Eğitim & Kariyer Okuduğunuz üniversiteyi tavsiye ediyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi şehirde ve bölümde okuduğunuzu da yazarsınız memnun olurum :)Ben başlıyorum Haliç Üniversitesi, Güzel Sanatlar ✌🏻 Okuduğunuz üniversiteyi tavsiye ediyor musunuz? Cevapla Üniversite Soruları Memnuniyet Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Etmiyorum lanet olsun öyle üniversiteye adını söylemek dahi istemiyorum otopark desem tanıyanlar anlar 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Otopark hımm acaba neresidir efendim merak ettim ismini söyleyebilir misiniz? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver kanka ismi batsın böyle bok gibi bir üniversite olamaz Yorumla
__SoulleSs__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Üni okumadım :( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üzülme dostum Varlığın yeter ✌🏻 Yorumla __SoulleSs__ +1 yıl He valla varlığım yetiyor reis:)) para çok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Etmiyorum lanet olsun öyle üniversiteye adını söylemek dahi istemiyorum otopark desem tanıyanlar anlar 😂😂
Otopark hımm acaba neresidir efendim merak ettim ismini söyleyebilir misiniz? :)
boş ver kanka ismi batsın böyle bok gibi bir üniversite olamaz
Üni okumadım :(
Üzülme dostum Varlığın yeter ✌🏻
He valla varlığım yetiyor reis:)) para çok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!