelmez tek başına isen el altından iş ara yeni ya da sözleşme yap çalışma sözleşmesi yani
01 Yorumla- Soran+1 yıl
iş arıyorum bi çok yere başvuru yaptım ama dönüş olmadı
Valla turkiyede calismak modern kölelik allah işcilerimizin yardimcisi olsun😏
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Amin İnşallah
Detaylı bilgi