İş ararken böyle bir home office işle karşılaştım sizce riski var mı?

Merhaba sahibinden bulduğum işi sizinle paylaşıyorum fakat o kadar dolandırıcı var ki korkuyorum. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Bana iletilen mesaj şu sekilde

Merhabalar

İş hakkında bilgilendirme iletiyorum size atlamadan okuyun.

Yurt dışından Türkiye ye elektronik ürünler telefon parcalari export isi yapiyoruz. Kore şirketi olduğu için tron yani kısa adıyla trx ile ödeme alıyor. Türkiye de ki ödemeleri tl olarak alıp tarafımıza trx olarak ulaştıracak çalışma arkadaşları aramaktayız. Şahsi hesaplar kullanmamızın nedeni ise spot satış olduğu için şahsi hesaplar kullaniyoruz kendimizde yapiyoruz kişi başı aylık 270 bin tl yi gecmedigi surece sahsi olarak işlem görür bu yuzden birlikte çalışıcak iş arkadaşları arıyoruz.

İşimiz tamamen yasaldır. Herhangi bir illegal durum yoktur.

Çalışma saatleri sabah 10 akşam 8 arası oluyor. Sürekli iş üstünde olmanıza gerek yok ödeme geldikçe işlem yapıcaksınız burada önemli olan para geldiği anda size ulaşabiliyor olmamız gerekiyor

En cok odeme gelen bankalar burada yaziyorum

Vakifbank
Yapikredi
Kuveytturk
Teb
Akbank
Fiba bank
Qnb finans veya enpara

Her banka icin 100 tl
6 bankanız olursa 600 tl
Ödemeleriniz günlük olarak yapılacaktır.
Pazar tatil

İllaki aklınızda soru işareti kalıyordur parayı nasıl güvenip bize atıyorlar diye. Bu durumu da şöyle açıklayayım burada sizin hesaplarınıza gelen para müşterinin parası oluyor. Diyelim ki siz bu parayı bize atmadınız biz bu durumda müşteriye aldığı ürünü yollayamıyoruz müşteri de ürünü gelmeyince gönderdiği İban sahibini muhatap biliyor yani parayı bize atmadığınız taktirde muhatapınız biz değil müşteri oluyor durum bizden çıkmış oluyor

İş ararken böyle bir home office işle karşılaştım sizce riski var mı?