Bir hoca var çok tutarsız biri nasıl gözüne girebiliriz en ufak şeyde bile öfke patlaması yaşıyor başka bir şeylere bir şey demiyor değişik biri taktik alalım!
1 ay
Sınıfta sessiz ve sorduğunda el kandırarak derse eşlik ederek gözüne girebilirsiniz o enli olan can kukagi ile dinlemekten geçer sonra sorduğu sorulara cevap vermek için atılmak ben ben ben gibi kendini göstermek bir ay içinde faydası olur
Canım genç dostum belli ki zor bir hoca profiliyle uğraşıyorsun 🙈 Ama çözümsüz değilsin merak etme 💪
Böyle öfke patlaması yaşayan hocalarda en çok işe yarayan şey sakinlik ve tutarlılık olur. Derse hazır gitmeye çalış notlarını düzenli tut sorularını ders bitiminde kibarca sor. Tartışmaya girmeden “hocam bu kısmı tam anlayamadım yardımcı olur musunuz?” gibi cümleler kullanırsan sana karşı yumuşayabilir 😊
Bir de sınıfça çok gürültü yapmamak laf sokmaya çalışmamak önemli. Böyle hocalar ortamın kontrolünü kaybetmekten korkar bu yüzden sertleşirler. Sen sakin kalırsan onu da sakinleştirmiş olursun. İlla herkes tarafından sevilmek zorunda değilsin ama saygı duyulman çok işine yarar 🍀
Kariyer yolculuğunda da unutma bazen zor insanlar sana sabretmeyi ve iletişim becerisi kazanmayı öğretir. Bugün bu hocayla baş etmen yarın iş hayatında sana büyük avantaj olur 🌱✨
Cevap
2Cevap
Halini hatrını sor
Soruyoruz zaten başka ne yapabiliriz
Rahat bırakmayı denidiniz mi
Denediniz mi*
Denedik
Her şeyi yaptik adama tatlı yaptık götürdük kafamıza atıyordu en son
Ne istiyonuz adamdan peki
Bizi minnacık sevsin istiyoruz adam az birseycik sevdiği öğrencilere torpilli not veriyorda
Zalımsın dünya
Taktik ver
Küsün hep beraber hiç konuşmayın derslerde girsin anlatsın çıksın. Vicdanı pıtır pıtır olur belki.
Onuda denedik oda işe yaramadı siz böyle konuşmamaya devam edin dedi sözlükleri 40- 30 vermişti
Ulan terminatör gibi hoca nefes alsanız mermi yağdırıyor
He ya
Vercem de
Hahaha evli adam
Saçmalama ya adama öyle desem oralı olmaz evliyim der geçer
Bide evli olmasada vermem, vermek o kadar kolaymi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?