Sizce üniversite okumak boş mu?
1 ay
Üniversite okumak vakit kaybı mıdır?

Sizce üniversite okumak boş mu?
Görüş
14Görüş
bana göre üniversite yıllarım herşeye rağmen en eğlenceli yıllarımdı keşke geri dönüp tekrar okusam... zor kısımları vardı elbette ama genel olarak çok iyiydi :D
şu an evet çalışıp ya da bir meselek sahibi olup hızlı bir giriş gapabilirsin eğerki düzgğn bi bölğm okumucaksan
Ya mesela Elon Musk üniversite okumadı ve bugün dünyanın en zengini ve en zekisi belkide. Üniversitenin sana hiçbir şey kattığına inanmıyorum. Ben mesela hala lise bilgilerimle matematik çözüyorum. Genel kültür manasında falan ünüversite hiçbir şekilde seni geliştirmiyor yani üniversite bitirmemek aslında bir kayıp değil çok kitap okuyarak çok seyahat ederek te kendini geliştirebilirsin her yönden.
2 yıllık bölüm okuyup diploma sahibi olayım diyorum ki bakalım
Bu zamanda öyle
Hem vakit kaybı hem boşuna masraf.
Şu devirde artık zaman kaybı bence elinde daha sağlam bi meslek olsa daha iyi diye düşünüyorum
Valla çok boş ben iki yıllık paramedik okudum boşa iki yılımı çöp Edip eve geldim tamamen vakit kaybı
Evet ben şu an okumaktayım ve okulu bırakmayı düşünüyorum.
Ben bıraktım bile kskskskd
Yerin de bir karar. Ne yapıyorsun peki şu an?
Bir şey yapmıyorum kpssye hazırlanıyorum
İyi bakalım hakkında hayırlısı olsun
Teşekkürler senin de umarım
Aynen öyle. Para kazanmaya ve hayatın tadını çıkarmaya bak derim
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum
Nereden baktığınıza bağlı.
Değildir bence para tadı da başka
Para mı var kanka
Tıp hemşirelik felan okumuyorsan evet
Maalesef
Hemşirelik? 😂 şakamı bu yorum. Hemşire lise mezunu demektir 4 sene oncesine bakacak olursak lise mezunları bile hemşire olabiliyordu. Bari mühendislik falan diyin.
Kadınlar için dedim
Bence vakit kaybı değildir
Evet çok büyük bir vakit kaybı
Başka çaresi olmayana vakit kaybı olmaz
bölümün ve okulun kötüyse vakit kaybıdır.
Değil ya
Okudugun bolume bagli
Ben okuyorum ve vakit kaybı gibi hissediyorum
Bu devirde evet
En İyi Görüş