Kendimi keşfedemiyorum?

18 yaşındayım ve kendimi anlatacağım konuda berbat hissediyorum. Şuana kadar hiç bişeyi tam olarak iyi yapamadım ya da yapamıyormuş gibiyim. Yani çok iyi olduğum bişey olsa ve ben ot gibi yaşamıyorum şunda çok iyiyim diyebilsem. dil okuyorum ama ingilizceyi sevdiğim için seçmiştim fazla iyi değilim wow dedirtecek tatmin edecek seviyede değilim arkadaşlarımın o ingilizcesini gördükçe ağlayasım geliyor kurslara gitmişler küçükken, birde müzikle ilgilenmek istiyorum ama gitarlar çok pahalıo kursları hiç söylemeye bile gerek yok. Voleybol çok güzel oynarım ama onu ilerletmek istemiyorum spor pek benlik değil, buz pateni ve bale gibi şeyler isterdim ama onlarada çok küçükken başlamak gerekiyordu. Hep derim keşke küçükken ailem tarafından yönlendirilmiş olsaydım şu özendiğim insanlar gibi. şu an hiç bişey yapmak için param olmadığı için tek tutunabileceğim şey ingilizce seviyemi ilerletmek ama ondada yapamadıkça dahada berbat hissediyorum. O kadar psikolojim bozuldu ki bu boş hissetme konusunda mesela okulda hocalar ders anlatıyo onları dinlerken vay be adama bak tarihçi olmuş falan diyorum bi konuda pro olan herkese çok özeniyorum. Okuduysanız teşekkür ederim

Kendimi keşfedemiyorum?