• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Üniversite mezunu biri olarak lise terk biri ile evlenir misiniz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
25
Yapay Zekaya Sor
Böyle farklar umrunuzda olur mu? samimi cevap verir misiniz
Üniversite mezunu biri olarak lise terk biri ile evlenir misiniz?
Lise Soruları Üniversite Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Sjsjsj sanki üni mezununun liseliden farkı var da mk bir de bunu dert ediniyorsunuz... Benim manit bile yeni geçti üniversiteye, ben üni mezunu iken düşün, adam profları bile donunda sallar. Bilmediği şey yok. Yani diyeceğim o ki, okumakla gelişilmiyor, kişinin kendinde bitiyor her şey.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şimdi şu bir gerçek bizim toplum çok etiketçidir ve diploma da iyi bir etiket, öyle ki insanların ilk sorduğu sorulardan biri "oğlunuz, kızınız hangi okuldan mezun?" veya "ne okudun, nereden mezunsun?" sorusudur. Bu soruya lise mezunuyum veya orta okul mezunuyum diyince haliyle karşındakinin suratı düşer ve sana tepeden bakma moduna geçer eğer kendi çocuğu üniversiteden mezunsa. Diğer yandan Üniversite mezunu olmak "Her şey" demek değildir ve bir "Hayat başarısı" hiç değildir. Ben mesela kendim Üniversite mezunuyum ve maaşım da ortalamanın üzerinde ancak benim arkadaşım liseden mezun olduktan sonra bir kadın kuaförün yanına girdi ve kalfa oldu ve kendini yetiştirdi, şimdi kendisi Lüks bir kuaförde çalışıyor benden daha iyi kazanıyor. Ama mesele iyi kazanmak mı? Tabiki mesele iyi kazanmak ta değil. Burada en büyük sorun bence kültür farkı. Ne olursa olsun üniversite gören kişiler hayata daha farklı bir açıdan bakıyor, vizyonları gelişiyor bu açıdan uyumsuzluk yaşanabilir ve dediğim gibi toplumdan hep iğne yiyeceksin.

0
    0 Yorumla
  • _captain
    _captain Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Ben evlenirdim. Belki bazı insanlar öğrenim durumlarına göre şey yapabilirler. Seviyorsam bana gerçekten her koşulda yanında olacağına inanıyorsan hiçte önemli değil.

0
    0 Yorumla
  • nankörealerjilii
    nankörealerjilii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 101%
    +1 yıl

Ben insanları mezuniyet derecesine göre yargılayamam. Evlilik sevgi ve saygı ile başlar bende.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de öyle düşünüyorum ♥️ sevgi her şeydir üni ici boş eğitim kurumu *artık

Yorumla
    • nankörealerjilii
      nankörealerjilii
      +1 yıl

İnsanları aşağılamak için okunuyorsa o üniversiteler ki durum şu an için böyle Allah’a şükür lise mezunuyum halimden de memnunum.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

45

Cevap

56

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.

Önemli olan aşk benim için, evlenirdim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim bir tanıdığım kadin kendisi öğretmen. Eşi de asgari ucretle çalışıyor. Kadin dogum yapti daha yeni. Aralikta hemen işe donmek zorunda. Izni bitmeye yakin. Izni uzatsa maasi kesilecek.

Kocasinin getirdigi 5 bin lira kadar bir sey. Kadin 15 bin kazanıyor. Simdi bu durumda kadina cok yuk biniyor. Evi gecindirme bile kendisinin üstünde resmen.

Sezeryan oldu daha tam toparlanamadi bile. Okuldaki kendi bransinda tek ogretmen ustelik. 30 derse girecek. Yani tum siniflarin dersine giriyor. Bunun yorgunlugu da ayri. Asgari ucretle de gecinilmiyor.

Kocasi calismaya devam eder mi cocuga mi bakar onu bilemiyorum. Ama kadin ve erkegin dengesini cok bozmamak gerek. Ben hayatta bunu gördüm. Kadinlar erkeklerin de isini yaparak yuk bindiriyorlar sirtlarina.

Erkegin ne mezunu olursa olsun ne is yaparsa yapsin elinde garanti parasi, maasi olmasi lazim. Belki bu kadinin kocasi işten cikarilmis bile olabilir. Isten cikmasa bile boyle bir riski her zaman var. Kadin devlet memuru boyle bir riski yokken, kocasının var.

