Kadının mesleği önemli midir, çalışmayan bir kadınla evlenir misiniz?

Bir kadının mesleği onemlimidir çalışmayan biri ile evlenirmisiniz? Dürüst cevaplar bekliyorum?
Eğer durumum yerindeyse ve tek cebe baktığımızda zorda kalmayacak şekilde bir işte çalışıyorsam evlenirim. Çünkü günümüz şartlarında kişinin çalıştığı anca kendine ve eve yetiyor, olur da evlense bile çift olarak bile zorlanabilirler, bırak çocuk yapmayı...
artık ister istemez önem arz ediyor çünkü bu zamanda tek başına yeterli olunamıyor ne yazık ki. yani en azından herhangi bir işte çalışıyor olması gerekir. ha durumum iyi olsa tabiki çalışıp çalışmamasını dert etmezdim
bakmıyoruz diyenin belki durumu iyidir o yüzden öyle söylüyor olabilir
Çalışan kadınlar çabuk yıpranıyor bir de ben kendi mesleğimi yapsam çok yorulurum ( sağlık) ne eşime vakit ayıırırım ne de eve sadece uyurum bunu kabul etmesi lazım anca hafta 1 defa falan seks olur çünkü işin çok zor
Yo degıl
Hafta da bir oluyorsa ztn çoktan bıkılmış demektşr
Görüş
19Görüş
Kadin erkek farketmez, meslegi önemli mi? yani calismak önemli, ailedede erkegin geliri yeterli ise olay bitmistir, kadin ister calisin ister calismasin, kendi tercihi
Evlenirim ama yabancı biri olursa evlenirim parasına da ihtiyacım yok zaten, niye yabancı diye sorcak olursanız onlarda evleniyimde erkeği yolıyım kafası olmadığı için
Kadının parasına güvenerek iş yapmam. Kadın illaki evde otursun diye zorlayamam ama eğer param iyiyse çalışmamasını tavsiye ederim. Evi geçindirmek ve korumak erkeğin görevidir.
Insanlar kendini geçindiremez oldu farkındaysan.
kadın çalışmalıdır bana kalırsa, kendi için ailesi için ekonomik özgürlüğü için çalışsın kadınlarımız
Çalışan istemeleri çok normal.
Ama eşim çalışsın diyorsa, tüm ev işleri ve çocuk bakımında iş bölümü yapılmalı.
Benim için meslek kariyeri önemli değil uyumlu olduktan sonra gerisi boş maaş ne kadar yüksek olursa olsun ne harcama nede başka şeyler bitmez
Yani bu devrin şartları çift maaş gerektiriyor ama çalışmak istemezsede zorla çalıştırmam çalışırsada karışmam
Kadının mesleği önemli değildir. Lakin kültür seviyesi ve eğitimi önemlidir. Neticede çalışsa da çalışmasa da çocuk yetiştirecek yani aslında dünya düzenine doğrudan etki edecek annelerden bahsediyoruz.
Sadece Lisansla açıklayamayız eğitim ve kültürü. Lisans mesleki açıdan önemlidir. Ama sağlam bir aile kültürü, kitap okuma alışkanlığı, kişisel gelişimine dikkat etme gibi pozitif yaklaşımlar önemli. Lisans ta olsa daha iyi olur tabi.
Ayrıca manevi eğitimini de almış olmalı.
Birbirimizi seviyorsak evleniriz işi olması ya da olmaması önemli değil
Çalışmıyor olabilir ama erkeğine muhtaç bir kadın istemezdim asalak insanları sevmiyorum
Maddi durumu yetmez çalışabilir ama bazıları kullanıyor bu durumu. Kadının parasını yemek için çalışsın diyor. Evlenirken para peşinde koşuyor
Evlenirim Sorun degil cunku çalısan yengem de yok zaten
Evlenmem, o eskidenmiş, kadın dediğin çalışıp evine bakmalı
Bu sefer kadınlarin yüku daha fazla oluyor. Kadın eve mi baksin, çocuklarina mi baksin, ise mi gitsin. Keşke erkekler yuvalarini geçindirebilecek kdr kazananilse.
Devir değişti artık erkekler mesleğe bakıyor ki zaten çalışmadan olmaz geçinemezssin
Mesleği önemlidir.
Çalışmazsa evlenemem.
Mesleği önemli değildir benim için.
Çalışmayan kadın gitsin babasıyla evlensin
meslek değil kişilik karakter ve cinsel uyum şark
Evlenebilirdim nolcak
Issiz olabilir is buluruz nolcak gonuller bir olsun hersey parami ;)
Vallami yok olmaz õylede😅🤭
En İyi Görüş