Saat altıda sözleştiğiniz arkadaşınız iki buçuk saat boyunca yok patron salmıyor yok mesaideyim vs diye sizi buluşacağınız yerde beklettikten sonra ben bugün gelmeyeyim ya enerjim yok diyip sizi ekse ne düşünürdünüz?
Siz yarım saatte bir durum kontrolü yapıyorsunuz tabi. Geleceksin değil mi? Yemeği birlikte mi yiyelim yoksa seni mi bekleyeyim gibi sorulara sanki gelecekmiş gibi cevap veriyor. Bu şekilde tam iki buçuk üç saate yakın buluşacağınız yerde dönüp duruyorsunuz:)
Siz yarım saatte bir durum kontrolü yapıyorsunuz tabi. Geleceksin değil mi? Yemeği birlikte mi yiyelim yoksa seni mi bekleyeyim gibi sorulara sanki gelecekmiş gibi cevap veriyor. Bu şekilde tam iki buçuk üç saate yakın buluşacağınız yerde dönüp duruyorsunuz:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olabilir anlayışlı olurum ARKADAŞIMmış sonuçta. sürekli yaparsa bakarız :d
Seni üç saate yakın bekleten ve buluşacağınızı sürekli tekrar eden fakat aniden çat diye ay ben yoruldum gelemiyorum diyen birini affederdin yani? Hem de sen işten erken çıkmak için izin aldığını bildiği halde?
yazdığını okudum bi daha neden yazıyorsun? benim arkadaş dediğim kişiye toleransım vardır. sen naparsan yap
+Evet, sürekli geç kalıyor ve son anda planları iptal ediyor. Tek defaya özgü değil.
Benim toleransım yok. Benim zamanımın kıymetinin değersiz olduğunu düşünen ve beni köpek gibi hissettiren kimseye tahammülüm yok.
sürekli yapıyosa başka tabi :d plan yapmasını bilmeyenle planlı işe girişmem
İlişiğimi kestim zaten. Bir iki kere olsa ben de tolerans gösteririm ama artık iyi bir arkadaş yerine kendimi enayi gibi hissettiğim için bitirdim arkadaşlığımı.
İsteyen iki eli kanda olsa gelir
Hayatimdan komple cikarrim. kim bu
Yorgun olmasını anlarım ama iki küsür saat boyunca benimle sanki buluşmaya kesin gelecekmiş gibi konuşup en sonunda gelemiyorum çok özür dilerim diyip sonra da dalga geçer gibi yarın yemek ısmarlayayım sana diyor bir de:) sözde yakın gördüğüm bir arkadaşım.
Ismarla de sende onu beklet