Ben çalışmıyorum ev hanimiyim eşim emniyet personeli surekli insanlardan tepki alıyorum maaşın yok eşin neden işsiz birini aldı diye sizce haklılar mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu milletin hayatına salça olup bik bik öten tiplerin ağzına bir tane yapıştırmak istiyorum. Size ne ya size ne! Bunlar özel sorular sormaya kimsenin hakkı yok, kimseyi de ilgilendirmiyor. Sen nasıl mutluysan öyle devam et, etrafa kulak asma 🤍
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim hemcinsm olarak benimi koruman çok hoşuna gitti
En İyi Cevaplar
+1 yılonlara neymiş haydaa
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum ki 🤷♂️
Bence çalışmayan daha iyi. Çünkü iş hayatının stresi ve koşuşturması insanın enerjisini bitiriyor. O bitik enerjiyle ev işlerini yapmak, çok sağlıklı olmuyor. Bir de çocuk falan varsa anne sevgisinden mahrum kalıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBayağı zor oluyor çalışırsam eve temizlikçi çocuğa bakıcı falan olması lazım anne baba sevgisi daha uzak kalacak dediğiniz gibi
Haklı değiller çünkü şöyle bir durum var tabiki her insan gibi çalışıp çalışmamak bi seçenek ve sonuçta eşin seni böyle kabul ediyor. Millet her şeye burnunu sokmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede sokmasın yeter ya bıktık valla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u +1 yılÇalışan eş
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bulursun
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılKıskanıyorlar kızım seni sen ne bakıyorsun onlara ama yine de sen diplomalarıni al dursun kenarda lazım olur
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen alayım ben diplomalı ev hanımı olmaliyim😀
- +1 yıl
Hayır al dursun yani öbür gün ne olacağı belli mi diploman olursa iş bulursun en azından
Soran+1 yılHaklisin valla ben diploma alırsam çalışırım ama ozaman üzülürüm
- +1 yıl
Bu hayatta her şey mümkün o yüzden herşeye hazırlıklı olmak gerek
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Sadece haklı olmakla kalmıyim kendinizi ileriyi hep düşünün
Soran+1 yılEvet dogru
- +1 yıl
Mutluluklar kimsenin lafına bakma derim
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılesin seni sen esini ilgilendirirsin, otekilere ne dustugunu burada anlatmamiza ihtiyac yok ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler öyle tabiki ama 1 değil artık kaç kişi söyledi eşimin arkadaşlarının eşleri ya öğretmen ya hemşire onlarda şaşırıyorlar
+1 yılTamam bu zaman da zor olabilir ama bu kimseyi ilgilendirmez. Bir de milletin ne dediğine bakmayın siz mutluysanız gerisi önemli değil
07 Yorumla
Soran+1 yılEşim bu durumdan memnun
- +1 yıl
Tamam o zaman sorun yok demektir. Bu kimseyi ilgilendirmez ki hem de...
Soran+1 yılHaklısınız takıyorum işte
- +1 yıl
Yani siz de haklısınız insansınız sonuç da psikolojik olarak kafaya takılabilir ama uzatılacak bir konu değil sizlik bir sıkıntı yoksa boşverin...
Soran+1 yılBosveriyorum o halde
- +1 yıl
E bi zahmet sen mutluysan gerisi önemli mi sence?
Soran+1 yılDeğil tabiki
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçalışan daha iyi olduğu düşünülebilir malum hayat pahalı,
06 Yorumla
Soran+1 yılFarklı Bi düşünce
- +1 yıl
evet, tek maaşla artık cidden rahat hayat sürmek imkansız çalıp çırpmazsan
Soran+1 yılO yönden haklısınız ama Bi şekilde geçinmeye calsiiyoruz
- +1 yıl
geçinmeye çalışılır tabi ki de, haklılık değil ama sonuçta çalışan da olabilir idi olmayabilir de bunu sorgulamak kimsenin haddine değil
Soran+1 yılÖyle tabiki
- +1 yıl
ama üstesinden gelinirdir
İstersen çalışırsın istemezsen çalışmazsin bu kimseyi ilgilendirmez
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama çok sıktılar artık
+1 yılDeğiller dünyanın en zor işi ev hanımlığı anneliktir. Sen kafanı takma
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok sagolun
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılÇalışan eş çöp. Akşam gel eve ne karı var ne yemek var ya
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe alakası var ya.. !! Evdeki işlerin yoğunluğu az mı sanki?