Yuva kuracaksaniz bunlari dusunerek kurun. Lise, universite mezunu olmasini bilmem ama duzenli geliri olan bir erkek olmali. Kadin uzun sure calisabilecek bir varlik degil yaratilisi geregi. Kadin oyle her iste de calisamaz. Aha hastalik, hamilelik oluyor. Kadin 7 kat kesilmis haliyle daha iyilesmeden işe donmek zorunda. Evde kucucuk, anneye ihtiyaci olan bir bebek var üstelik.

Bu yuzden erkegin meslegi onemli. Evi gecindirme işi erkegindir. Kadin destek olur ya da olmaz. Ama kadinin boyle tokezledigi durumlarda erkek maddi olarak yetisecek, yetismeli. Buna gore eş secimi yapın.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de öğretmenlik okuyorum sevgilim sanayide çalışıyor ve eli ekmek tutan biri Yani toplum tarafından yargılanıyorum Bu yüzden sormak istedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Lise terk demissin. Ben lise mezunu anladim ilk basta. Hani belki ortaogretimden memur olabilir falanndiye dusundum ama o bile degilmis.

Yadirgamakta haklilar bence. Davul bile dengi dengine. Senin gibi ogretmen ya da memur biriyle evlenmek varken bence riskli. O zaman ev erkegi olacaklar. Cocuga bakacak, yemek yapacak, temizligi falanda erkek yapacak. Simdi bu dedigim kadinda da bu sikinti oluyor. Adamdan 10 bin kadar fazla para aliyor. Yemek, o bu isleri de kadinin üstünde. O zaman evlilige ne gerek var? Tum işi yuklenmis oluyorsunuz.

Dedigim gibi kadin ve erkek arasindaki dengeyi cok bozmamak gerek. Kadin çalışsın bir sey demiyorum ama maddiyati da bu kadar ustlenmeyin. Erkekler baska ne yapacak calismazlarsa, eve para getirmeyecekse. Cocuk bakimindan anlamazlar, ev isinden anlamazlar. Baska ne yapacaklar.

Ilerdeki cocuklar icin bile dusunmek gerek bunu. Her sey para degil ama bircok sey para. Eve 15+5 toplam 20 girmesi var. Bir de ve 30-40 bin girmesi var. Benim baska bir tanidigimda ikiside matematik ogretmeni. Kurslar, ozel derslerle toplam maaslari 35 bini falan buluyor. Tatilleri eksik olmuyor. Daha iyi yasiyorlar. Cocugu var bir tane. Koleje gidiyor.

Dedigim gibi bazi seyler denk olmali. Artik okumus erkekler bile okumamis, calismasa dahi universite okumamis kiz almiyorken senin ve bu bahsettigim kadin arkadasin tercihlerini mantikli bulmuyorum.

Yorumla
    • Zehir006
      Zehir006
      +1 yıl

Maalesef böyle bir toplumumuz var ama doğru Bir yaklaşım değil mantık evliliği ve duygusal evlilik arasında kalırsan bence duygusallık çok daha önemli para ve meslek ile alamiyacagin Bir durumdur o yüzden topluma kulak asma evlenecek olan sensin para Bir yere kadar mutluluk verir ama duygusal Bir durumu satın alamazsın.

Yorumla
  • Terra4767
    Terra4767 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Şimdi tabi ki karakter ve hayatını idame ettirebilme konusundaki yeterliliği bu tarz şeylerin biraz daha önünde, kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum ama davul dengi dengine diye bir söz vardır. Yani benim gözümde bu bir eksidir. Samimi olarak bunları söylemek istiyorum

0
    2 Yorumla
    • bermerr
      bermerr
      +1 yıl

Durumu en iyi ozetleyenlerden birisin

Yorumla
    • Terra4767
      Terra4767
      +1 yıl

@bermerr teşekkürler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Türkiye şartlarında bir önemi yok. Diploma bir kağıt parçasından ibaret. Eğitim yok bir şey yok. Arada fark da yok. Önemli olan ne mezunu olduğu değil. Kendini geliştirip geliştirmediği. Lise mezunu bir insan kendini geliştirmiş olabileceği gibi üniversite mezunu çok boş insanlar da var. Mühim olan zihniyet, kafa yapısı, uyum, anlaşma...

