Kardeşim 4. sınıfa gidiyor. Ders çalışırken aklı hep bir yerlerde. Kendini derse vermiyor, anlatırken dikkatini de vermiyor. Ondan küçük 2 tane daha kardeşim var, diğeri de 1. sınıfa gidiyor. Annem her ikisine de yetişmeye çalışıyor. Ben evliyim, ailemin yanına geldim bir kaç haftalığına. Genellikle annem 4. sınıfa giden kardeşimin ödevlerini bana çekip atar, öyle anlatırım ya da yapar atarım. 18 yaşında da kardeşim var. Çalışıyor, eve gelince telefonu alıp gecenin bir yarısına kadar odada oturur, odadan çıkıp hiç yardımcı olmaz. O da sorumluluklarını bilmiyor. Çalışıyor tamam ama hafta sonları evde, yine aynı. Annem ev işi yapma ama en azından kardeşlerinin ödevini yaptır der onu da yapmaz.
Kısacası ben 4. sınıfa giden kardeşime nasıl yardımcı olabilirim. Onu açmam lazım, içine kapanık, bazen hırçın.
Kısacası ben 4. sınıfa giden kardeşime nasıl yardımcı olabilirim. Onu açmam lazım, içine kapanık, bazen hırçın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arada sırada frikik ver degajeni sergile bunlar iyi geliyor erkek çocuk için
Onu açmak istiyorsan öncelikle onu anlaman lazım
Nasıl yapabilirim?
Çocuk daha isteği yoksa bira zor
Ödüllendir
Fazladan ödüllendiriyor. Bir yere gitmek istesem onu da götürürüm mesela. İçinde kalmasın diye istediğini elimizden geldiğince alırız da.
Çevre arkadas edindirme yani zamanla açılır
Peki bu babadan da kaynaklanır mı? Ya da ondan sonra olan kardeşlerini kıskanmaktan dolayı da böyle olabilir mi?
Genelde ailevi nedenler yani baba acsa onu daha iyi
Maalesef o biraz zor. Babam hiç ilgilenmez hep anneme bırakır.
Anlıyorum ama zor durum