Eğitim & Kariyer İçişlerine büro personeli olarak atandım. 😊Nasıl bir süreç bekliyor beni? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne kadar süre içinde başlarım muhtemelen? Güncellemeler+1 yıl Güncel İçişlerine büro personeli olarak atandım. 😊Nasıl bir süreç bekliyor beni? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayırlı olsun kanka gözün aydın. Şimdi birinci vazifen evlenmek 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Zaten evliyim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yaptım zaten yaa. Hani derlerya işe girdikten sonra evlenirsin diye. Ondan dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görev yerin nere başkanlığın kendi içi mi Yorumla Soran +1 yıl Yok değil. Sanırım kaymakamlıklar veya valilik Ankara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıı bide uzak bi kaymakamlık olursa zor olur gidip gelmesi Yorumla Soran +1 yıl İşte orası sorun Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman belli olur acaba görev yeri? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde oturuyosun şu anda. Çalışmak istediğin yeri talep edemiyo musun Duvarı yeterince kirlettik istersen dm yaz Yorumla Soran +1 yıl Yazamam kusura bakma Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Vali veya bir kaymakam'a yakın olacak mısın? 0 0 Yorumla
BİLGEÇAKIRRR Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Valla helal olsun tebrikler 🤗 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Uyuyamıyorum sevinçten Yorumla BİLGEÇAKIRRR +1 yıl Uyu bence çok iyi bir iş ve kimsenin gelemeyecegi bir nokta. Ama biraz yorucu olabilir Yorumla Soran +1 yıl Uyuyamıyorum. Yıllardır bekliyorum sonunda oldu Yorumla BİLGEÇAKIRRR +1 yıl Güzel bir kutlama yaparsın artık çocuklarla😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet. 😊 Yorumla BİLGEÇAKIRRR +1 yıl Yarın güzel bir yemeğe çıkın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayırlı olsun kaç puan almıştınız 1 9 Yorumla Soran +1 yıl 80 almıstım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bölüm neydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cevap verir misiniz Yorumla Soran +1 yıl Önlisans bilgisayar teknolojisi ve programlama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaş kaçtı? Yorumla Soran +1 yıl 33 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaş sorun olmuyor yani umarım ben de atanırım Yorumla Soran +1 yıl Umarım 35 den sonrası sıkıntı Yorumla
istanbulmurat Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl bu iktidara yıkama yağlama ve yavşama becerine göre değişir :)) 0 0 Yorumla
buradaişsiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hayırlı olsun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla buradaişsiz +1 yıl neeeye standın Yorumla Soran +1 yıl Ankara Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Aşırı kasıntı ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deme ya Yorumla DontJohn +1 yıl Dedim bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayırlı olsun kanka gözün aydın. Şimdi birinci vazifen evlenmek
Zaten evliyim
Teşekkürler bu arada
Şaka yaptım zaten yaa. Hani derlerya işe girdikten sonra evlenirsin diye. Ondan dedim
Görev yerin nere başkanlığın kendi içi mi
Yok değil. Sanırım kaymakamlıklar veya valilik Ankara
Hıı bide uzak bi kaymakamlık olursa zor olur gidip gelmesi
İşte orası sorun
Ne zaman belli olur acaba görev yeri?
Nerde oturuyosun şu anda. Çalışmak istediğin yeri talep edemiyo musun Duvarı yeterince kirlettik istersen dm yaz
Yazamam kusura bakma
Vali veya bir kaymakam'a yakın olacak mısın?
Valla helal olsun tebrikler 🤗
Uyuyamıyorum sevinçten
Uyu bence çok iyi bir iş ve kimsenin gelemeyecegi bir nokta. Ama biraz yorucu olabilir
Uyuyamıyorum. Yıllardır bekliyorum sonunda oldu
Güzel bir kutlama yaparsın artık çocuklarla😅
Evet. 😊
Yarın güzel bir yemeğe çıkın
Hayırlı olsun kaç puan almıştınız
80 almıstım
Bölüm neydi
cevap verir misiniz
Önlisans bilgisayar teknolojisi ve programlama
anladım teşekkür ederim
yaş kaçtı?
33
yaş sorun olmuyor yani umarım ben de atanırım
Umarım 35 den sonrası sıkıntı
bu iktidara yıkama yağlama ve yavşama becerine göre değişir :))
Hayırlı olsun
Saol
neeeye standın
Ankara
Aşırı kasıntı ya
Deme ya
Dedim bile