2
    0 Yorumla
  • cayadabekleriz
    cayadabekleriz Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Soru tam bir ikiyüzlü turnusolu.. mesela bir insan zengin ise kimse eğitim durumu ile ilgilenmez ama tam tersi ise hemen elenir. Mesele hiçbir zaman eğitim değil. Zengin misin, değil misin bunun savaşı veriliyor genelde

2
    6 Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Çok fena vurdun ikiyüzlüleri

Yorumla
    • _MelisYıldız_
      _MelisYıldız_
      +1 yıl

Haklısın ama genelleme yapmamak lazım. Paradan önce uyum arayan aileler de var çünkü malumun Türkiye'de evlenmek demek yalnızca kız veya erkek almak demek değil aynı zamanda ailelerde birbirleri ile evleniyor, iç içe giriyor. Böyle bir durumda eğer iki aile arasındaki kültür farkı çok fazla ve alakasız ise sen ne kadar eşinle uyumlu ve mutlu olsan da bu mutluluk ve uyum gölgeleniyor aileler tarafından.

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Ailesinin lafıyla ilişkisine yön veren tiplerle zaten evlilik düşünmek büyük bir hatadır

Yorumla
    • _MelisYıldız_
      _MelisYıldız_
      +1 yıl

@DreamGhosters Öyle olmuyor işte maalesef. Sen birisini buldun ailen istemedi, kız ve ailesi bize uygun değil dedi ne yapacaksın kendi aileni çiğneyip geçecek misin

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Evet çiğner geçerim zaten bu ailemin yetkisini aşar, ben ailemin gölgesinde onlara maddi olarak muhtaç yaşayan bir saksı değilim, istediğimi yaparım. Ben evlenecem ailem değil, o yüzden benim kiminle evlenip ne yaşayacağım ailenin akrabanın kimsenin haddine değildir. Şimdiki nesil ailesine muhtaç yaşadığı için tek başlarına adım atmayada cesarerleri yok 18 yaşını geçtikleri halde halen çocuk gibi sığıntı kukla bir hayat yaşıyorlar.

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Aklını iradesini ipotek ettirmişlerle aile ağzıyla iş yapanlarla zaten evlilik düşünmem aman aman uzak dursunlar bir kişiyle mi evleniyorsun sülaleylemi belli değil hergün birinin lafıyla gelir o aklen büyüyememiş tipler

Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı.

Evlenen çok insan var ve şöylede bir gerçek var çoğu üni mezunu ben dahil iş bulamıyor ayrıca bir insanın düşünce yapısı kendini geliştirmesi önemli olan buna bakmak gerek

2
    0 Yorumla
  • dengeszhatuns
    dengeszhatuns Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Evlenirdim samimi soyluyorum karakteri oturmus duzgun bir adamsa neden olmasin

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dime ya ne olacak

Yorumla
    • dengeszhatuns
      dengeszhatuns
      +1 yıl

Tabiki

Yorumla
    • Ancihancann
      Ancihancann
      +1 yıl

Bak ya 😂😂😂

Yorumla
  • AhesteEbru
    AhesteEbru Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 667 cevap paylaştı.

Eğitimi yalnız diplomayla sınırlandırmak doğru olmaz. Nice diplomasız insanlar var ki, kendini geliştirmiş oluyor, kişilik olarak da üstün özelliklerde ve de ilişkilerinde uyumlu.

0
    0 Yorumla
  • NujenZanistvan2
    NujenZanistvan2 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Benim için kültürlü okumuş demek lisans önlisans yüksek lisans ile değil bilgi birikimi ile ve bunu aktarabilme becerisiyle olur. O yüzden lise terk mi üniversite mezunu mu diye bakmam

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı.

Okuduğu okul umrumda değil aylık geliri önemli üniversite mezunu olup asgari ücretle çalışanlar var lise mezunu olup çok güzel kazananlar var

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Diplomanın karakterle hiçbir alakası yoktur. Sen dünyanın en yobaz adamını oxforda gönder adamın mayası bozuksa bozuk olarak geri döner

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan
    mehmetsercan Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 30%
    +1 yıl

evlenirim sorun degil kendini yetistirmis olması oturmasını kalkmasını bilen biri olması yeterli yoksa benim diplomamın bi önemi yok

0
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.

Ben kişinin eğitimiyle evlenmezdim. Eğitim hayatı benim için önemi yok. Karakterine, duruşuna, dürüstlüğüne, şerefine bakardım.

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı.

Başta her şey aşılır gibi oluyor ama sonra hayat görüşleri farklı olduğu için ilişki kötüye gidiyor. %1'lik istisna için %99 riskli bir şeye girişmem.

0
    0 Yorumla
  • Beyoğlu
    Beyoğlu Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 318 cevap paylaştı.

