Bana Rehberlik Eder misiniz?

Öncelikle herkese (büyüğüm küçüğüm) merhaba.

Ben YKS ye hazırlanıyorum. Mezuna kaldım. Bu sene ikinci şansım.

Ben meslek lisesinde okudum. Çoğu dersi pandemi vs. görmedim. İlk sanşımda (12. sınıf) gittiğim dershanenin kötülüğü, stajdan dolayı hiç ders çalışmamam vb. nedenlerden kazanamadım.

İkinci şanşım yani bu sene sadece dershaneye gidiyorum. Dershanemi değiştirdim. Güzel bir x dershanesine gidiyorum. Sayısal bölümde okuyorum.

Okuduğum lise sebebiyle mat1 mat2 geometri vb derslerde temelim yoktu. Bu 2 ay içinde yani eylul Ekim temelimi oluşturdum. Toplama çıkarmadan tut denklemlere kadar. şu an tytye başladım.

Fizik Kimya Biyoloji derslerinde ise iyiyim fakat denemede yapamıyorum.

Türkcem çok iyi 31 net yapıyorum.

Her dersten tyt ve ayt için ayrı ayrı 2 birde dershanenin kitabıyla 3 farklı kaynağım var.

Bu kaynakların birinci kitabında işlediğiniz konuların bir kısmı cözdum bir kismini hiç çözmedim.2 kaynaklara hiç başladım.

Netlerimde şu an düşük tyt ayt Size soracağım iki soru şu 1-) şu an yetisebilirmiyim 2-) Kaynaklar boş kalınca bazı konular moralim bozuluyor bunların dengesini nasıl sağlarım? Acı veya tatlı fikirlerinizi alabilirmiyim? Annem babam okafar kitap aldı mahcup oluyorum? İsteyenle özelden konuşsak iyi olur?

Sen yapabilirsin
Senden bir b** olmaz
Bırak bu isi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bana Rehberlik Eder misiniz?
Cevapla