Ne yapmaliyim? Kaygılıyım?

Merhabalar sizlere beni ciddi anlamda düşündüren ve kaygılandıran bi durumdan bahsetmek istiyorum ben şu an okuyorum ve ne yalan söyleyeyim derslerime çalışınca gerçekten iyi notlar alan biriyim çabuk ezberliyorum çabuk Kavriyorim çoğu şeyi derslerimde bu sene iyi ve hocalardan tutun aileme çevremdeki herkes benden birşeyler bekliyor ben elbette isteklerini yerine getiririm ama asıl sorun ben ne istiyorum gelecekte ne olmalıyım ders çalışıyorum ama sadece çevremdekiler vaov bu kız gerçekten zeki desinler diye ailem gurur duysun diye ben gidip doktor olmak istemiyorum ya da ne bileyim avukat ben ne yalan söyleyeyim herkes tarafından tanınmak ve sevilmek istiyorum mesela bi futbolcu olmak isterdim şu an futbol oynuyorum ama profesyonel değilim ama cidden iyi oynuyorum ama ne yazıkki ülkemizde kadın futboluna önem verilmiyor tanınmak başarılı olmak istiyorum hayatımı masa başında akşama kadar oturup evrak imzalayarak veya bir yerde bağlı kalarak gecirmek istemiyorum çok şey öğrenmek istiyorum ama nerden başlamalıyım asla bilmiyorum ne yapmaliyim akıl verin

Ne yapmaliyim? Kaygılıyım?