Ne alaka bende lise mezunuyum kendi işime sahibim güzel paralar kazanıyorum paşa gönlü bilir gitsin asgari okumuş birini alsın😅

0
    0 Yorumla
  • arsiz_gunahlar
    arsiz_gunahlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Evet ne farkedecek ki.. Bu arada ne tatlısın sen böyle

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim de biride bu tiple evde kalırsın yazmis

Yorumla
    • arsiz_gunahlar
      arsiz_gunahlar
      +1 yıl

Cevherden anlamıyor. Çok hoşuma gittin öyle böyle değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne cevher varki bende jdhdjskksks

Yorumla
    • arsiz_gunahlar
      arsiz_gunahlar
      +1 yıl

Sen kendine bile inanmıyorsun. Böyle olmaz böyle yapma ama. Güzel bir esmer ten. Güzel yüz, güzel dudaklar, tatlı eller. şu an görünenler bunlar tabi daha fazlası da vardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gözlerim peki

Yorumla
    • arsiz_gunahlar
      arsiz_gunahlar
      +1 yıl

Sımsıcak bakıyorlar sıcak bir kahverengi.. Senden baya hoşlandım ben ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim bide bilerek en doğal halimi koydum en bakımsız çünkü amacım abaza toplama değil

Yorumla
    • arsiz_gunahlar
      arsiz_gunahlar
      +1 yıl

İyi ki öyle yapmışsın doğal güzelliğin ortaya çıkmış. Özelden yazarsan seninle konuşmak isterim

Yorumla
  • TwistzZz
    TwistzZz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Üniversite mezunuyum, evet evlenirim. Üniversite gereksiz bir yer zaten

1
    0 Yorumla
  • Perikızı__
    Perikızı__ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Kafaya takıyorum. En az lise mezunu olmalı ki onun da bir memuriyeti olmalı.

0
    0 Yorumla
  • alfonsaberg
    alfonsaberg Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 68%
    +1 yıl

Sevdikten sonra iş öğretim durumu falan hiçbişey farketmiyor

0
    0 Yorumla
  • LoveBuzz_
    LoveBuzz_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı.

it kopuk serseri erkekle evlenirim böyle erkeğin de üni de işi olmaz zaten

0
    0 Yorumla
  • Yikikiz34
    Yikikiz34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 89%
    +1 yıl

Artık üniversite mezunu diye bir ayrıcalık kalmadı.

0
    0 Yorumla
  • cgrfsvşcısı
    cgrfsvşcısı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl

Aşıksam ve bu adam akıllı ise kendini geliştirmeye açık ise evlenirim.

0
    0 Yorumla
  • Pikauv
    Pikauv Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Eğitimden önce insanın kendini yetiştirebilmesi ve geliştirebilmesi önemli.

0
    0 Yorumla
  • AşkınDiliEvrenseldir
    AşkınDiliEvrenseldir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Denklik önemli her konuda ama tek kriter de bu olmamalı. Ben evlenmezdim

0
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Umrumda olmaz bunu kıyaslayacak kadar cahil değilim, karakteri önemli

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Evlenirim ama böyle bir soruyu soracak nitelikte birisiyle evlenme konusunu sorgularım.

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.

Ne mezunu olduğu önemli değil.

Bir iş sahibi olsun.

İyi birisi olsun yeter..

0
    0 Yorumla
  • Herhangibirahmet
    Herhangibirahmet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 95%
    +1 yıl

Evlenirim , cahelatin okumakla bı alakası yok. Mesele vizyon. Ortalık diplomalı essek kaynıyor.

0
    0 Yorumla
  • act-x
    act-x Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Düşünceleri zekası önemli, bana uygun değilse üniversite mezunu olsa bile evlenmem.

0
    0 Yorumla
  • Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ
    Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Statü umrumda değil. Seversem evlenirim. 🤷🏻

0
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı.

Aynı sosyal hayat, aynı düşünce tarzı, aynı hayat tarzına sahipsek önemi yok.

0
    0 Yorumla
  • kev1n
    kev1n Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 74%
    +1 yıl

eğer kendisini geliştirmişse zaten ülkemizde eğitim çok kaliteli değil

0
    0 Yorumla
  • -kum-
    -kum- Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Her şey üniversite ile olmuyor çok iyi gelistirenler oluyor kendini

0
    0 Yorumla
  • Blueyesss20
    Blueyesss20 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Valla genelde biz erkekler sorun etmeyiz ama kızlar eder

0
    0 Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Pek umurumda olmazdı eğitim durumu ama zır cahil biriyle de olmazdı

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı.

