Çalışmaya başladım market işi yapıyorum ve iş ağır. İlk 10 gün her akşam ağlayarak döndüm eve yeni yeni alışıyorum.
Neyse iki aydır maaşımı yatırdılar normalde almak istediğim şeyler de var ama paramı çekmek istemiyorum. Harcamak istemiyorum. Eğitimime saklıyorum. Kıyamıyorum yani sanki emeklerim çöpe gidecekmiş gibi.
bu durum normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Market işi çok ağırdır. Hangi markette çalışıyorsun.
BİM
BİM, A101 ve şok marketler genelde benzerdir. Aynı iş stersi yaşar çalışanlar. Haklısın. Benim de arkadaşım vardı çalışan dediğin gibi haftanın 4 günü ağlayarak dönüyormuş eve :(
Benim dururum felaket ötesiydi. Eve gelene kadar bile dayanamıyordum sokağın ortasında ağlıyordum. En sonunda pürüzsüz yüzüm sivilce doldu. Anksiyetem oluştu ilaç kullanmaya başladım sonra mobing görmeye başladım ve gittim bölge müdürüne ben istifa edicem istediğiniz kişi olamam dedim. Sonra izin vermedi gitmeme istifa ettirmedi. Benimle uğraşan müdür ve müdür yardımcısını haşladı ikisi de özür dilediler benden. Sivilceler gitti ilaç kullanmıyorum artık. Ben kalıyorsam ve dayanıyorsam tamamen o adamın güvenini boşa çıkarmamak için ve bana çok iyi davrandığı için
Seninle uğraşan müdür ve müdür yardımcısı nasıl davranıyor şimdi sana
Şöyle ki müdür yardımcısı bayağı bağırıyordu önceden sonra özür diledi benden. Şimdi halimi hatırımı soruyor bir şeyi kibarca anlatıyor. Bölge müdürü ona demiş ki “bu kızı işten soğutmuşsun o gidiyorsa sen de istifanı et.” İşte bu biraz korktu işi kaybetmekten iyi davranıyor şükür.
Ama bir sorun var. Ben müdürü şikayet etmedim normalde o bana bir şey yapmıyordu ama bölge müdürü onu da bayağı haşladı ve normalde bu ikisi uzun yıllardır arkadaş. Demiş ki “sen bu mağazanın müdürüsün bir şeyden haberin yok niye gelip sana anlatamıyor da beni bekliyor bu kız” falan.
İşte o yüzden müdür bana soğuk davranıyor. Yani kötü değil ama önceden daha iyiydi şimdi benimle hiç konuşmuyor buz gibi bakıyor.
Ben onu da şikayet ettim sanıyor
Hmm anladım
Bu sadece senin derdin değil aynı bende öyleyim bir şey alırken yüreğim yanıyor 😅
Ya bir şarj aleti alacaktım ama kartımda sıkıntı çıktı parayı çekemedim annem ödedi. Şimdi anneme borcumu vericem mesela ama para eksilecek diye üzülüyorum sjdjaks
Pazar günü alışveriş yaptım para harcadıkça ağlamak istedim 😂😂😂
Çok değişik bir şey ya sjdjsk
Paranın kazanması zor olan bir memlekette yaşıyoruz ya ondan 😅
Doğru
Bimde çalışıyormuşsun şimdi gördüm Allah cuma günleri size kolaylık versin 😅
cimri olursan o paralar hiç ummadığı anda biter bir kısmını ihtiyacın için kullan
Hangi bimde çalışıyorsun Ankara
#Hükümdar
Sen bizim müdürsen gerçekten kalp krizi geçiririm
Belki genel direktörümdür ismim baş harfi b soyadının üçüncü harfi l olabilir mi 🙄
Oh be tamam sen değilsin bizim bölge müdürü sandım seni. Valla bir bölge müdürüm var yemin ediyorum bu adamı seçmekle çok doğru karar vermişler.
Sen Ankara'da bimin genel direktörü müsün
Türkiye geneli için belki demiştim ama soruma cevap vermedin
Hayır soy adımın üçüncü harfi L değil
Adının ilk harfi peki
M
Anladım konuşmak istersen detaylı istek atman yeterli olacaktır 🙃