Çalışkan, haylaz, şımarık, olgun, sürekli konuşan, ciddi…. Nasıl bir öğrencisin ya da öğrenciydin?
hocalar söver miydi sana yoksa över miydi seni 😂

Çalışkan, haylaz, şımarık, olgun, sürekli konuşan, ciddi…. Nasıl bir öğrencisin ya da öğrenciydin?
hocalar söver miydi sana yoksa över miydi seni 😂

Ben çok sakin bir öğrenciydim. Sadece derslerime odaklanır, öğretmenim ile irtibatta kalır, ders bitiminde de eve geldiğim an, kafamı kaldırmadan ders tekrarları, yarına hazırlık için çaba gösterirdim. Bazılarına komik gelirdi bu durum ama, her şey istediğim bir hedef içindi ve oldu. Bu yüzden tekrar öğrenci olsaydım, kesinlikle yine aynı yöntemim de ilerlerdim..
Teşekkür ederim 😊💗
Hala bir öğrenciyim, okuma aşkım asla bitmiyor. 😅 Çok çalışkan bir öğrenciydim. Matematiğim süperdi. Yeni bilgiler öğrenmek mutlu ederdi beni ama tekrar sevmem, öğrendiğim şeyi tekrar yenilemek sıkıyor beni.
Cevap
14Cevap
Sessiz sakin
İlkokulda uslu,
Ortaokulda çalışkan,
Lise de serseri,
İlk ünv de dayı,
Son ünv de adam...
😂😂😂
Evet çok iyi eğittim, şimdi de öğretiyorum 😂
Ne kadar çok ortak yönümüz varmış 😂😂
Yeter ki isteyelim değil mi
Çok çalışkan ve popülerdim. Üniversite herkes tanır. Herkes saygı duyardı. İşimde de başarılıyım ama sosyal hayatım sıfır şu an 😀
365 gün rapor alan adamdım 🙂 1 paket marlbora sigaraya her hafta rapor alirdim
Hata öğretmen yazılı yapacağı zaman sınıfı tehdit ederdim kimse sınıfta olmazdı bazende hoca kahveye gelir öğle aralarında beni görünce yazılı var gelecekmisin yoksa rapormu var derdi bakarız derdim adam yalvarırdı gel yazılıya gir yine git tekrar 1 kişi için yazılı ile uğraştırma derdi beni 🙂 geç saatte yazılıda varsa tedaşı arardım rica ederdim abi ders çalışmamışız hocada anlamıyor senden ricam 10 dakika elektirik kes derdim bi bakardım elektirik giti hoca derdi yazılı iptal adam 1 ay yazılı yapamadı elektirik yüzünden 🙂 sınıfta olduğum günde bir kız vardı en arka masaya alırdım onla orada takılırdık 🙂 sınıfa ufak köpek götürürdüm bir hocamız köpekleri kuşları severdi onun dersinde kutuya sokaktan köpek yavrusu bulur kordum sınıfa götürürdüm hoca derse başlayınca köpeği kutudan çıkarır yere bırakırdım köpek ses çıkarınca derdi bu ses ne derdim dedesi elini öpmeye gelmiş adam bakardı köpek öğretmen masasına kor bize özelliklerini anlatırdı 🙂
Hocalar ile sınıf arasındaki iletişimi kuran kişiydim.
Usluydum aslında derslerde falan.. Öğretmen babama şikayet eder diye korkardım hep.. 😄
Ama lisede artık kırdım kabuğumu.. :))
O eski halimden eser kalmadı.. 😄
Babam beni okula şikayet etmeye gelir oldu.. 😅
Yok bee.. Bir sigara fazla yaktırmış olabilirim.. 😄
ortalama üstü çalışkan bir o kdar da illah ettiren :)
Haylaz şımarık sınıfı organize edip dersi kaynatan bajsjojlasbjkmn
Deli dolu aklı 1 karış havada olanlardan
Söylenmeyecek bir şey yok ki 😃
Biraz çalışkan biraz serseri.
Olgun ve zaman zaman konuşkan
öğrenci kelimesini doğru yazabilen bir öğrenciydim :) takılıyorum sadece :)
Sessiz ve sakin bir öğrencilik hayatım oldu
Derslerine çalışan bir öğrenciyim
Sakin çalışkan
Hiç sevmezdim okulu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?