2 buxuk ay oldu ise baslayali baslarda daha iyiydi benimle konusmaktan gozlerime bakmaktan cekinmiyordu, Simdi benimle muhattap dahi olmamaya calisiyor. Bende cay bile istemiyor gozlerini kaciriyor bakmamaya calisiyor bu derece rahatsiz edicek ne yapmis olabilirim? Eskiden daha iyiydi bana karsi benimle muhattap olmaktan gozlerime bakmaktan cekinmiyordu, acaba fazla gulumsedigim icinmi sadece ona karsi degil herkese karsi gulumsiyerek konusuyorum o yuzden artik gulumsemiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hoşlantı olabilir. Bi şey hissediyorsa olur böyle insan
Gerçektenmi baslarda begenisi vardi onu hissediyordum ona bir sey soylerken cok guzel bakarak beni gulumsiyerek dinliyordu dune kadar sonra ben fazla belli ettim sanirim ona karsi hislerimi bana kizdi bir sey soyledi anlamadim dedim gulumsedim şunu al dedim diye sert cikmisti yarinida ben isterim senden cay sen getirme demisti bunu daha oncede demisti oyle demesine ragmen o istemeden goturuyordum onu gormek icin cogunlukla odasinda oluyor cunku ikinci kere o kizmasindan sonra o sekilde yine uyarinca bu sefer goturmuyorum oda 1 kere istiyor o kadar
patronum 1 hafta yoktu bugun aksama dogru geldi sabahtan beri sakindim o geldi bakistik cok mutlu oldum onu gorunce; kalbim cok hizli atmaya basladi sonra ben ona cay verdim ikincide baya ellerim titredi ama baya neyse ben hrmen kacmanin derdine dustum patronum beni sakinlestirmek icin konusturdu kac kardessiniz hepiniz kizmisiniz evli var mı vs sorular sormaya basladi benim sesim felan titredi oda sinirliydi sonra benim bu tavrim onun hosunami gitti anlamadim bir neşelendi çok degil tabi oda farketti ona karsi heyecan yaptigimi ben lavaboya giderken elemanlara dediki konuşturun betulu ben diger elemanlara karsi normalim rahatim arada boyle oluyor patronum varken birde 1 hafta gormedim gelince beklemiyordumda heyecan yaptim orada kadin eleman dediki... bey dediki betul cekingen olabilir sen arada sorarsin derdi sıkıntısı var mı diye sizce anladilarmi nasil asicam bu olayi hep olmuyor ama oluyor sonucta
bence kendını tutamayaıp sana karsı koyamamamaktan kacıyor
Yani goz goze gelince aninda kaciriyor gozlerini goz ucuyla bakiyor bana sonra hemen basini egiyor ve soguk davraniyor peki bekarsa hoslaniyorsa her neyse artik neden duygularini sakliyorki
seni üzmekten korkuyor olabilir aşırı arzulıyor olabilir
Peki ben mesafeli durunca neden yaklasiyor bana
işini geleceğini riske atamaz istese de seni tepkini bileemez uzak durması normal ama emınım seni haayl ediyordur
Benim ona karşı duygularimi hissettigi için uxak duruyor olabilir mi?
sanmam seni istediğine emınım onunda yanlıs yapmaktan korkuyor aunı ısyeri faln yoksa orada yaapr seni imkanı olsa
Senin gibi aptalca dusunsem ya da oyle hissetsem orada bile bulunmam
ben erkek tarafından dusunuyorum kusura bakma lütfen
Erkeklerin hepsi boyleyse zaten... hepsi sapık degil iclerinde insan olanlarida var ki buda oyle bir sey yapmaz firsati olsada yataga atma dusuncesine burunmez
Bosver işini yap sen takma kafana bunları sen onun elemanısin unutma arkadaşı degil
Haklisiniz fakat bana bir iyi bir kotu olunca modum dusuyor ister istemez orada istenilmiyormus gibi hissediyorum ben uzak durdugumda ise yaklaşiyor
Tamam uzak dur o zaman kaç yaşındasın sen
24 yaşındayım patronumda 30 kusur yaşında
Bosver patronu rızkı veren Allah
Benim rizikla derdim yok ki sadece istenilmedigimi hissetigim yerlerde ya da huzursuz hissettiegim kisilerin yaninda durmak istemem o kadar coktan ayrilmistim işten ama buradan ayrilamiyorum ayrilmak istemiyorum maşi icin felan degil
Ney için istemiyorsun peki
Ben onun icin gdiiyorum işe baslarda boyle degildim ama sonradan ona karsi asiri heyecanlanmaya basladim yanimdan gecince bile kalbim cikicakmis gibi atiyor geldiginde mutlu oluyorum
Oha adam 30 yaşındaymış deli misin genç birini bulsana
Yaz detaylı konuşalım
Bende 24 yasindayim arada 7 yas normal degilmi
Yaz konuşalım işte
Canım sıkılıyor hem
7 yas çok bence
O istemeden çay kahve götür biraz nabzını yokla
baslarda begenisi vardi bana karsi onu hissediyordum ona bir sey soylerken cok guzel bakarak beni gulumsiyerek dinliyordu dune kadar sonra ben fazla belli ettim sanirim ona karsi hislerimi bana kizdi bir sey soyledi anlamadim dedim gulumsedim şunu al dedim diye sert cikmisti yarinida ben isterim senden cay sen getirme demisti bunu daha oncede demisti bana ama oyle demesine ragmen o istemeden goturuyordum onu gormek icin cogunlukla odasinda oluyor cunku oyle demesine ragmen goturdugumde sagol diyiyordu ikinci kere o kizmasindan sonra o sekilde yine uyarinca bu sefer goturmuyorum oda 1 kere istiyor o kadar
Tekrar götür
Peki tavri iyi olursa ya da tekrar goturdugumde istememesine ragmen ne dusunur sizce?
