Gümüşhane Üniversitesi yazılım mı yoksa Hacettepe Üniversitesi bilgisayar programcılığı mı?

Yazılım oku. Beni dinle. Kazanırsın.
Bence de yazılım ağır basıyor
Gümüşhane sessiz şehir, sakindir. Derse epey kafa yorarsın. Mezun olduğunda çok rahat iş bulursun da.. İsme aldanma. Boğaziçi de kraldı, ne oldu. Aptal saptal insanlar rektör oldu, çekiciliğini kaybetti.
Evet ztn fazla sosyal ortam sevmem oturur kendimi geliştiririm çevrem ne derse desin gümüşhane yazılım listeme eklendi.
Teşekkürler
Rica ve tebrik ederim. Zaten kalbinin orada olduğunu hissettim. Her zaman kalbinin sesini dinle.. Başarı yoldaşın olur. Şimdiden başarılar dilerim.
Görüş
4Görüş
Hacettepe. Ama yazılım, bilgisayar programcılığı gibi bölümleri artık herkes okuyo. Aynı mühendislik gibi her yer bilgisayarcı yazılımcı dolu. Yani mühendislik gibi değersizleşebilir.
Hacettepe en iyi üniversitelerden. En kötü bölümle bile iş bulan var, aldığın eğitime çok önem veriyorlar.
Ya gümüşhane ne allah aşkına bence öyle bi hata yapma
Hacettepe ünversitede yazılım okuyabiliyor hacettepe yok okuyamıyosan Gümüşhane ünuversitesi
hacettepeyle gümüşhaneyi kıyaslamqk hacettepeye ayıptır
Yazılım ve bilgisayar programcılığını kıyaslamak da yazılıma saygisizliktır
ee sen kıyaslamışsın
İki tarafında çekici yerleri var ztn sorunun amacı o
ben hacettepeyi seçerdim, muhtemelen hacettepede başka alanda diploması olup kendini geliştireb adamı gümüşhane diploması olandan daha çok dikkate alırlar, işveren kaliteli okul diploması görünce tavrı çok değişiyor, ben kaliteli bir okul mezunuyum ortalama bi yere cv gönderince okulumu gören hemen geri dönüş yapıyor sizinle çalışmayı çok isteriz gelin görüşelim diye
Hacettepe Bilgisayar programcılığı
Hacettepenin adı yeter be ilerde iş ararken
Hacettepe kesinlikle
Hacettepe tabii ki dgs yaparsın
Ya da gümüşhane'de okursun yatay geçiş yaparsın iyi bir üniversiteye
A planına odaklan yoksa d, e planları bile gelir
A bence
Bilmem
En İyi Görüşler