Son zamanlarda çok fazla insanın evden çalıştığını duymaya başladım. Sizce bu kalıcı bir çözüm mü?

Son zamanlarda çok fazla insanın evden çalıştığını duymaya başladım. Sizce bu kalıcı bir çözüm mü?
Ya artık şirketlerde insanları evde çalıstırıyor. Haftanın 3 günü ev 2 günü iş vesaire gibi. Bizim insanlarımız cahil. Ayağım kırıldı 2 ay evden çalıştım hiç bir iş geride kalmadı. Ama esnaf ve esnaflıktan zengin olan kesim parasını veriyorum işe gelsin gibi saçma bir düşünce içerisinde. Halnuki insanlar işe gitmeden evde uzanarak ya da altlarında donları ile bile pek çok işi yapabilecek kıvamda bugun. Bunun en büyük sebebi e artık işlerin pek çoğunun online ortamlardan halledilebiliniyor olması.
Bence çok işlevsel, iş yerine gitmeye gerek yok miss :D disiplinli olmayanlar yapmasın tabi... Ücretini tamamen alıp mesai saatleri de iyiyse geçinebilirler diye düşünüyorum.
Cevap
16Cevap
geçinirler bence
Komşum evren pandemiden bu yana evden işlerini yönetiyor, normal şartlardan daha iyi olduğunu söyledi, zaten emekliliğine de 1 kaç yıl var
Dün okudum bir soruda diyordu ki: "Evden online satış yapıyorum ve 70bin gelirim var." Bizde memuruz diye sevinelim 😁
Ben hiç home Office çalışan birini tanımıyorum. Yaptığı işe göre bence değişir. Yüzde 50'lik bir kısmı bana göre farklı iş yapıyor.
Bence de kalıcı bir çözüm, belki ilerki dönemde home office'de çalışmayı düşünüyorum..
Geçinebiliyorsun ve zaman senin oluyor..
Evden çalışma ile maaş azalmaz. Ancak ben evde tembellik çok yapıyorum, motive olmam zor oluyor. Akşama kadar video izliyorum 🤭
Evet geçiniyor bence çok mantıklı hem ev ortamında daha rahat olur..
kendimi hariç tutarsam evden işle geçinebiliyorum
Geçiniyor, hem de çok iyi geçiniyor. Çok kıskanıyorum öyle çalışanları🥲
Yaptigi işe bağlı olarak iyi para kazananlar olabiliyor
Eee 4 yıldır çalışıyorum ben 😅
Gayet iyi geçiniyorum
İyi bir şirkette çalışıyorsa direkt dolar üzerinden maaş alıyorlar mis gibi iş
Geçiniyorlar yazılımcılar, e-ticaret yapanlar.
Kira sorunu yoksa evinde zaten bir öğün yer iki öğün yemez yine yeter
Geçici çözüm sıkılır insan bir süreden sonra geçinen vardır illa
Yaptığı işin getirisine ve giderlerine göre değişir
Geçinebiliyor mu derken?
Normal iş yapıyoruz dışarda çalışmayla aynı.
Yıllardır home office çalışıp paraya para demeyen tanıdıklarım var. İşine göre değişiyor
Bence hem rahat hem de geçindiklerini düşünüyorum
Evet bence çok rahat, temiz iş
kalıcı oldu mesleğine göree
gecinilmese calismazlar gibi geliyo
Gayet iyi geçinen kişiler tanıyorum
Geçinebiliyo ki tercihi o yönde bdowjdıs
Geçinebiliyor bence geçici çözüm değil kalıcı
Bu konuda pek bilgim yok useniyorlar galiba 😂
İyi para alanlar var biliyorum.
Mis gibi , dışarıdan daha güvenli olduğu kesin.
Gidip alın teri dökmeden o paradan hayır gelmez
Konforlu olduğu kesin
Çok Benlik bir iş değil ya
Gayette geciniyoruz
İşine göre değişir
İşlerine göre
Mis gibi iş
yaptıkları işe bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?