2022 YKS'ye 250 gün kaldı. Bu kalan zamanda günde en az 15 saat ve verimli çalışsam eşit ağırlıkta ilk 500'e girebilir miyim?
Not: Obp 93 ve ikinci kez sınava gireceğim. ilk yıl ne 11 ne de 12. sınıf konularını bilmeyerek sayısaldan girip 250k yaptım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendine inandığın ve zamanını verimli gecirdigin sürece yapilmayacak hiçbir şey yok.
Dehhh dıgıdıg dıgıd yürü kızım bastır
Ben 120 gün çalışıp 20 k yapmıştım sayısalda
nasıl yaptın knka taktiklerini alıyım ya
Temeli olan bir insandım o yüzden zor olmadı. Günde 10 saat çalışırdım
bende de temel var fen lisesi çıkışlıyım. sence yapabilir miyim ben de?
Bende fen lisesi çıkışlıyım. Yaparsın sen
sence ben günde en az kaç saat çalışayım ya?
Hedefin ne
şu an ilk 500 sadece de belli okul ve bölümler var aklımda
Çok çalışman lazım ama zor.
knka fen lisesi çıkışlıyım. temelim falan var da yanlış yönlendirildiğim için çalışmadım da ders de dinlemedim son iki yıl. kalan günlerde paso mat kasacam. sence günde en az kaç saat çalışma lazım?
Çok çalışmak da çok yüklenmek de yanlış bence. Oranı iyi ayarlaman lazım. Sıkılmaman lazım. Zor dediğim de 250 binden 500 e çekmek zor o açıdan dedim. Ayrıca hedefin böyle olsun tamam da gerçekçi olarak da 10 bin de en fazla
biri sayısal biri eşit ağırlık ama onu geçtim çalışarak ya da konu bilerek getirilen bi 250k yok aytsi neredeyse çözülmeyen sadece tyt ve obp ile var olan bir 250k var ortada.
valla sıkılsam da kasarım sıkıntı motivasyon eksikliği inan
Haklısın sen bilirsin ama sınav sadece başarı demek değil. Stres, o anki duygu durumun bunlar da etkili. Bu yüzden direkt 500 yaparım demektense evet hedefim 500 ama şu kadar yapsam da üzülmem demen lazım. Hayal kırıklığına uğramaman için. Yoksa hedefin gayet güzel.
Ayrıca sınavın kolaylığı zorluğu, standart sapması bile çok çok etkiliyor. Her şeye hazırla kendini. Kaç bin yaparsan yap yedekte hep Bi hedefin daha olsun.
knka yapabilir miyim ya şöyle bi düşündüğünde. bu 250 gün %60 oranla matematik kasıcam muhtemelen. bana kesin bir şey söyle mesela. ciddiyim kendime inanmadığım şu zamanlarda beni tanımayan birinin bir lafı bile benim için çok önemli.
Yaparsın tabi. Ama şu an çok saldırgansın. Bi kontrol et kendini evet yaparsın sadece başarıya değil kendine de vakit ayır. Çok dengede yürütmen lazım her şeyi. 15 saat diyosun 15 saat çalışmak var. 5 saat aşırı verimli şekilde çalışmak var. Zamandan ziyade verime odaklan
çok teşekkür ederim. önerilerine kulak vericem.
Başarılar
O kadr yüksek alıp napcan cahilim aklım almiyor
İlklere verilen birçok burs var o yüzdendir belki ya da boğaziçi gibi bir üniversite de istiyor olabilir
Hedef hukuk mu
Yapılabilir