Doktor olduğunuza pişman mısınız?

Doktor olmak çok zor ve yıllar ca emmek isteyen bir meslek 6 yıl üniversite 5 yıl uzmanlık insan yaşlanıyor ve hayatını yaşayamıyor maaşlarda düşük bence bana göre. Bu kadar yılın haki okadarcik bir maaş olduğunu düşünmüyorum. Ve o yoğun iş saatleri sitres bir hastaya 5 dk vermek gibi bir çok şey. Doktor olan şiddet saygısızlık bir çok şey bunlar beni korkutuyor doktor olmayı düşünüyorum düşünme sebibim hastanelerde doktor olmak değil tabiki de bilimsel araştırmalar yapmak istiyorum çocukluğumdan beri. Farklı bilimler. Hakkından araştırmalar ve çalışmalar yapıyorum tabi bunlar küçük şeyler makine. yazılım. Kimya. İlaç. uzay Gibi Araştırmalar yapıyorum. Ama bunlar tabiki de bana parasal anlamda hiç. Bişey katmadi son aylarda e ticaret merak saldım tabi ailem buna karşı çıktı. herseyden çok çabuk sıkılan biriyim şu ki tıpa gitmek istiyorum ama ilk yıldan sıklmam muhtemelen çok yüksek araştırma bilim için paraya ihtiyacım bunun içinde en iyi geliri sagliyacak meslek tıp olduğunu düşünmüyorum
°° sizce ne yapmalıyım. ••Hangi bölüm bana uygun. °° Kendimi hangi üniversite lerde geliştire bilirim.•• yaptığım bilimsel çalışmalar ve projeleri nerde değerlendire bildirim
Pişmanım
Pişman değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Doktor olduğunuza pişman mısınız?