Hiç anlamadığım, asla başarılı olmadığım ilişkiler konusunda yine başım dertte😔 Şimdi size kısa özet geçicem siz de bana ne yapmam gerektiğini söyleyin pilisss😕Bu arkadaş bizim fakülteden, aynı kulüpteyiz. Geçenlerde kendisi yazdı öylece konuşmaya başladık. Hatta ilk konuştuğumuz akşam görüştük falan. Ama sonra kendisi hiç yazmamaya başladı. Ben yazınca uyuyana kadar konuşuyor ama kendisi yazmıyor. Bir de ben kulüp başkanıyım diyr başkanım diye hitap ediyor🙄
Nolucak şimdi? Ben bu çocuğa yazmalı mıyım yoksa beklemeli miyim? Ya da çocuk kanka ayağında mı?
Sadece sen yazınca yazıyorsa sadece arkadaşça görüyor demektir , ilgisi olsa her türlü bahane ile yazma çabasına girerdi ki buradaki konuşma tarzı da farklı bir duygu içerisinde olmadığını hissettiriyor Bence sende yazma eğer yazarsa en azından iletişim kurmak için uğraştığını farkedersin
Benim konuşmada gördüğüm ekstra yakınlık gösterecek bir durum yok yani bu konuşmaya istinaden hoşlanıyor vs demek hatalı olur. Benimde şakalaşarak sohbet ettiğim kişiler oluyor ama aklımda hiç farklı bir düşünce olmuyor şahsen yani bu mesajlara göre bir şey söylenemez hatta arkadaşca olduğu daha ağır basıyor diyebiliriz.
Valla kanka erkek olsan döktürür sonuna kadar giderdik ama kadın olunca sen sıkıntı ya, adam susuyorsa susmak lazım yani bence, diğer türlüsü garip geliyor bana
Sankim yürüyecekken vazgeçmiş gibi, bir de başkanım ne? 😂 Eğer sen de beğendiysen, azcık cilveli ol çocuğa yolu aç o yürüsün 😅 Beğenmediysen boş ver, hiç uğraşma.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beğendim işte sorun bu zaten. Ben yazdım birkaç kere. Yazınca çok güzel konuşuyor ama kendisi yazmıyor. 2 gündür onun yazmasını bekliyorum. Geçen akşam görüştük mesela yarın da buluşalım dedi ama ben yarın eve gelicektim o yüzden buluşamayız dedim o da o zaman haftaya görüşüp ayarlayalım dedi ama hiç tık yok😕
Bu iş olur gibi. Beyaz eşyanız benden, Tengri Teâlâ bir karyolada kocatsın inşallah. :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nereye oluyor ya oğlan düne kadar başkasıyla konuşuyormuş ama sevgili olamadan ayrılmışlar. Biz ilk konuşup akşam görüştüğümüzde kızla konuşuyormuş yani😭
Napsaydım bütün sohbeti mi atayım? Ayrıca o konuşma görsel amaçlı. Daha detay kısımlarını da koyabilirdim ama özel kalmasını tercih ettim. Ben daha çok anlattığım kısma yorum beklemiştim🙄
Sizin yormunuz sanki özelini herkese açmam şartmış gibi ve soruya zorla gelip yazmanızı istemiştim gibi geldi. O yüzden de sinir oldum ve çıkış yaptım. Yardımcı olmak isteyen görüşlere teşekkür ettiğimi belirttim aşağıda. Siz kaba yorum yapınca ben de aynı şekilde karşılık verdim. Teşekkürler
Doktor neyin var diyor önce. Ben kapıdan girer girmez karnım ağrıyor burnum akıyor demiyor. Ayrıca detayda yazdığım için bütün geceki konuşmayı eklememe gerek olmadığını düşündüm. Zira ben başka sorularda 25 tane fotoğrafla konuşmayı atanları ve 50 sayfalık yazıyla olayı anlatanları okumuyorum ve sıkılıyorum.
Burada kıvranmıyorum zaten. Kimseyi zorla kendime aşık edemem ben sadece yapmam gereken bir şey var mı diye tavsiye sordum. Sorunun başlığı bile tavsiye verir misiniz? Neden bu kadar vazife edinip yükseldiniz gerçekten anlamıyorum