2018den beri calismıyorum psikolojik hastalıktan dolayı simdi iyileştim başvuru yaptım görüşmeye çağırdılar neden bu surede çalışmadınız derse ne diyeceğim?
2 ay
Uzun zamandır çalışmadım görüşmeye gidince ne demeliyim?

2018den beri calismıyorum psikolojik hastalıktan dolayı simdi iyileştim başvuru yaptım görüşmeye çağırdılar neden bu surede çalışmadınız derse ne diyeceğim?
Doğruyu söyle seni olduğun. gibi kabul etmeleri çok önemli yalan zaten ortaya çıkar elbet doğruluk insanı hayra ulaştırır iyi bir mesleğin ve güzel bir hayatın olsun.
Görüş
4Görüş
2 sene şehir değiştirmek zorunda kaldım söylersin, sonra geldiğim de pandemi vardi 2.5 yılda pandemi sürdü dersin , ancak yeni yeni başvurular yapmaya başladım dersin.
Evrak istediğinde şehir değiştirme anlaşılır mi
Diğer yerlerde de pandemi oldu
Evrak istemezler ki.. isteyecekler özlük dosyası denir oluk dosyada ikamet kan grubu sağlık raporu isterlerse ciğer filmi belki o da.. diploma fotoğraf. baska da birsey istenmez...2 sene neden şehir değiştirdin diye de kimse merak etmez.. sorulmaz zaten mülakatta.
Söz yazdigimi anlamadınız.. 2018 den beri çalışmıyorum dediniz.. dersiniz ki 2 sene sehir değiştirdim.. sonra 2020 de tekrar geldiğim de pandemi oldu.. biliyorsunuz malum alımlar o zaman yoktu , kısıtlamalar vardi ben de o yüzden beklemek istedim.. şimdi karar verdim o yüzden başvuru yapmaya başladım dersiniz.. gidişata göre cvp verirsiniz
Daha güzel bir şey olsa daha iyi olur geliyor mu aklina başka bir sey bu pek aklima yatmadı
Gorusme yarın mı? Beklw biraz güzel bir şey bjlunur
Hangi şehir derse bilmediğim bir yer yalanım ortaya cikar
Evet yarın
Kimse demez.. gozunu seveyim bu kadar abartma istersen... ben kaç tane mülakat yaptim biliyormusun...
Mülâkat yaptim derken çok mu is başvurusu yaptınız simdi calisiyor musunuz
Ben yaptım mülakat arkadasim.
Peki mülakatta ne soruyorlar
Hangi işte yaptınız
hangi sektörden çağırdılar seni
Arkadasim ben hem bankaciyim (sube muduruyum) hem de özel bir sirketim var ( ambalaj sektörün de)
İşler tersine döndü sanirim sen mülakat yapiyorsun..
Turizm otel
Bundan önce de çalıştığın sektör hep aynimi
Evet hep aynı
Mulakatta ne sorarlar
Önce seni bi dinlerim , kendini biraz tanıtmayı isterim , sektörle ilgili bir kaç soru sorarım. bulundugun il de ki turizmin etkisini sorarım.. kendinde ki geliştirdiğin alanları sorarım, kendinde ki sevmediğin yönlerini sorarım, yabancı dil bilgisini sorarım, otel daha çok yabancılar ki türkülere mi hitap ediyor bilmiyorum ama.. bir sürü soru çıkar. sen hiç mülakata görmedin mi.. beni mi deniyorsun anlamış değilim.
Kendimde sevmedigim yönlere ne demeliyim ve sevdiğim yönlerime sizi neden ise almalıyıza ne demeliyim
Biliyorum 8s dünyası acımasız ama , benimle birlikte çalışan iş arkadaşlarım benim çalışma ortamına ayak uyduramadiklari zaman , ben üzülüyorum çünkü o iş ortamda fazla mesai demeden çalıştığım için zaten göze batan bir çalışan okuylrum , bu yüzden de pek sevilen biri olmuyorum.. anlayacag8ni biraz iş kolik birisiyim
Akdenizdemisin? Hangi bolgedesin.. bu kadar kasma Allah askina. mulakata rahat gir.. eğer daha girmezseb zaten olmaz.. içinden şunu soyle.. olursa olur olmazsa olmaz.. rahat tavir takil ki olsun..
Işkolik miyim diyim
Çok stres yaptim teşekkür ederim iyi geceler size
İyi geceler 🖐🖐
Piskoliji rahatsızlığın vardı de atlattık üstünde bimme ssukar zamma geçti çalışmak isterim de yalan soyleme
O zaman almazlar
Bilemeyiz ki ne alaksi var
Herkes normal bakmayabilir her seye bakıyorlar bahaneleri olur
Ben dürüst olup kaybetme taraftarıyım
Ben almiyim o zaman iş bulamazsın
İsim var zaten 😅 bulamayim. nasiptrn ötesi yok rizka Allah keifildir gerisi bostur
Sen ne is yapiyorsun mülakatlarda mı geçtin
Makine muh mülakattan
Guzel bölüm mülakatta ne soruyorlar
Nerde ise girdigine göre değişir bazı yerler soru bile sormazlar
Insallah banada sormazlar 😂
Sormazlar dik dur gülümse ve güven ver bazende ciddi sur elini birleştirme yavaş yürü çok yavsta değil göz teması kur ama çokta göze bakma♥️
Dediklerini uygularım sağ ol sana soru sordular mı
Bı sirekett sordular orayida ben sevemdgim ben hafnedi benyfendi konuşmayı sevmem girmedim o yzuden elwktirik otomobili üreten bı sireketi sordular ama bilgi değil becerei genellikle
Anladım
Özel veya ailevi sebeplerden calısmaya ara verdigini özel işte, kime ne) pandemi doneminde de ise girmek istemedigini soyleyebilirsin.
Sen sor diye de
😂😂
Bence işe yarar dhsodhaodh
Denicem 😂😂
Bende gelebilir miyim o anı görmek isterim çünkü dhsodhladb
Bir sen eksiktin 😂
Ben olmazsam olmaz işin dadı duzu galmaz
Evet sensiz ne yaparım 😂
Tabi canım bensiz nefes alırsan bile üzülürüm
Çalımak istemedim de
Neden derse
En İyi Görüş