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef ev çok zor
+1 yılSen ne iş yapıyorsun
017 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okuduğunuza eminmisinizz
- +1 yıl
Evet ama merak ettim
Soran+1 yılEv hanimiyim
- +1 yıl
Evlisin yani teşekkür ederim
Soran+1 yılEvliyim
- +1 yıl
Bu bakış açısı çok yanlış evet
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Nasıl gidiyor peki evlilik
- +1 yıl
Ben çok sıkıntı yaşıyorum
Soran+1 yılEvliliktemi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Takip eder misin 😉
Soran+1 yılEdemem
- +1 yıl
Yav böyle yapma. Bende evliyim. Demek ki bir sebebi var. Duvar gibi davranma.
Soran+1 yılSizin evliliğinize ne yapabilirim?
- +1 yıl
Anlatacağım işte. Ön yargı anıtını yıkarsan şayet 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsanlar haklı işi gücü olmayan biriyle kimse evlenmek istemez ki bence sende çalışmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılEşimin memnun olduğunu düşünüyorum her insan ayni degil
Cevap sahibi+1 yılEsin memnunsa sorun yok yeter ki daha sonradan sorun yapmasin sana çalış diye
Soran+1 yılYok ya polislik sınavına gireyim beraber çalışırız diyorum onu bile kabul etmiyor
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKımseyı ılgılendırmemelı
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Sen kendıne bak eşine bak dıs kapının mandallarına takılma
Soran+1 yılHaklisiniz
Kimene onlara giren çıkan varmiymis
010 Yorumla
Soran+1 yılVar mış demekki
Soran+1 yılTepki gösteriyorum zaten kötülüğünde dememişler öyle diyolae
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılOlabilir 😀😀😀
Soran+1 yılPekiala
+1 yılKimseyi ilgilendirmez bu durum
09 Yorumla
Soran+1 yılEşim de öyle diyor ama sinirlerm bozuluyor
- +1 yıl
Kim olsa siniri bozulur. Verdiğin tepki normal
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl3 yıl oldu
- +1 yıl
Maşallah. Bende 12 yıl oldu
Soran+1 yılOhh darısı bize inşallah
- +1 yıl
İnşallah.
Soran+1 yıl❤️❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani çalışmak doğru olan bence
03 Yorumla
Soran+1 yılOkumaya karar verdim okuyup çalışayım madem siz ne iş le mesgulsunuz
Cevap sahibi+1 yılMantıklı bir karar okuyorum bende
Soran+1 yılNe guzel
Haksızlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılKimisi kendine göre haklı
+1 yılÇalışan eş isterim
08 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne iş yapiyosunuz
- +1 yıl
Ne yapacaksın? Benim ne iş yaptığımla alakası ne yani? Aylık 15/18 bin gelirim olsa bile eşimin sosyalleşmesini eve geldigimde canım sıkılıyor demesini isterim+ madem hayat müşterek erkeklerde eşşek değil değil mi
Soran+1 yılErkek eve bakmaya zorunludur eşseklikle alakası yok sizin sorumlulugunuz bunu gerektiriyor kadınlarda essek değil cocuk bakmaya ozaman bizde çocuklarımıza bakmayalim
- +1 yıl
Bazı kadınlar herşeyin mükemmelini istiyor işten gelen adamın beynini yiyor her konuda şikayetçi memnuniyetsiz oluyor. Çalışmıyorsa herşeyin mükemmelini isteyemez hayat şartları belli. Eğer ki zamanla yaparız olur diyorsa sorun yok anlatabildim mi?
Soran+1 yılÖyle olması gerekiyor evlilikte anlayış gerekli
- +1 yıl
Aynen. Benim kızdığım şey tek kişinin çalışıp herşeyin en mükemmeli istenmesi hayat şartları belli yani herşeyin mükemmeli için 2 kişi çalışması şart.