Belli olmaz
Patronla çalışan arasında fb olur ancak.
Fb? Neden ikiside birbirinden hoslaniyorsa karşilik verilmesin ki? Benim daha once calistigim yerde patronum asik oldugunu soylemisti karsilik vermiyecegim icin ayrilmistim o isten bu işte ise patronuma basta normaldim ama sonra ona karsi asiri heyecan yapmaya basladim aklimdanda cikmiyor duygularim olustu ona karsi sonrasinda sanirim bunu hissetti uzak duruyor ama oda beni basta begeniyordu
Öyle bir durumu kabulleniyorsan, karşılığını da alırsan, sorun yok zaten
Butun erkekler ayni degil zaten kullanacak olsa karsilik verirdi begenmesine ragmen
Bahsettiğin kişi patronun. Nasıl bir iş ortamınız var bilmiyorum. Kaç kişi var, kaçı kadın? Senin gibi böyle düşünen başka kadın çalışan var mı? Onun gönül ilişkisi yaşadığı çalışanı var mı, dışarıda konuştuğu birileri var mı? İşyerinde bu olayın duyulması patronun işini etkiler mi? Sorular sorular
Ciddi bir yer ama üstunluk yok yeri geliyor ayni yerde oturup yemek yiyiyoruz vs 6 kisiyiz benim disimda bir kadinda var ama o nişanlı geriside erkek onun disinda evli degil parmaginda yuzuk yok ve kendisi biraz muhafazakar bir tane daha patronum var orada sordugunuz bazi seylerin cevabi
Etkilermi etkilemezmi bilmiyorum ama elemanlar tuhaf bakiyor bize tuhaftan kastim benim ona karsi ilgimi ya da onun bana karsi soguklugunu vs farkli degerlendirip o sekilde bakiyor olabilirler
Peki senin amacın nedir?
Amacım eğer bana karsi bir seyler hissediyorsa bunu bana karsi aciklamasini saglamak ki başta bunu farkederekten ondan yüz bularak boyle bir amaca burundum ama sonra boyle yapinca kendimi geri cektim
Böyle sürecek mi bu
Ben sadece son bir kere bir sey deniyicem sonra ugrasmiyicam tavirlari ayni olursa deneyecegim sey ise 4 gun once ben fazla belli ettim sanirim ona karsi hislerimi bana kizdi bir sey soyledi bende anlamadim dedim ve gulumsedim şunu al dedim diye sert cikmisti yarinida ben isterim senden cay sen getirme demisti bunu daha oncede demisti oyle demesine ragmen o istemeden goturuyordum onu gormek icin cogunlukla odasinda oluyor çünkü, o kizmasindan sonra da o sekilde yine uyarinca bu sefer goturmuyorum oda 1 kere istiyor o kadar belki yine istemeden gotururum bakarim tavri nasil ona gore ugrasirim ya da ugrasmam ayni is yerindeyiz etkiliyor bu tarz davranislari ister istemez
Belki de göz önünde bu davranışları sergileyecek cesareti yok
Olabilir
İş sana kalmış. Ya cesaretlendirir açılmasını sağlarsın. Ya da yönünü yeni duruma göre ayarlarsın
Bugun bir sey ogrendim ben izin almistim 1 gun o sira arkamdan konusmuslar elemanlar patronum vs patronum demiski orada calisan kadın elemana betul cekingen olabilir bu arada cekingenim biraz neyse cekingen olabilir sıkıntısı derdi istegi vs varsa sen ogrenirsin sorarsin demis
Nasil cesaretlendiririm
Emin degilimki duygularindan bana soguk
Senin hünerine kalmış. Göz temasları ya da kaçırışları gibi bir süre takip edeceksin. Cesareti yok belli ama ilgisi var görünüyor
Peki ilgi varken bir erkek neden kaçar sizce karsisindaki kisidende ilgi gormesine ragmen
Belki gizli ilişki istiyor. Bunu bir tek o bilir
Muhafazakar aile yapisina sahip yani oyle capkinlik ya da gizli ask vs bunlara yeltenecek biri degil gibi
2 gun yoktu yakini vefat etmis sehir disina cikti gelsin başsagligi diliyicem o sirada uzun sohbet etmeye calisicam yapacagimdan emin degilim ama
Zora oynuyorsun
Neden zor
Bu kadar ilgiyi bir başka erkek çoktan görmüştü ve sana açılmıştı. Bu tip erkekler, genelde kaçarlar korkarlar karşısındakileri de mutlu etmeyi bilmezler. 😂
Sonunda ciddi şekilde üzülebilirsin, haberin olsun. Elde etsen de, etmesen de.
