Eğitim & Kariyer İdeal çalışma saati kaç saat olmalı? Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 6 saat haftasonu tatil 8 saat haftasonu tatil 9 saat haftada 3 gün tatil (cuma-ctesi-pazar) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İdeal çalışma saati kaç saat olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Menekşe_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 101 , eic 92% 1 yıl Hatta artırıyorum ve haftada 3 gün 6 saat geri kalan 4 gün tatil diyorum 😎 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bilmiyorum çalışma saatlerinden anlamam ama 6 saat ve hafta sonu da tatil olsa çok güzel olurdu 0 0 Yorumla
Cansuİlkbahtiyen Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl birçok ülke 3 gün tatil sistemine geçti daha verimli oluyormuş 1 0 Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl ben pek calışmayı sevmiyom yalnız calışcaksam patronlara şartlarımı söylerim cts pazar günü tatil maaş $ üzerinden işlerine gelirse artık eheheehe :) 0 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl 8 saat uygun. Hafta sonu tatil yani mevcut düzen korunduğu sürece şu an en uygunu 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 48% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 599 cevap paylaştı. 6 saat iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hatta artırıyorum ve haftada 3 gün 6 saat geri kalan 4 gün tatil diyorum 😎
Bilmiyorum çalışma saatlerinden anlamam ama 6 saat ve hafta sonu da tatil olsa çok güzel olurdu
birçok ülke 3 gün tatil sistemine geçti daha verimli oluyormuş
ben pek calışmayı sevmiyom yalnız calışcaksam patronlara şartlarımı söylerim cts pazar günü tatil maaş $ üzerinden işlerine gelirse artık eheheehe :)
8 saat uygun. Hafta sonu tatil yani mevcut düzen korunduğu sürece şu an en uygunu
8 saat haftasonu tatil
6 saat iyi
Ben gece çalışmayı daha verimli buluyorum