İnsan olsun ilkokul mezunu bile olsa evlenir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok doğru

Yorumla
  • WhatTheBok
    WhatTheBok Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Üniversite mezunu olunca bilim adamı mı olmuş olunuyor böyle kafaları hiç anlamıyorum koyun sürüsü gibi

0
    0 Yorumla
  • Billy59
    Billy59 Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ne okuduğu önemsiz önemli olan kendisini geliştirebilmesi annem ilkokul mezunu ama çoğu üniversite mezunundan daha bilgilidir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Onu bilmem ama bu kadarına da takıntılı biriyle evlenmem, NET!..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Of ne saçma takıntılar ya. Erkekler evlenmez net. Kamuda çalışan atanmış istiyorlar

0
    0 Yorumla
  • wetuvh
    wetuvh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Üniversite okuyanlar bomboş okuyup çıkıyor kendilerini geliştiren çok az ne okudun tıp mi mühendislik mi öğretmenlik mi sen bomboş bi bölüm okuduysan ve çalışmıyorsan neden aranızda eğitim farkı olsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

nice cahil insanlar gördüm üniversite mezunu :) N

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben ilkokul mezunuyum doktor öğretmen ya da polis bir kız arıyorum. Hemen evlenmem gerek.

0
    0 Yorumla
  • xnurxxE
    xnurxxE Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Evet evlendim, ve okuması için okula kaydını yaptırdım.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Helal olsun♥️♥️

Yorumla
  • karakarakapkara
    karakarakapkara Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben yüksek lisans yaptım ilkokul mezunuyla olsa fark etmez evlenirdim okul sadece alana ait bilgileri öğrenme

0
    0 Yorumla
  • İlknurrr25r
    İlknurrr25r Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Evet önemli olan anlaşabilmek bence o pekte problem değil

0
    0 Yorumla
  • Acılıkoala
    Acılıkoala Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Evlenmem

1
    0 Yorumla
  • kyrat
    kyrat Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl

önemi yok ki bu farkın

1
    0 Yorumla
  • bubanayapılırmıbe
    bubanayapılırmıbe Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 98%
    +1 yıl

Hic dusunmedim acikcasi

0
    0 Yorumla
  • isimsizkralicee
    isimsizkralicee Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Umurumda olmaz açıkçası. Evlenirim yani

0
    0 Yorumla
  • Gelinciks
    Gelinciks Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır evlenmem

0
    0 Yorumla
  • Lindström
    Lindström Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Anlaştıktan sonra evlenilir

0
    0 Yorumla
  • Kohlhaas
    Kohlhaas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kafa kâğıdının bir önemi yok.

0
    0 Yorumla
  • DrErtuğrulbey
    DrErtuğrulbey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

seçtikten sonra ona bakılmaz

0
    0 Yorumla
  • AaBaCaDde
    AaBaCaDde Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Neden evlenmiyormuşum

0
    0 Yorumla
  • thonething
    thonething Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Anlaşamazsın yani vizyon farklı olur

0
    4 Yorumla
    • Daniskasılen
      Daniskasılen
      +1 yıl

İzmir'de büyüyen bir pcse feleğin çemberinden geçmişse , emin ol üni falan hikaye

Yorumla
    • thonething
      thonething
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
    • Daniskasılen
      Daniskasılen
      +1 yıl

23 yaşın verdigi bu ters durum herneyse kasma kendini abicim

Yorumla
    • thonething
      thonething
      +1 yıl

Tamam dedim işte neye alındın sen bakim

Yorumla
  • Dready
    Dready Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Büyük konuşmak istemem de %90 evlenmem.

0
    0 Yorumla
  • Sextingsever01
    Sextingsever01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Kaderimizde varsa evleniriz

0
    0 Yorumla
  • majeste34
    majeste34 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 335 cevap paylaştı.

Şahsen kız unv ben lise isem olmaz

0
    0 Yorumla
  • Rinarus0
    Rinarus0 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Yakışıklıysa neden olmasın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂😂😂😂

Yorumla
  • Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversite mezunu biri olarak lise terk biri ile evlenir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Üniversite mezunu olsanız lise mezunu birisi ile evlenir misiniz? 23 cevap verildi
Lise terk ya da lise mezunu biriyle evlenir misiniz? 12 cevap verildi
Lise mezunu biriyle evlenir misiniz? 10 cevap verildi
Lise mezunu biriyle evlenir misiniz? 50 cevap verildi
Üniversite mezunu olsanız, ortaokul ya da lise mezunu biriyle evlenir misiniz? 11 cevap verildi
Üniversite okumamış lise mezunu biriyle evlenir miydiniz? 118 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