Kpss den en az kaç puan almalıyım? Mülakata katılmak için. bilgisi olan var mı? Astsubay var mı aranızda. Bilgi verebilecek? 60 puan demeyin. Taban puanı sormuyorum.
... Puanı alınan kesin çağırılırsın. Dediğiniz bir puan. İnternette araştırıyorum son kabul edilen kişinin puanını ama bulamadım. Yardım eder misiniz? Sınava az kaldı ve çok stresliyim
... Puanı alınan kesin çağırılırsın. Dediğiniz bir puan. İnternette araştırıyorum son kabul edilen kişinin puanını ama bulamadım. Yardım eder misiniz? Sınava az kaldı ve çok stresliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olma ne gerek var hayatın boyu garsonluk yap daha iyi mk
Neresi daha iyi? Asker olmak çok daha iyi. Bi benim hayalim.
İyi falan değill boş bir şey patates falan kestiriyorlar boş boş
Astsubay diyorim. Her neyse. Sorduğum soru bu değil
Ayrıca o dediğini sözleşmeli er bile yapmıyor. Astsubay olmaktan bahsediyorum. Bilgin bile yok. 🤦🏻♀️ Patates diyorsun
Boş yapan sensin. Ailemde asker astsubay uzman ve polis çok ama yakın zamanda değil. En iyi ben biliyorum mk. Senin dediğin selam saçma ve boş. Geçmişi bimiyorim ama yakın zamanda kaç puan gerek bilgim yok. Senin gibi boş bir insana denk geldim şansa bak. Sen git garsonluk yap.
Aşko inş olamazsın amin yhani
İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı aşkom 😘
Sn bilirsin aşko yhaa ruhunda kölelik var demekki nese
Keşkene birazda iki kulağın arasındaki kullansan, neyse
Savaş zamanı o kölenin gölgesine sığındığında görürüm seni. Git de bir şeyler öğren. Bağımlı slk insan
Ne şavaşı ak hangi çağdayız haberin var mı?
Açta haber izle mk salağı 🤦🏻♀️
Sende git insanlara kölelik yap mk salağı. Senin ben olmayan beynini
Olanlar söyleyemez ki
Özel bir soru sormuyorum ki. Mesela kpss den 90 vs alırsan mülakata çağırıyırsın veya 70 ile çağırılmazsın gibi bir bilgi istiyorum sadece
Umarım bilen çıkar
Umarım
Senden olsa olsa cirak olur
Ne alaka
Erkeklere ozenmeyin vatan icin catismaya katil o zaman derim aaa bak bu kadin vatan icin canini feda ediyor derim
Asker olan bayan kuzenim de var merak etme. 5 yıldır görev yapıyor. Ne erkeği özenmesi. Bilip bilmeden konuşmayın. Bu çocukluk hayalim ve ölsemde vaz geçmeyeceğim. Senin ne dediğinde önemli değil. İstediğini düşün. Bu vatanı korumak için asker olacağım mk. Ya ölürüm ya savaşırım ya görevimi yaparım fark etmez. Boş yapma bilip bilmeden
Laf yapma icraat yap
Whahahha icraat yapacağım zaten. Bunun için puan soruyorum slk.
Vatan icin savas heykelini dikecegim
Senin dikeceğin heykeli mi kaldım
Varsa da cevaplamazlar 😂
Neden
Karaktersizlik bencillik vs.. kimsenin günahını almiyim ama biraz böyleleri var... cinsellik olsa bak nasıl yazıyorlardi
Öyleleri çok var :(
Maalesef bilgim olsa cevaplardim ama maalesef bilmiyorum
İlgin için teşekkür ederim
Rica ederim
Bir daha düşün olmakta
Kararımı verdim ben
Saçmalamayın Allah aşkına ya belli ki toysun
24 yaşındayım ne toyu? Sen kaç yaşındasın da sanki
Bide bu yaştan sonra sınava hazırlanıp mı olacaksın bide?
Sana soracak değilim. Evet hazırlanıp olacağım. Araştırdım ve neler olacağını biliyorum. Karşında çocuk yok. Altı üstü bir soru sordum puan ile ilgili. Bilmediğim tek şey o. Kararımı sorgulamak sana düşmez. Bilmiyorsan yorum yapma
Boş konuşma ya. İstemekle bitiyordu sanki... Rezil olacaksın haberin yok. Kıza yakışır meslek mi tükendi. Tiktokta asker videoları izleyip gaza geliyosunuz bide. Ayrıca astsubay için yaş sınırı var sen çoktan geçmişsin
Kpss ile olabilirim. Tiktok ile alakası yok. Ailemde asker dolu ve kpss ile astsubay olabiliyorum. Küçüklük hayalim bu. şu an öğretmenim ama ben asker olmak istiyorum. Gelip bana boş yapma. Ayrıca kız erkek ayrımı yapma bana. Bıktım siz gibi cahillerden
Kes sesini ya