Atanmaya çalışmak mı çağrı merkezine ya da marketlere girip çalışmak mı?

5 yıldır atanmak için uğraştım. Bir çağrı merkezine iş başvurusunda bulundum kabul de edildim. Sözleşmede maaşım, tatilim, işe başlama tarihi, gün içindeki molalarım gibi şeyler yazılmamış bize imzala geç biz doldururuz üstünü diyerek imzalatmaya çalıştılar. İşkillendim imzalamadım. Bu süreçte kendi mesleğimdeki iş yerlerinin kariyer sitelerinin verdiği ilanlara internetten başvurdum ama dönen olmadı. Bir diğer taraftan da uzun zamandır kendi mesleğimden uzak kaldığım için yapamayacakmışım gibi de gelmeye başladı. O tempo çok yorucu gelmeye başladı. Yapamayacak gibi hissetmeye başladım. Ne yapmalı? Hoş aramadılar bile hiç tecrübesiz diye.
Atanana kadar boş durma, hem para kazanırsın, hem deneyim olur. Ve kendini tanıyorsundur, beden yoran iş mi seni daha çok yıpratır, beyin yoran iş mi? Mesela birçok kişi masa başı işleri sever ama ben çalıştım, çağrı merkezinde, masa başı... Zihin yorgunluğu, stres bana göre değil. Su anki isim market çalışanı. Ve bana sorun olmuyor yani. Neden? Çünkü benim için beden yorgunluğu dert değil.
Görüş
13Görüş
Ben de senin gibiyim 3. Yılım olacak hep evde hazırlanıyorum ama artık bu ailenin herkesin gözüme batıyor. Ev işleri aile meseleleri arasında sınava çalışmaya çalışıyoruz ama evde boş boş oturuyorsun diyorlar. Aileden para istemeye utanıyoruz dışarıda çalışsak kpss ye vakit kalmayacak. Ben de kpss yi gözden çıkardım market, fabrika, çağrı merkezi, satış elemanı ne varsa başvurdum dönüt almadım. Tekrar marketlere gideceğim başvuru için.
Atanmayi hic bekleme derim. Gir biyere calis
Sesin güzelse çağrı merkezi ideal bir iş senin için
şu an okumanin hic bir anla mi yok. okuyanlar bimde calisanlar
Bir yerde yine çalış ama atanmak için de gayretin drvam etsin
Atanana kadar marketlerde gibi yerlerde çalış yani boş durma Atanana kadar..
şu an her dalda çalışan üniversite mezunu var önceden üniversite okumanın değeri vardı şu an zaten işsizlik sayısının çoğu üniversite mezunu önüne bak bence eğer mezun olduğun bölümden bir iş teklifi gelirse değerlendirirsin
Önüne bak derken? 2 seçenek var işte ya kpss ile çalışıp alan sınavından 85 alacaksın ya da market çağrı merkezi gerçi hoş onlar da hemen almıyor artık.
Kpss işi yaş ona fazla ümit bağlama düzgün bir iş bulabilirsen değerlendir
Benim arkadaş 7 yıl sonra atandı kanka ümidini kaybetme
Atanmanın garantisi yok. O zaman kadar is deneyimin olsun. Yas geçiyor.
Valla yıllarca atanamayan insanlar var bence vakit kaybetmeden bir işe girsen iyi olur üniversite okumak yeni sistemde iş garantisi sağlamıyor
Böyle bir şey bana saçma geliyor neden atanmaya çalışmak için isteyeyim ki çağrı merkezinde sizce de öyle değil mi çalışacaksan çalışırım
Yok be ne atancan, 4 sene kpss çalıştım bunaldım. Tum arkadaslarkm hayat kurdu evlendi ozelde çalışıyorlar. Devletle ayni maas
Bence atanmaya çalışmalısın
İkisini aynı anda yürütsen?
Çağrı merkezi çıldırtır atanmalısın
Atanmaya uğraşmakla ömür grcmez
Çoğu market çalışanları üniversite mezunu.
Atanmaya çalış ama boş durma
Kpss şart
Atanabiliosan atan
En İyi Görüş