büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum
Sevmediğin bir işe ne kadar katlanırsın? Her sabah sevmediğin işe gider misin?
büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum
Nefret ettiğim bir müdürüm vardı hatta çalışanların yanında kavga ettik..Her gün Dünya'yı işte bu öfke ile yarattım tavrı ile gittim işe...Kapıdan girince sağda kalırdı odası..Açıksa gözlerinin içine bakardım...Sürekli de 5 dakika filan geç gelirdim...Ve sonunda çok büyük bir tartışma oldu aramızda...Çektim gittim...
İstediğim iş her ne olursa olsun bunun olması için elimden geleni yaparım.Zorda olsa sevmesemde bir işi yapmam gereken bir işse o an bundan şikayetçi olmam.Çok sevdiğim bir işe sahibim ama az kazanıyorum çok kazaçnlı bir işe tercih edermydim diye soracak olursan kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmezdim.
Giderim sonra da en fazla 1 sene ya da 1,5 sene sonra işden çıkarım çünkü papaz olmaya başlıyorum iyice. sonra işssiz kalıp istediğim iş için yeni umutlar..
Bir iş sektörü hakkında birindne bilgi tavsiye almak en aptalca iştir bunu unutma.. Sen sadece bilirsin neyi sevip sevmeyeceğini..
bu sorunuzun cevabını biz erkeklere askerlik yaparken "sese sisi" olduğunu öğretiyorlar ...
Cevap
5Cevap
Bırak gitmeyi o iş yernin önünden geçmem...
Hayatımda attığım tüm adımları zevk alarak atıyorum ve istediğim herşeyi elde ediyorum...
Bu tamammen istemekle orantılı bişey insan istemediği severek yapmadığı hiç birşeyde başarılı olamazki.
işinde mutlu olmak insanlara pozitif enerji verebilmek için öncelikle yaptığın işi çok sevmelisin.ama bakmakla yükümlü olduğun insanlar varsa yada maddi açıdan zor durumdaysan sevmediğin işe yıllarca katlanmak zorunda kalabiliyorsun.el altından iş ara bence:)
sağlık sektörü derken meslektaşmıyız acaba:)
istedigim ise ulasana kadar her ise katlanirim, zamaninda yaptim da bunu yillarca, ustelik luks giderlerim icin değil kendime ve kiz kardesime bakabilmek icindi. iyi ki de pes etmemisim
böyle bir durumda hayatta yataktan kalkamam, işe hep geç kalırım, akşama kadar suratsız olurum ve sonundaa muhteşem son işten kovulurum :D
Şuan çalıştığım işimden memnunun zamanında sevmediğim işleri yaptım ve katlandım. Şunu diyim zoru görmeden kolaya ulaşamazsın..
Eğer maddi açıdan sorunun varsa katlanırsın, başka bi iş bulma ihtimalin varsa eğer çıkarsın hemen bi iş ararsın severek yapılmayan işte mutlu huzurlu olunmaz.
aslnda hala geç sayılmaz öss ye girip istediğin bölümü bile okuyablrsn.
Maddi anlamda calısman gerekiyorsan daha iyisini bulana kadar calısırsın ama eger yoksa katlanmana gerek yok
ınsan tek basına yasıyorsa katlanmaz evet ama benim sorumlu oldugum bi esim hatta cocuklarım varsa sevmek falan umrumda olmaz işi
ah ah okadar can sıkıcı bır durumkı her sabah ayaklarının ıstemeye ıstemeye işyerının yolunu tutması
bı ara bendede vardı bu durum ve psıkolojımı bozmustu resmen
en sonunda ayrıldım ve kurtuldum baska ıse gırdım
iki gün anca dayanırım
patronla kavga edip ayrılırım yırtarım dagları enginlere sıgmam taşarım
iş bulduğuna şükretceksn bu devirde...
2. gün pes ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar