Ulan var yaaa, bir ders çalışamadık!
Bu işin sırrını bilen söylesin ders çalışamıyorum, odaklanamıyorum, olmuyor. Siz nasıl yapıyorsunuz, nasıl ders çalışıyorsunuz, bildiğiniz, önerebileceğiniz yöntemler var mı? Lütfen yardım edin!!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ulan var yaaa, bir ders çalışamadık!
Bu işin sırrını bilen söylesin ders çalışamıyorum, odaklanamıyorum, olmuyor. Siz nasıl yapıyorsunuz, nasıl ders çalışıyorsunuz, bildiğiniz, önerebileceğiniz yöntemler var mı? Lütfen yardım edin!!
Çünkü istemiyorsunuz. Okulu sevmiyor hiçbir genç arkadaş. Sürekli tatil olmasını istiyor, elinden gelse gitmeyecekler de işte; mecburen gidiyorlar... Çünkü geleceğin için önemli, okumadan olmaz.
Sonra bitirince hepsi özleyecek okulu da, perişan olacaklar. Ama kafa o an olmuyor yerinde, ileride anlıyorsun.
Senin yapman gereken tek şey, ileriyi düşünmek. ''Ben ne olacağım ileride? İstediğim bir şey yok mu, hayalim? Meslek olarak ne yapacağım, ayaklarımın üzerinde durmam gerek.'' gibi şeyler demelisin kendine. Artık çocuk değilsin, geleceğini düşünmelisin, düşünüyorsundur da umarım.
Çok basit yani, eğer isterseniz çalışmak. Bir şeyler olmak isteyen çalışır, yoksa bırakırsın okulu evinde oturursun.
ben okulu seviyorum herkes tatil isterken ben olmasın istiyorum çoğu zaman ama haftalık saat ders işliyoruz beynim durdu artık anlayamıyorum dersleri kafam karışıyor ders dinlerken
Anlarsın anlarsın, durmaz beynin... Tek amacın ders olmalı, kafan başka yerlere giderse, karışır ortalık. Hele ki aşkı sokma hiç aman, sevgilin olmasın mümkünse.
maalesef var ama ben onu takmıyorum yok gibi
Pratik, atıyorum spor yapmadan 40 barfiks çekemezsin, fakat sürekli çalışan insan 40 barfiksi bir kerede çeker. Bu hesap düşün.
ÇALIŞ ÇALIŞ OKU OKU
bunu aktivite halinden ziyade alışkanlık halinde getir o zaman oturduğunda kafandan başka düşünceler geçmez odaklanırsın
çok teşekkür ediyorum şuana kadar en iyi tavsiyeyi sen verdin
Kütüphane de çalışmayı dene etrafındaki herkes ders çalışırken başka bir şeye odaklanamıyorsunn
güzel seçenek ama kütüphaneye gidemem evde çalışmam gerekiyor
telefondan uzak durmayı dene
telefondan uzağım zaten
O zaman bilemem neden çalışamıyorsun
bende bilmiyorum
Cevap
19Cevap
Kariyer yapan insnalarin biyografisini oku Sevdigin meslegin ustalarinin yaptiklari seyleri izle ondna sonra ders calismak icin yalvarirsin :D
izledim dünyaca ünlü türk hackerları okudumda ama daha çokkorktum ve tüm isteğimin yerini korku aldı
Bak hem oku hobi olarak c#c ++ flan ogren kod yaz ufaktan ufaktan basla yazilimci olcan galiba
bilişim teknoloileri bölümündeyim ama hiç bir halt anlamıyorum
Merakin yok demekki bilisime
aslında bölümü seçerken vardı ama tüm merakımı kaçırdı bölüm hocam saolsun
Bilgisayar yazilim hack olaylari icin olayin manyagi olman lazim icinden gelerek yapicaksin is degil severek yaptigin bir hobi gibi olucak kod yazarken heyecanlanman lazim bu isler meraksiz olmaz
yeniden başlamaya çalışıyorum
bir adam 13 yasinda nasa yi hacklemisti Onu dusun bence
biliyorum ama bu örnekleri gördükçe başarısızlık korkusu dahada büyüyor
kararlılık hırs azim biaz aklını başına toplamak yetiyor hadi görem seni
inşallah hedef 19 mayıs üni
Özlemcim bunun sırrı şu
Madde-1 : Bağımlılık yaratan şeylerden uzak dur: TV, PC, Mobil Telefon
Madde-2 : Bir hedef belirle, onun için adım adım planlar yap. Plansız olmaz
Madde-3 : Uykuna ve beslenmene dikkat et.
Selamlar
planlı çalışamıyorum onu çıkar ama diğerleri kesin olucak
Kimsede yardım bekleme kendin bul. Milletin demesiyle hiçbir şeyi düzeltemiyorsun. Engellerinden kurtul. Ama önce engelleri düşün.
derse odaklanmanin tek yolu kendine cizmis oldugun hedeflerini dusunmekten gecer hedeflerin ideallerin hayallerini gerceklestirmeyi dusunursen derslerde badarili olmak icin gayret edersin
düşünüyorum ama geçen seneki azmin birazı yok bu sene kopya hazırlıyordum geçen sene kopya hazırlarken aklımda kalıyordu bu sene ona bile üşenmeye başladım
12 sene ezberletip ezberletip 120 dk da bu bilgilerle bir halt yapmamızı bekliyorlar ne sistem be başka ülkelerde 5 yaşında çocuk pc hacklemeyi biliyor bizim ülkede 2 bilinmeyenli 3. dereceden denklem vs
ileride eğitim bakanımı olsam ne yapsam diycem böyle bir yönetimde o bile zor
ulan suriyeli sınavsız memur oluyor ülkemizde vatandaş işsiz kalıyor ne bekliyebiliriz ki !!
aynen
Burda KS durursan olmaz tabi
yaa ismucum yeni girdim ondan önce çalışmaya çalışıyordum ama çalışamıyordum çalışamayıncada çalışmayı bırakıp çalışmayayım şimdi yarın çalışırım dedim ve buraya geldim :D
ne iddası canım yaa nerde :D
hmmm bakılır
farkındayım ama ben sana bir anda bırakamam dedim
peki yaaa
biliyorum
Bence sen çok iyi biliyorsun 😊😊
yaa knk hep kuzenimin yüzünden hevesim vardı ne güzel bak sana sorularıda attım tam çözmeye başlıycam baktım youtube berkcan güzen canlı yayın kitap bir tarafta ben youtubede felen :D :D :D :D :D
Tabii yaaa sen gelirsin samsuna bekleeee 😂😂
ulan varya geldiğimde görürsün
Tamam ulaaaa gell gorelimmm
göreceksin gelicem senden daha başarılı olucam
Ol canim sorun yok 😊 gaza getirmek istedim seni yoksa yaticaksin akşama kadar 😂
yaaa gııcık ben gazlamı çalışıyorum :D
Bilemem artık benzin mi kullaniyorsun gaz mi 😂😂
valla benim Honda benzinli sanırım :D
benzinlidir benzinli 😁
Öyle sorunum yok ki 😂
okumadın mı sen
yok canım ne vurması :D
nasıl yaa ilk okul mezunudamı değilsin
lise okudun mu
yok daha neler yaa :D :D :D :D :D
Allah Allah ne kadarda sahiplenici bir insanım :D bu şekilde hissetmene sebep olduysam sıkıntı büyük broo :D sert bir insan olmam lazım :D
yani :D lakabım ninja :D
yakından tanıman gerekir :D ;) buradan görüp tanıdım deme canım
hyr yaaa :D ben sert bir insanım
ben sertim dediysem sertim sözümün üzerine söz istemiyorum gerçek hayatta tanımıyorsun ve şu an böyle yumuşak kalpli bir insan olduğumu düşünüyorsun o yüzden uzatmaya gerek yok :D
emin konuşma
yanılırsın
evet
tamam sanırım sorunu çözdük
off ıcık
Okul ara tatilinde sen ders diyosun
olsun benim ders çalışmam gerek mühendislik istiyorum
amin
Yapım gereği bende de hic yok ders calismak. Univde bile boyleyim olmuyor malesef
Ben hiç çalışmadım 😂😂
Oturda çalış burada gezersen tabi çalışamazsın :)
ulan sabahtan beri yeni girdim engellemeyin beni yaa :(
biliyorum
Yok öyle bir yöntem
ne için ders çalıştığını bul.
Bencede olmuyor hiç zorlamadim
Enstrümantal hariç asla şarkı dinleme!
kutuphaneye git
Karşına ayna al
uşağım zor işin
Boşver 😂 ..
beynini si**
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?