Çalışmayı çok seviyorum. Bu iş yerinde kimseyi mutlu edemeyeceğimi anladığımdan beri rutine bağladım ev - iş :/ Herkes gün doldurmaya geliyor :X Çabalasan önünü kesiyorlar egoist tipli baş müdürler :S

Çalışmayı çok seviyorum. Bu iş yerinde kimseyi mutlu edemeyeceğimi anladığımdan beri rutine bağladım ev - iş :/ Herkes gün doldurmaya geliyor :X Çabalasan önünü kesiyorlar egoist tipli baş müdürler :S
İş yerinde kimseyi mutlu edemezsin çünkü her zaman bir tık fazlasını isterler. Bak buna bende dahilim sorumlu oldugum bir ekibim var ve bende zaman zaman baski uyguluyorum cunku insanoglu ipe un sermeyi seviyor. Sen isini duzgun yapiyor ve aldigin paranin karsiligini hakkiyla verdigini dusunuyorsan gerisi çokta önemli degil.
Benim müdürümde keşke işine böyle sarılsa ortadan gidin deyip sallamıyor :D Artık çabalamıyorum bende
sen bunalrı kendıne soylerken kendın sana ne söyluyor?
ben d earada kendıme söylenırım
Eve yakın işin, burası küçük yer en azından sorun yaşayacağın çalışma ortamın yok, hafta sonu çalışmıyorsun, hafta sonuna az kaldı :/ vs vs :D
:) Teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Umarım bu durum geçer ama mecbur çalışmak zorundayız :(
İnşallah diyelim :/
Bende öyleyim ya hiç gitmek istemiyorum sabah kalkmayı hiç sevmiyorum
Bende :/ yaşamak mecbur çalışmak zorundayız :/
Mesleğin ne bilmiyorum ama çoğu iş böyle değil mi zaten illaki burnu havada birisi oluyor
Planlamacıyım, maalesef böyle... Bizim işte bizi geri çeken müdürler bunu is yeri sahibine anlatmaya çalıştım. . . Rapor hazırladım izlesin görsün diye. topladı müdürlerini sizin hakkınızda böyle suçlamalar var kabul ediyor musunuz deyip bizi ipe koydu :/ biraz daha çabaladım ama anlamak istemiyor. Rutine döndü işim :/
severek gidiyorum :D
Sevindim :D senin adına ne işle meşgulsün :D
hep severek gidin inşallah :)
Ne iş yapıyorsun
Sanırım duymuyorsun beni 😊
planlamacıyım
Tamam yeni gördüm. Evlisin sanırım. İşinden çekmesen eşinden çekiyor olacaktın.
Evet :) işimden çekmiyorum sadece bu düzeni değiştirememek canımı sıkıyor :/
Aynenn
Müdürün erkek mi?
Bayan :/
Neden erkek olsa ne değişecek ki sahibi erkek oda anlamıyor
İlginç bır yaklaşım 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar