Eski patronumla aramdaki buzları eritmeli miyim?

Bundan bir buçuk iki ay önce işimden istifa ettim. Nedeniyse iş yerinde bana iftira atıldığını öğrenmem. Ben bunları direkt patrondan da duymadım, iş yerindeki birinden duydum. Patronun da attığı iftiralar var, diğer çalışanların patrona söyledikleri de var. Bu konuları içeren bir mesaj attım patrona, işten istifa ettikten sonra tabi. Ne yaptığının gayet farkında, ama diğer iftiraları kimin veya kimlerin attığını söylemedi. O zamandan beri mümkün olan her yerden engelledim. Ancak dün onu aramak zorunda kaldım, işle ilgili belgeler kargoya benim adıma verilmiş. Ben aradım bunu dün, dedim belgeler bana gelmiş falan. Bugün de mesaj atmış, işle ilgili bir belgeyi hazırlar mısın diye. Artık orada çalışmıyorum ama kabul ettim, bir sayfa belge elime yapışmaz ayrıca büyüklük bende kalsın. Sonra da tekrar mesaj atıp evime gelme isteğinde bulunmuş. Tamam dedim, öğleden sonra boşluğum var. Ne konuşacak, ne diyecek bilmiyorum ama şimdiden size sormak istiyorum, o iftiralardan sonra aramdaki buzları eritmeli miyim? Açıkçası ben biraz kötü hissediyorum kendimi ona karşı, hiçbir şekilde benim kötü hissetmeme gerek yokken. Duygularımın bana engel olmasını istemiyorum ama.

Barış, her şeyi bir kenara koy.
Belgeyi hazırla sonra yüzüne bakma.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Saat 1 gibi geldi eve. Konuştuk ama hiç iftira mevzularını açmadı özür falan dilemedi yani. Ama barıştık artık aramızda kötü bişey yok. Konuşuyorduk falan cins köpeğini bana hediye etmek istedi. Şimdi de gezmeye çıkıyoruz birlikte şehir dışına, birkaç gün tatil yapıp pzt günü dönücez.
Eski patronumla aramdaki buzları eritmeli miyim?