Soran+1 yıl2 kişi çalışmada şu devirde hicbisey dört dörtlük olamaz ya
- +1 yıl
Aynen
+1 yılBenim eşim çalışmıyor benim paramı yiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılRahatsızmısın bu konuda peki
- +1 yıl
Hastalık derecesinde alışveriş yapmasından rahatsızım. Kartlarını defalarca kaptmama rağmen gidip tekrar açtırıyor
Soran+1 yılYok ben öyle değilim hahdhaj ayda 600 harcarım veya harcamam
Çalışan
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne iş yapiyosunuz
Soran+1 yılAnladm
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSacma boş ver onlari
01 Yorumla
Soran+1 yılBosverdim zaten
+1 yılÇalışmasın
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden
- +1 yıl
Evde olması daha güzel istediği sigorta emeklilik ise ben sigortasını yatırırım gezmek eğlenmek ise zaten Özgür istediğini yapabilir ben çalışıyorum eşimi ailemi parasız bırakacak değilim
Soran+1 yılGüzel düşünce ne iş yapıyorsunuz
- +1 yıl
Kendi işimi yapıyorum oto yıkama ayriyetten de network işi ile uğraşıyorum
Soran+1 yılAllah daha bol versin inşallah
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için
Allah sana da hayırlı olanı versin
Soran+1 yılTeşekkürler
haklılar
023 Yorumla
Soran+1 yılKötü Bi durum yani
Soran+1 yılSiz ne iş yapıyorsunuz acaba
Soran+1 yılDeğişik düşünce yapısı eşimin parasını neden harcamiyimki eşim sonuçta
- +1 yıl
degisik dusunce yapısı degil artık günümüzde kadınların is sahibi olmasının ne kadar önemli oldugunu idrak edememissen sen geri kalmıssındır kusura bakma. kimse sana esinin parasını harcama demiyor. senin de elin is tutsun kendi ayakları üzerinde durabil diyor. kadınla kocasının maasları ortaktır ortak harcanır senin paran benim param muhabbeti olmaz. ama istedigin biseyi alacaksan bile kendi emeginle kazandıgın maasla almak baska, kocana gidip de bana su kadar para ver diye dilenmek baska. ekonomik özgürlügü elinde olanlara erkekler daha cok saygı duyar
Soran+1 yıl3 yıllık evliliğimde eşimden hiç para dilenmedim kendime ait kredi kartım var cüzdanımda paramda eksilse kendi koyar cuzdanima bence tercih meselesi çalışmak geri kalmakla ya da geri kafalılıkla alakası olduğunu düşünmüyorum çalışmaya karşı degilim
Soran+1 yılBence olmuyor eşim okadar dusunceliki istememe bile gerek kalmıyor
Soran+1 yılEşim çocuğumuz olduğu için çalışmama karşı zaten olurda öyle bisey olursa sizi 10 yıl geçsede bulur Rahatlatır söylerim merak etmeyn
Soran+1 yılÇocuğumuz olduğu için. Diye belirtmiştim oysaki daha 1 bucuk yaşında
Soran+1 yılGerçekten çok saçma düşünüyorsunuz bir erkek çocuğa nasıl bakabilir çocuğa bakmak annenin görevidir hanfendi sizi babanızmi emzirmiş babanizmi büyütmüş?
- +1 yıl
cocuk yapmasını biliyor da bakmasını mı bilmiyor :DD bakmasını bilmedigi cocugu niye yapıyor o zaman :DD bu kafa yapısı yüzünden ileride bu cocuklar büyüyüp babam bana bakmadı baba sevgisinden mahrum kaldım diye psikiyatristlik oluyo yanlıs sevgili secimleriyle hayatlarına sıcılıyo :DD emzirmek mi tek cocuk bakma görevi :DD benim bi akrabamın 2 kızı var 2 kızına da en az anneleri kadar bakıyor annenin görevidir demiyor. ben hayatımda bu kadar akıllı 2 cocuk da görmedim. baba farkı ortada :DD neyse bu cehaletle daha fazla muhatap olamicam :DD
Soran+1 yılEşim çocukla ilgileniyor altında değiştiriyor yemeğini de yediriyor demekki yardimci oluyor bana oglunada babalık yapabiliyor ama tırnak içinde söylüyorum babalık yapıp ilgileniyor ama çocuğa ben bakıyorum çünkü annesiyim Allah şimdiden sizin eşinize sabır vermeli çocuğu eşinize bırakıp gezmelere de gidersiniz çocuğu beraber yaptık bende para kazanıyorum diye
- +1 yıl
tabi ki yeri gelecek ben arkadaslarımla cıkacagım gezecegim cocuk babasında kalacak. yeri gelecek adam arkadaslarıyla cıkıp gezecek cocuğa ben bakacagım. cocugun bakımı %50 anne %50 babadır. zaten ben cocuk yapmayı da düsünmüyorum. cocuk ayak bagıdır. özgürlügü kısıtlar. ben kocamla istedigim an istedigim ülkeye ucamayacaksam ne diye evleneyim
Soran+1 yılBen Bi anne olarak çocuğu eşime bırakıp gidemem bakamaz Bi kadın kadar düşünemez aç mı tokmu diye çocuğu ayak bağı olarak düşünüyorsanız buna diyecek hic birsey diyemiyorum evlilik gezme tozma değil bence ama neyse diliniz pabuç kadar sizinle ne Ben ne ilerdeki eşiniz tartışmaya girebilir
Soran+1 yılBir erkek kadın Kadar düşünemez harbi bu nasıl Bi yıkıklık ya abla sen çalış sen para kazan esin evde cocuk baksın sen gez toz
Soran+1 yılÖyle eşler de kucak açmış seni bekliyordu zaten
+1 yılÇalışan tabi ki
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmak istiyorsun demek ne iş yapiyosun
+1 yılSana ne de.
01 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra dicem
+1 yılKime ne ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama insan düşünüyor işte
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İnsanlardan "eşin neden işsiz birini aldı" tepkisi alıyorum. Sizce çalışan eş mi çalışmayan eş mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım