Sapık, abaza kesimi dışındaki makul yorum sahiplerine şimdiden teşekkür ediyorum.
Hayırlı Sabahlar.
Sapık, abaza kesimi dışındaki makul yorum sahiplerine şimdiden teşekkür ediyorum.
Hayırlı Sabahlar.
Ders konsantrasyonu sınava hazırlanan, öğrencilerin ve eğitim alanı ile ilgili çoğu bireyin ortak sorunudur. Hemen hemen hepimiz iş yaşantısında veya herhangi bir iş ile ilgilenirken maalesef bu sorunu yaşıyoruz. Yapman gereken şey, o an hiç bir şey düşünmeden, yapacağın işi, dersi düşünerek ilerlemen. Ben öğrencilik dönemimde klasik müzik dinlerdim. O kadar huzur veriyor ki denemeni isterim. Ya da ışıkların hepsini kapat ve loş ortam adına masa lambası, mum tercih et. Zihni o kadar temiz tutuyor kiii...
Bunları dene bakalım umarım güzel sonuçlar alabilirsin. Ayrı olarak, derse adapte ile ilgili bir bence yazım var. Aşama aşama bakabilirsin ordan. Sana umarım yardımcı olur..
Odaklanma sorunu var anlıyorum beyniniz bir hayli diğer sorunlar ile meşgul rahatlatıcı müzik dinleyip öyle başlayın gevşemeniz gerekiyor bir yeşil çay da için sessiz ortam olsun telefondan uzak durun ve tamamen beyin dikkat dağıtıcı şeylerden arıncak konstrasyon tamamdır
Bunu deneyeceğim. Maalesef kafam bin taşa değiyor
elektronik olan bütün eşyaları odandan çıkarıyorsun odana beyaz değil sarı lamba takıyorsun birde duvar saati tıkırtısı olacak odan yeterince sessiz olması lazım tabi içeriden falan ses gelmeyecek yap bunları bana teşekkür et
Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻
Cevap
5Cevap
Bence kahve için ve stresi azaltın
Kitle beynini kanki konulara hakimsen hocanın nerelerden soracağını kestirirsin konu bütünlüğü çok fazlaysa Allah yardımcın olsun.
Duan Ederek Bol Bol Tekbir cekerek Ruhunu Ferahlatabilirsin Böylelikle Daha çok kontrasyon olabilirsin😃
Ağzında sakızla cam silen evde kalmış gacılara bak onlar gibi mi olacaksın, saygı gören bir meslek sahibi mi olacaksın? Sen seç 😃
Çok saygın bir mesleğim var Sadece yinede ders çalışmam gereken hususlar var
İnşallah diyelim
Bende o yok ya, içim çalış diyor beynim çalış diyor ama vucut kalkmıyor resmen bir yandan yaşım geçiyor diye çıldırıyorum ne psikolojisi bu ya
slow kısık bi müzik açarak çalışabilirsin öğrenciye anlatıyor gibi çalışabilirsin
Bunu yaptığım zamanda derse ayırdığım süre uzuyor gibi :/
Yani gereğinden fazla uzuyor ve diğer programlar yetişmeyebilir
Bakalım inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?