Ama sonucta o patron ben servis elemaniyim kacmasi normal degil mi? Ya da kacacaksa neden ilgi gosterdi ya da neden bana soguk arkamdan beni dusunuyor
Bugun cok kotu haber aldim 3 personel gelicek ve bu 3 personel kadin olursa ya da biri ikisi ve guzel olursa ve patronum etkilenirse ben direkt istem ayrilicam
Bir harekete başlamışsın. Olumlu ya da olumsuz sonucu al. Ona göre hareket et
Gelmesini bekliyorum gelmedi hala geldiginde tavırlari ayni olursa ya da bana karsi iyi olursa ona gore davranirim belkide en basindan beri ben yanlis anladim belkide merhamet ettigi icin bana o sekilde davrandi
Ya 😢😢😢😢😢 evliymiş sanırım elemanlardan biri... beyin eşine bir sey dedi tam anliyamadim ama evliymiş 😢😢 kocaman hayalkirikligi oldu
Mutsuz son. Keşke mutlu sonsuz olsaymış.
Keşke ama belki ben yanlis anladim parmaginda yuzuk yok olsa takmazmi ya da benim ona karsi ilgimi gordugunde takardi kimse bahsetmiyor evli oldugundan
Evli erkeklerin çoğu yüzük takmıyor artık. Evli olup da senin ilgini gördüğü halde yüzük takmıyorsa seninle ilgili demek ki
Benimle ilgili derken ben başta mesafeliydim basta ilgilenen ve ilgilenmedigim icin ilgilenmedigim icin derken yani onunla pek muhattap olmuyordum tavir aliyordu yani ilgi gosteren oydu
Acil bakarmisinnn
patronum 1 hafta yoktu bugun aksama dogru geldi sabahtan beri sakindim o geldi bakistik cok mutlu oldum onu gorunce; kalbim cok hizli atmaya basladi sonra ben ona cay verdim ikincide baya ellerim titredi ama baya neyse ben hrmen kacmanin derdine dustum patronum beni sakinlestirmek icin konusturdu kac kardessiniz hepiniz kizmisiniz evli var mı vs sorular sormaya basladi benim sesim felan titredi oda sinirliydi sonra benim bu tavrim onun hosunami gitti anlamadim bir neşelendi çok degil tabi oda farketti ona karsi heyecan yaptigimi ben lavaboya giderken elemanlara dediki konuşturun betulu ben diger elemanlara karsi normalim rahatim arada boyle oluyor patronum varken birde 1 hafta gormedim gelince beklemiyordumda heyecan yaptim orada kadin eleman dediki... bey dediki betul cekingen olabilir sen arada sorarsin derdi sıkıntısı var mı diye sizce anladilarmi nasil asicam bu olayi hep olmuyor ama oluyor sonucta
Bence seninle ilgilenmiyor o. Patron çalışan gözüyle bakıyor
Nerden anladin
Ama bana bakışlari oyle demiyor
Senin ona baktığın gibi onun sana bakışı da aynı olsaydı. Harekete çoktan geçmişti.
Oradaki insanlardan cekiniyor olBilirmi ya da benden cunku asiri hassas buluyorlar beni adim atsa bana benim kendimi cok uzecegimi vs dusunmezmi
Bugun goz goze gelip durduk onu gordum cok mutlu oldum asagi inmeden onun parfum kokusunu aldim kesin geldi dedim indim uzunca bana bakti sinirliydi baslarda sonra benim o tavirlarimdan dolayi olsa gerek ustune alindi cunku yumusadi
Sana sempati gözüyle bakıyor olabilir ama bu asla hoşlantı değil. Bana göre.
