Eğitim & Kariyer Boyum 157 subaylık olur mu ve subay nasıl olunuyor bilgi verir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Psikoloğum ama maaslardan dolayı subaylık daha cazip geldi 24 yaşındayım bilgi verir misiniz Güncellemeler10 ay Sakin olun pdr veya psikolojiye devam ediyorum görüşürüz 👋🏼 Boyum 157 subaylık olur mu ve subay nasıl olunuyor bilgi verir misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
IslıBirAdam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Bu bilgiler TSKda yazıyordur burası ne alaka 0 1 Yorumla Soran 10 ay Tsk bilmiyorum Yorumla
_prıwmonss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Ben sana kılavuz atayım istersen Orada yazıyor 0 2 Yorumla Soran 10 ay Çok sevinirim Yorumla _prıwmonss 10 ay Yaz bana Yorumla
MelihCicek01 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Subaylık çok zor ya :(eğitimleri fena 0 6 Yorumla Soran 10 ay Ama maaşı için deger Yorumla MelihCicek01 10 ay Polis olamanmı ya orası rahat bence polis ol ya bende psikolog gibi yim ya burada günde 3.4 kişinin derdini dinliyorum hemde bedavaya Yorumla Soran 10 ay Polise boy yetse olurdum Yorumla MelihCicek01 10 ay Ne boyu istiyorlar piskolok maaşı kaç lira Yorumla Soran 10 ay Düşük benim boy 157 Yorumla MelihCicek01 10 ay Polislik kaç isteniyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Psikolog olarak kal abla😂 0 8 Yorumla Soran 10 ay Niye Yorumla Cevap sahibi 10 ay Çok küçüksün boyut olarak Yorumla Soran 10 ay Boydan kesin elerlermi inisiyatife bağlı dedi bir jandarma arkadas Yorumla Cevap sahibi 10 ay Elerler mininum 1.65 filandır yani kısa olmaz bence Yorumla Soran 10 ay Ben kesin bilenlere soruyorum Yorumla Cevap sahibi 10 ay Herkes olmaz diyor abla unut Yorumla Soran 10 ay E jandarma arkadaşım inisiyatife bağlı dedi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evet ya devam et küçük kalıbın var abla ne gerek var subaylığa psikologluktan devamm Yorumla
ZIPPİRK190110 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 10 ay Subay olma zor boş ver 0 3 Yorumla ZIPPİRK190110 10 ay Boyun yetmiyor zateb Yorumla Soran 10 ay Kesin elerlermi yani Yorumla ZIPPİRK190110 10 ay Boyun yetmiyor kesimi yok basvurma Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Çok zor birinin yardımcı olması lazım sinir 1.62 0 3 Yorumla Soran 10 ay Sitede 160 yazıyor Cevap sahibi 10 ay Güncellenmiş o zaman subayım ben istersen yardımcı olabilirim Soran 10 ay Soguttular meslekten teşekkür ederim yinede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu bilgiler TSKda yazıyordur burası ne alaka
Tsk bilmiyorum
Ben sana kılavuz atayım istersen Orada yazıyor
Çok sevinirim
Yaz bana
Subaylık çok zor ya :(eğitimleri fena
Ama maaşı için deger
Polis olamanmı ya orası rahat bence polis ol ya bende psikolog gibi yim ya burada günde 3.4 kişinin derdini dinliyorum hemde bedavaya
Polise boy yetse olurdum
Ne boyu istiyorlar piskolok maaşı kaç lira
Düşük benim boy 157
Polislik kaç isteniyor
Psikolog olarak kal abla😂
Niye
Çok küçüksün boyut olarak
Boydan kesin elerlermi inisiyatife bağlı dedi bir jandarma arkadas
Elerler mininum 1.65 filandır yani kısa olmaz bence
Ben kesin bilenlere soruyorum
Herkes olmaz diyor abla unut
E jandarma arkadaşım inisiyatife bağlı dedi
Evet ya devam et küçük kalıbın var abla ne gerek var subaylığa psikologluktan devamm
Subay olma zor boş ver
Boyun yetmiyor zateb
Kesin elerlermi yani
Boyun yetmiyor kesimi yok basvurma
Olmaz
Olmaz
Çok zor birinin yardımcı olması lazım sinir 1.62
Sitede 160 yazıyor
Güncellenmiş o zaman subayım ben istersen yardımcı olabilirim
Soguttular meslekten teşekkür ederim yinede
kurtarmaz boy