Peki beni neden kiskandi diger patronumdan
Anlık koruma güdüsüyle diğeriyle yarışa girmiştir. Diğerinin belki kadınlarla ilgili kötü ünvanları vardır
Digeride ayni oda iyi niyetli
Neyse 1 haftadır yazışıyoruz farkında mısın? Dm den yüriüseydim, sevgili olmuştuk belki 🤣. Bu işin sonucunu artık dm den yazar haber verirsin. Kendine iyi bak. Dikkat et lütfen
Peki son bir sey sorabilir miyim? Bana oradaki kisiler neden... beye karsi heyecanlaniyorsun diye sorarlarsa ne soylemeliyim kendimi ele vermemek adina
"O patron ben çalışanım" de geç. Bence
Ne yapmasını istiyorsun sana
Eskisi gibi olmasini obur turlu kendimi kotu hissediyorum sanki bana zor tahammul ediyor gibi istenilmiyormusum gibi o yuzdem boyle devam ederse ben isi birakicam zaten
İstersen yaz konuşalım
Kac yasindasin
18 yaşındayım
Bence gülümsedin diye.
O yuzden artik gulumsemiyorum
Patronun gülüşüne aldanma
Aldanmıyorum
Tamam
Neden bunu dert ettin ki?
Ayni iş yerindeyiz kendimi kotu hissetmeye basladim
Umursama o kadar... işine gücune bak👍
Bakamiyorum aklımdan da cikmiyor
Valla git binsor o. zaman... iki sik var.. ya cok iyi olirsunuz yqda kovulursunuz
Kovulmam ama iyide olmaz
E yani sonuç?
Sonuç yok sormadan bilemem ama sormamda ben gayret edicem umursamamaya askinda bu kadar takılmazdim ama ona karşı boyleyim
Farkli duygulqr mi besliyorsun acaba?
Farkli duygular derken benim ona karsi duygusal anlamda besledigim duygular var
Romantizm yq da cinsellik gibi mi
Aşık oldum aklimdan cikmiyor yanimdan gectiginde bile kalbim cikicakmis gibi atiyor o gelince cok mutlu oluyorum yanina bahaneden ugruyordum ama onuda kesti artik ben isterim sen getirme dedi gidemiyorum
Yqni neden sorunu bunşekilde sormadın ki.. bulmaca cözdurüyorsun bize... Patronnolmaz zor işler ve uzulursun
😂😂😂😂😂 obur turlude para meraklisi o bu şu diye onyargi ile yaklasiliyor neden olmuyor daha once calistigim yerde patronum bana asik olmustu direkt cikti istem demekki olabiliyor kullanmak icin goz boyamak icin degildi oradaki elemanlarin hepsi farkindaydi bana karsi ilgisini bende cikmistim bundan neden olmasin
Kız az once yorumunda ben yuz vermedim eskisine demistin simdi ciktim diyosun! Anlasildi hepsi hikayeymiş:(( iyi geceler
Eski patronuma yuz vermedim isten çıktım dedim bu patronumda oyle degil isten ayrilmak istemiyorum onu bir daha gorme sansim kalmiyacak diye neden gerizekali gibi yoruyim kendimi olmiyan seyler icin buraya sorup vaktimi harciyim
Belki yanlış anlamıştır
Evet banada oyle geliyor ama beni begeniyordu başta
İşte sevdiği kizmistir
Bugun bir sey ogrendim ben izin almistim 1 gun o sira arkamdan konusmuslar elemanlar patronum vs patronum demiski orada calisan kadın elemana betul cekingen olabilir bu arada cekingenim biraz neyse cekingen olabilir sıkıntısı derdi istegi vs varsa sen ogrenirsin sorarsin demis
Ilgili sana
Ama bana karşıda soguk
Mahsuz
Neden mahsuz oyle davraniyor benim ona karsi ilgimide gordu
Yav hala adamı tav edemedinni
Senden hoşlanmış sanırım
Zaten baslarda begenisi vardi onu hissediyordum ona bir sey soylerken cok guzel bakarak beni gulumsiyerek dinliyordu dune kadar sonra ben fazla belli ettim sanirim ona karsi hislerimi bana kizdi bir sey soyledi anlamadim dedim gulumsedim şunu al dedim diye sert cikmisti yarinida ben isterim senden cay sen getirme demisti bunu daha oncede demisti oyle demesine ragmen o istemeden goturuyordum onu gormek icin cogunlukla odasinda oluyor cunku ikinci kere o kizmasindan sonra o sekilde yine uyarinca bu sefer goturmuyorum oda 1 kere istiyor o kadar
5 sezonluk yaz dizisi bu yaza diğün var ahalii
Kafeslicen yani 😊
Ne kadar kotu kelime sizin gibi kisiler mumkunse yorum atmasin!!
Sktkr git aqqq
Bir çok şey olabilir
Basta beni begeniyordu hissediyordum sonradan sanirim benimde ona karsi hislerimin oldugunu dusundu geri cekti kendini